Hmmm....ze: "Aj vy ste mali vzdy sen co chcete dostat na 18 tku?....ved je len raz." Teda neviem ci sa tebe zvycajne ostatne narodky opakuju viackrat... ale ja osobne som mala KAZDE narodeniny len raz. Ci to boli 12-te, 18-te alebo 21....
Na 18-tku som mala slubene auto... sice uz "pouzite" ale predsa.... taky jeep.... No lenze som povedala, ze chcem auto ale vodicak si urobim az neskor (asi tak ked budem mat 20 a viac)... sa ocino nahneval a predal mi auticko!!! Tak som dostala nahrdelnik z bieleho zlata (taky designersky kusok co sa robi len po jednom kuse), knihy, peniaze a podobne hovadiny... ale moje autiiiiicko...fnuk fnuk.
No co uz bola som mlada a sprosta... teraz som uz len sprosta.... :o(
Dostal som facky od zivota. Neprial som si nic na 18ku. Chcel som byt len s jednou kamoskou ktoru mam rad. nevyslo A neprezil som ju az tak pekne ak mam povedat pravdu.
Lillah/ Asi si tú vetu nepochopila,a le viacerý to pochopili vieš napríklad ja som mala 15 a už som rozmýšllaa nad tým čo chcem na 18 tku.. preto som už od vtedy mala vždy sen čo chcem dostať na 18 tku .... CHAPANDOOO? či ešte nie?
Tak ja viem, čo dostanem, a bude to vodičák a ak k tomu nejaké drobnosti a ak sa môj brat stane milionárom alebo miliardárom, kým budem mať 18 (par mesiacov ) tak dostanem mercedes je to najbližšia predajňa áut od ich domu. Ale to je len sranda... a na 18. narodky si mám povedať čo chcem od bráchu, ale iste to bude len nejaká drobnostička. A od priateľa sa nechám prekvapiť
autoooooooo jednoznacne... alebo skor peniaze na auto, samone auto si vyberiem sam... kludne by mi stacilo sto tisic... alebo aj pedesiat... ale aj za take prachy sa daju skvele masiny kupit...
no ja som tiez dufal ze aspon na tu 18stku pridem o panictvo (postivost) ale stale nic
a inac si nepamatam ze by som nieco dostal (asi to boli len drobnosti)
takze u mna dost nasucho
ianc samozrejme ze som chcel auto a motorku ale nebudem predsa hovorit hocikomu ze to chcem na narodky ked aj tak viem ze to nedostanem, (totizto fotrovci nejsu mafiani ani politici)
Na 18ku asi kazdy chalan chcel auto Ale zarobte si nanho sami
Dostal som aspom vodicak na auto + velka motorka, co si myslim ze mozem byt spokjny, auto uz mam vlastne.
Niekto tu pisal ze za 100 alebo 50 000 sa da kupit dobre auto
Pokial nezarabas tak ze 100 000 mat dobre auto nikdy nebudes Pretoze su to radovo uz stare auta, ktore sa ty budu kazit na sto percent.
Ked nie kazit tak furt nejake spotrebne picoviny menit, tj brzdove platnicky, kotuce, rozvody, naplne, filtre, remene atd atd. A az potom sa zbadas co to je financovat to Ja som si tiez kupoval take, a teraz viem ze viac ako 5 rocne auto by som uz nechcel.
ja si myslim ze stare auta toho praveze vydrzia najviac mozno si mal smolu ale co ja mam vo svojom okoli skusenosti tak zatial podobnu kupu nikto nelutoval
Ja chcem VW van generation T1 alebo T2 ale to nechcem ako darcek....na to si chcem pekne sam zarobit a nepocitam ze ma to dokopy vyjde na menej ako 200 000 ..... takze drzte mi palce a inak aj ja som od tety dostal vodicak na 18ku ale asi az pol roka po tom co som ju mal
No typek to su neni problemi take ze dojebe sa ty motor alebo tak. Ale auto sa sklada s vela opotrebovatelnych sucastiek, tj takych ktore po rokoch odydu kazdemu autu ci je to lamborgini za xxx milion alebo felicia.
A to sa ty kopii a financie unikaju, vsetko to stoji iba sto korunaky, ale kopi sa to.
Co sa tyka aut, mam rad male a rychle auta. Nemam moc rad tie lode, limuziny, offroady atd.
Ja som si kupil fiat punto, 1,7 turbo diesel vo vybave. Celkom to taha, ale ako hovorim kazdy mesiac nejaka drobnost a uz ma to zacina srat Idem ho presdat scul, maju mi zvysit plat a budem si brat na leasing lepsie.
Vybral som si fiat punto sporting 2002 - 2003 najlepsie v zltej farbe Stoji okolo 180 000. Chcem 1.9 JTD. Celkom slune male auta, dobre tahaju, maju secko co potrebujem, klimu, elektriku, central, sportovy podvozok, vsetky mozne stabilizacne systemi, absko, 6x airbag a nie velku spotrebu
Inac ked ma nekto sen o "cavovskom" aute a chce zamchrovat pred cajkami, mam na predaj peugeot 406, 1999, full vybava, koza, 2.1TD motor, cez 100 koni, 4 ele, okna, ele. zrkadla, vyhrievane zrkadla, elektricke sedacky, vyhrievane sedacky, abs,airbagy, kodovy start, ele. stresne, digitalna klima, kridlo, folie, seda metaliza, elektrony, sony radio atd. Cena tak 170 000sk Takze ak chcete mozte sa ozvat
18 budem mať na budúci týždeň a pravdu povediac nad darčekmi som nejako extra zvlášť nepremýšľala veď každý darček ktorý dostaneš je z lásky ,ja osobne sa nechám prekvapiť pre mňa je darčekom aj to ak si na mňa vôbec spomenú
noo ja mam za chvilu 18 ale zeby som po niecom neak strasne tuzila sa neda povedat..setko mam co chcem nerobim z 18 nieco extra,take narodky jak kazde ine podla mna..
Ja budem mať 18 až odlhooooooo,teda o rok a pol,ale nejako sme už diskutovali o vodičáku,autíčku a dovolenke s kamarátkami a s chalanom(ale na to potrebujem len zvolenie .Tak hádam mi to výjde...ale to je ešte ďaleko.
Inak si myslím,že väčšina 17-ročných chce na narodeniny autíčko
Ale radsej si ju usetri pre dakoho iného. Lebo pravdu povediac, moc sa sa na nom veru nenaslapala, to bol len taký osial že chcem dokonalú postavu Ale to tak zvačša býva
Pozerám, že samý nenáročný mladý človek tu žije...=D Mňa osobne najviac vždy(to je jedno, kolké narodeniny som oslavovala) tešia "vyrobené" darčeky...nejaká koláž z fotiek, alebo napísaná knižka, tričko so spoločnou fotkou s kamoškami..proste niečo originálne, čo je určené len pre mňa bo nikto iný by nepochopil súvislosti...Jáj..a na 18nástku ma potešila zásoba tequily..=P to len tak pomimo...
Gr8ty dakujem a je to pravda,teraz uz presiel od nmojich narodiek nejaky ten tyzden a ludia o kt. som si myslela ze su kamarati si nespomenuli ale zas na druhej strane to boli najuzasnejsie narodky pretoze oslavovat 18 tku na praxi s detmi v skolke bolo uplne uzasne
Ja budem mať 18 za 3 mesiace.... ale vodičský asi nedostanem.. tak som sa rozhodla pre digitalny fotoaparát.. lebo velmi rada cestujem a teraz som bola vo francuzsku a strašne som lutovala že som nemohla spraviť take krásne zábery
heeeej ľudia ja mám 18 a nič som takého nedostala ale niežeby mi to vadilo porste.. len mi to rpíde také nespravodlivé že naši strašne furt omieľali čo chcem a hento mi kúpia atotoa teraz nič .. ja viem že mama vravela že keď dojdú s ocom z dovolenky že pôjdeme čoska vybrať kúpiť .no mne by stačili lístky na všetky festy na svete ktoré by ma zaujali čo i lenjednou kapelou proste.. to by bol môj naj naj darček žiadne peniaze.. to nemá to čaro svojeheh
Sheena //////// No tak to hej asi musiš mať velmi rada hudbu.. ale apson budeš mať vela zážitky v 18 rokoch a darček sa i tak opotrebuje a spomienky eee
18....????No tú neriešim a nechcem nič len sa ožrať ako hovado a viac nič!!!Ved auto nie je podmienkou na 18-tku...to môžu kúpiť aj bez toho či nie?Len hlavne si prajem,aby som sa na 18-tku neunudila k smrti....no tak radšej....pozývam vás
na 18 auto? To by mi naši nedali ani neskôr. Som rada, že nejaké vôbec máme. Ale keby mohli, asi by som nechcela. Ja si radšej zarobím, teda keď budem chcieť auto, lebo nejako po ňom netúžim.
Ja som dostala nový mobil. Nie nejaký extra, išlo mi len o to aby prehrával mp3, lebo ten môj prehrávač s úžasnou 128MB pamäťou je nanič, keďže baterky sú okamžite vybité a ničí sluchatká. A od mojej štedrej babky, teda predtým ako som sa s ňou pohádala, keď som bránila mamu, som dostala až sms. Sa musela premáhať, keď mi ju písala. A krstný s tetou takisto. No čo už. Ja sa nebudem pretvarovať, nemala pravdu. Asi sa moc rozpisujem. Pardon.
no ja som chcela dostat na 18 nieco extra ako kamarat alebo priatel ale to splnenie nevyslo ,,len dezerty a cokolady ale le od tety hrncek dala som si ho na policku a vzdy ked sa nan pozriem spomeniem si na 18 ku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A dostal som po papuli lebo som sa najebal s kamosmy do nemoty a priviezli nas na zachytku koli rusenie nocneho kludu!!A sen bol v pici!!!!
Na 18-tku som mala slubene auto... sice uz "pouzite" ale predsa.... taky jeep.... No lenze som povedala, ze chcem auto ale vodicak si urobim az neskor (asi tak ked budem mat 20 a viac)... sa ocino nahneval a predal mi auticko!!! Tak som dostala nahrdelnik z bieleho zlata (taky designersky kusok co sa robi len po jednom kuse), knihy, peniaze a podobne hovadiny... ale moje autiiiiicko...fnuk fnuk.
No co uz bola som mlada a sprosta... teraz som uz len sprosta.... :o(
osobne som z toho nerobila nijakú vedu, že som už dospelá...
a inac si nepamatam ze by som nieco dostal (asi to boli len drobnosti)
takze u mna dost nasucho
ianc samozrejme ze som chcel auto a motorku ale nebudem predsa hovorit hocikomu ze to chcem na narodky ked aj tak viem ze to nedostanem, (totizto fotrovci nejsu mafiani ani politici)
Reflexnú vestu som dostal, a tak som celý večer chodil v reflexnej veste..
ja som si inac spomenul ze vlastne som dostal k narodeninam darcek a poriadny horsky bicykel asi za 25tisic spolu
bol to darcek od rodicov a uja
a vlastne ten bicykel bol moj sen, povodne to bolo tak ze som si ho chcel sam kupit ale nakoniec sa to takto zomlelo,
takze toto bol moj splneny sen (aj ked som mal este jeden ale ten sa nesplnil ani doteraz )
Dostal som aspom vodicak na auto + velka motorka, co si myslim ze mozem byt spokjny, auto uz mam vlastne.
Niekto tu pisal ze za 100 alebo 50 000 sa da kupit dobre auto
Pokial nezarabas tak ze 100 000 mat dobre auto nikdy nebudes Pretoze su to radovo uz stare auta, ktore sa ty budu kazit na sto percent.
Ked nie kazit tak furt nejake spotrebne picoviny menit, tj brzdove platnicky, kotuce, rozvody, naplne, filtre, remene atd atd. A az potom sa zbadas co to je financovat to Ja som si tiez kupoval take, a teraz viem ze viac ako 5 rocne auto by som uz nechcel.
A u starsich aut je tycho veci ajajaj.
Tlmice, capy, manzety, brzdove oblozenia, kotuce, sviecky, filtre (olejove, vzduchove, palivovce, pelove,pachove), naplne (oleje,kapaliny, naplne klimatizacii), poistky, ziarovky, vyfuk, rozvody atd atd.
Toto su normalne menene veci na starsich autach.
A to sa ty kopii a financie unikaju, vsetko to stoji iba sto korunaky, ale kopi sa to.
Co sa tyka aut, mam rad male a rychle auta. Nemam moc rad tie lode, limuziny, offroady atd.
Ja som si kupil fiat punto, 1,7 turbo diesel vo vybave. Celkom to taha, ale ako hovorim kazdy mesiac nejaka drobnost a uz ma to zacina srat Idem ho presdat scul, maju mi zvysit plat a budem si brat na leasing lepsie.
Vybral som si fiat punto sporting 2002 - 2003 najlepsie v zltej farbe Stoji okolo 180 000. Chcem 1.9 JTD. Celkom slune male auta, dobre tahaju, maju secko co potrebujem, klimu, elektriku, central, sportovy podvozok, vsetky mozne stabilizacne systemi, absko, 6x airbag a nie velku spotrebu
Inac ked ma nekto sen o "cavovskom" aute a chce zamchrovat pred cajkami, mam na predaj peugeot 406, 1999, full vybava, koza, 2.1TD motor, cez 100 koni, 4 ele, okna, ele. zrkadla, vyhrievane zrkadla, elektricke sedacky, vyhrievane sedacky, abs,airbagy, kodovy start, ele. stresne, digitalna klima, kridlo, folie, seda metaliza, elektrony, sony radio atd. Cena tak 170 000sk Takze ak chcete mozte sa ozvat
Inak si myslím,že väčšina 17-ročných chce na narodeniny autíčko
vdaka
Ale radsej si ju usetri pre dakoho iného. Lebo pravdu povediac, moc sa sa na nom veru nenaslapala, to bol len taký osial že chcem dokonalú postavu Ale to tak zvačša býva
Ja som dostala nový mobil. Nie nejaký extra, išlo mi len o to aby prehrával mp3, lebo ten môj prehrávač s úžasnou 128MB pamäťou je nanič, keďže baterky sú okamžite vybité a ničí sluchatká. A od mojej štedrej babky, teda predtým ako som sa s ňou pohádala, keď som bránila mamu, som dostala až sms. Sa musela premáhať, keď mi ju písala. A krstný s tetou takisto. No čo už. Ja sa nebudem pretvarovať, nemala pravdu. Asi sa moc rozpisujem. Pardon.
ja to uz nemozem pozerat jak tam cesrtve 16stky dostavaju milionove auta