@marjy77@tomas je super, idealny na odreagovanie, len treba nejak prezit pilotny diel, ten bol dost odstrasujuci. a teda ono su dve verzie, ja pozeram americku (co je remake britskej)
@marjy77@17 jj chapem, ono to je predsa len trochu specifickejsi druh sitcomu urcite nesadne kazdemu. mna to zacalo bavit ked som to prestala brat vazne a zvykla si na tie velmi svojske postavy, potom to uz zacalo byt sympaticke, stale som vsak len na druhej serii tak uvidime akym smerom sa to este bude uberat
Mám rozpozerané:
Stranger Things
Death Note
I am a Killer
a začala som pozerať aj Black Summer či ako sa to volá, ale videla som len pár častí a v tom asi nebudem pokračovať (slabé celkom).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A predtym som videla Better call Saul v turbo tempe, pretoze toho chlapa proste ľúbim!
A popri tom pozeram tie minisérie o seriovych vrahoch. To ma ba!
Stranger Things
Death Note
I am a Killer
a začala som pozerať aj Black Summer či ako sa to volá, ale videla som len pár častí a v tom asi nebudem pokračovať (slabé celkom).