Aké sú Vaše obľúbené seriály alebo ktoré seriály, ktoré ste videli, stáli za to? Chcem si takýmto spôsobom dopomôcť v rámci toho, čo mám pozerať, keďže mám pocit, že väčšinu tých dobrých som už videla a mám obrovský problém nájsť nejaký poriadny ..
Black Books, 100, Dirk Gently's Holistic Detective Agency , Lost in Space, Little Great Britain, Little Great Britain in USA, V as Victory, Extant, Dexter, Catherine Tate´s Show.....
Criminal minds, The 100, Supernatural - pozerám doteraz
Le tre rose di Eva bol super,
z kórejsko japoských - Warrior Baek Dong Soo, Glass no Ie, Empress Ki
Black mirror, westworld, handmaid's tale, Jessica Jones...
Videla som tu par krat odporucany 100, tak ja len, ze ak si mal/a aspon na strednej nejaku biologiu/chemiu/fyziku, alebo mas aspon trochu zdraveho rozumu a nechces fakt velmi trpiet, tak sa do toho fakt nepustaj...ak mas iq do 3,5 a o prirodnych vedach vies maximalne to, ze rastlinky papaju kyslik tak go for it, ale inak je to utrpenie.
The Man in the High Castle
The Expanse
Rick and Morty
Bojack Horseman
The IT Crowd
Black Books
Man seeking woman
Rome
Black Sails
Vikings
Bosch
Luther
Sherlock
Strike
Hannibal
Mindhunter
Legion
Punisher
Breaking Bad
Mad Men
Ja som som sledovanim serialov zabila uz tolko casu, ze keby som bola veterna turbina, mohla som za ten cas vyrobit presne 587963 MJ elektrickej energie. Kedze moje pokusy stat sa turbinou zlyhali, tak som aspon zredukovala cas, ktory venujem serialom.
Ale inak najradsej mam komedialne - That '70s Show, Black Books, The Addams Family, Friends ale to ti asi nepomoze, lebo to si uz istotne videla. Z tych novsich alebo dramatickejsich sa mi pacil The Knick, Vikings a Mad Men.
@mariquittka verte neverte neskutocne mam rad tie napady pribehov sa mi velmi pacili, hoci boli tam oznacene za skutocne pribehy aj tie, ktore sa realne ani nemohli uskutocnit
Orange is the new black
Narcos
How I met your mother
Game of thrones
Zúfalé manželky
American Horror story (ale iba niektoré série)
The big bang theory
Breaking bad (mňa to moc nebavilo, ale veľa ľudí to baví)
Death note (anime verzia)
13 reasons why
Rick a Morty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Le tre rose di Eva bol super,
z kórejsko japoských - Warrior Baek Dong Soo, Glass no Ie, Empress Ki
Videla som tu par krat odporucany 100, tak ja len, ze ak si mal/a aspon na strednej nejaku biologiu/chemiu/fyziku, alebo mas aspon trochu zdraveho rozumu a nechces fakt velmi trpiet, tak sa do toho fakt nepustaj...ak mas iq do 3,5 a o prirodnych vedach vies maximalne to, ze rastlinky papaju kyslik tak go for it, ale inak je to utrpenie.
The Expanse
Rick and Morty
Bojack Horseman
The IT Crowd
Black Books
Man seeking woman
Rome
Black Sails
Vikings
Bosch
Luther
Sherlock
Strike
Hannibal
Mindhunter
Legion
Punisher
Breaking Bad
Mad Men
Ja som som sledovanim serialov zabila uz tolko casu, ze keby som bola veterna turbina, mohla som za ten cas vyrobit presne 587963 MJ elektrickej energie. Kedze moje pokusy stat sa turbinou zlyhali, tak som aspon zredukovala cas, ktory venujem serialom.
Ale inak najradsej mam komedialne - That '70s Show, Black Books, The Addams Family, Friends ale to ti asi nepomoze, lebo to si uz istotne videla. Z tych novsich alebo dramatickejsich sa mi pacil The Knick, Vikings a Mad Men.
Californication
ale no...
Breaking Bad
Narcos
a niekedy tie menej reálne sa aj stali, a naopak
Narcos
How I met your mother
Game of thrones
Zúfalé manželky
American Horror story (ale iba niektoré série)
The big bang theory
Breaking bad (mňa to moc nebavilo, ale veľa ľudí to baví)
Death note (anime verzia)
13 reasons why
Rick a Morty