Ahojte, cez co stahujete serialy ? Ak stahujete ... Ja som sa rozhodol ze si spravim zbierku serialov na notebooku, ale nebavi ma to stahovat cez uloz.to, je to drahe , tak sa pytam ci nemate nejaku fajn stranku na serialy, kludne i v EN.
@magick55 a to mi chceš povedať, keď ža jednu hodinu miesto toho aby si stiahol jeden diel serialu ako ja, stiahneš ich 10, tak si ich hned aj pozrieš? čas na pozeranie máme rovnaky nie? či tebe inak plynie čas?
@alysia no napríklad keď idem niekde cestovať a chcem si niečo na rýchlo stiahnuť, tak asi ze siahnem ppo torentoch odkiaľ mi to stiahne do 10 minút ako to sťahovať hodinu
Keď viem ze nebudem mať možnosť pripojiť sa niekde
@magick55 aha a to často cestuješ tak, že sa o tom dozvieš hodinu pred tým?
Ja fungujem len na ulozto alebo online serialoch, torenty mame na intraku zakazane, a aj tka to neviem stahovat cez ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
napr megarapid ponuka za 6eur 1000 (slovo TISIC) giga kreditu.
kdezto ulozto ti da za 5eur iba 20 giga
Keď viem ze nebudem mať možnosť pripojiť sa niekde
Ja fungujem len na ulozto alebo online serialoch, torenty mame na intraku zakazane, a aj tka to neviem stahovat cez ne