chystala som sa len na Pohodu to už dlhé mesiace nakoniec mi to padlo, lístok som predala a na žiaden iný festival sa nechystám, pretože v ich dobe buď pracujem alebo som na dovolenke. vynahradím si to potom
Chcela som ist na Artfilm..padol..(vynahradim si to dnes a yajtra na Ozvenach Art film festu)..Chcela som ist na Rock for people..padol, chcela som ist na Dobry festival..padol..chcela som ist na Pohodu..idem!..a potom uvidim co sa pritrafi, ale mam teraz viac cestovatelske plany
chcela som ísť na Pohodu, nemala som s kým takže nič z toho, chcela som ísť na RfP tiež nič z toho i keď ešte stále špekulujem ako by som sa tam dostala na jeden deň
Dobrý festival možno ešte vyjde i keď aj to pochybujem
a už nebudem ďalej písať na ktoré by som sa chystala
idem len na taký menší 2 dňový u neďaleko od nás
tento rok nebude festivalový ale cestovací ako u @idea
topfest, pohoda, možno hali-gali (ale skôr nie, lebo budem mať inú robotu), potom isto punkáči, potom dĺĺĺĺho pravoné víkendy, možno grape a určite uprising. ale medzitým budú tie minifestíky jednodňové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A potom viem, že asi ani na jeden nepôjdem.
Maximálne tak koncert niekde v meste na pódiu - smutné. =/
Dobrý festival možno ešte vyjde i keď aj to pochybujem
a už nebudem ďalej písať na ktoré by som sa chystala
idem len na taký menší 2 dňový u neďaleko od nás
tento rok nebude festivalový ale cestovací ako u @idea
Chcela som ist na Topfest,ale idem na dovolenku teraz
cestovanie má u mňa momentálne vyššiu prioritu, takže idem len tam, čo mám zadarmo
čo bolo burning factory pARTy, bude Hali Gali a Beseda u Bigbítu.
inak proste cestujem a chcem korčule! takže sa nejdem festivalovo rozhadzovať veľmi.
Ale keby bolo niečo fajné, možno by som šla, ale iba na jeden večer, z festivalov mám totiž fóbie
z tych vsetkych planov co ti padli v tvojom prispevku som nadobudla pocit ze padne nieco na pohode.. snad nie zase stan
to mi stačí,tým bude moja duša uspokojená
Možno viac, uvidíme.
@bonita špekuluj špekuluj, a do zajtra to prešpekuluj a daj vedieť!
na fest len jediný, pohodový
ale išla by som na roskilde ale... kto ma zoberie? DD