@malapohroma ja mam cele tc vies kde..... sam som zastanca toho, aby hodnotenia uzivatelov boli zrusene
ja proste rad robim videa a pisem blogy vo volnom case tak chcem normalne vediet, ci sa to oplati, alebo sa mam venovat pisaniu/natacaniu niecoho ineho....
a kvalita by uz bola lepsia hento bolo mobilom uz mam kameru
@hnisavica.... rad by som sa pysil prvenstvom, ale ty si ma predbehol ..... bol si prvy kto zistil aky som precitanim par fejkerskych diskusii, ktore mali ver ci never vyznam. Docela dost blbcov, som odtialto vycmudil, aj ked povrchni ludia nevidia podstatu veci, len jej povrch.
inak, to je úplne neskutočné, že keď takúto "serióznu" diskusiu založíš a ľudia v nej diskutujú, t.j. hovoria to, čo si naozaj o téme myslia, tak to berieš ako navážanie
@johnysheek a zase tie predsudky.... odkial mozes ty alebo ktokolvek iny vediet co si vlastne myslim ?
Samozrejme, ze nepotrebujem povolenie na cinnosti ktorym sa venujem, ale nazory ludi , pre ktorych sa im venujem su smerodajne, to by si mohol chapat.
Kks ale stale tie iste mena dokola krampus, hnisavica atd..... uz ale 5 mesiacov nikto novy , len stale ti isti maju nieco proti mne
Podomnou dnes bolo pridanych asi 10 debilnych for, ktore som zaregistroval, a urcite sa uz nejake najde aj nadomnou, ale mne to tak troska pripada, ze vy sa zacnete navazat z principu, ze som tuto diskusiu zalozil ja.
Ja neviem o co vam ide..... stale sa tvarite, ze vadim vsetkym, ale ja defakto vadim len par ludom stale dokola tym istym........
A na birdzi som od jeho zalozenia, neplanujem odist koli patici typkom, ktori na mne stale hladaju nejake charakterove vady.
Ja sa za ne nehanbim. Kto je dokonaly ? Do vsetkeho idem s najlepsim vedomim a svedomim a to na kvalitne prezity zivot uplne staci.
Nepotrebujem sa zavdacit vsetkym a priazen co i len jedineho cloveka ma svoj velky vyznam. Ja mam ludi vcelku rad a neublizil by som ani tym, ktori mi neskutocne piju krv.
Pamatam si 3 generacie birdzakov , ale ziadni este neboli tak vulgarni , a vela krat aj bezcitni, ako je tu vela ludi teraz.
A v tom vidim hlavny upadok birdzu. Pomaly sa tu nic ine nerobi, len sa picuje na inych.
Neznie heslo birdzu ,,Birdz je tvoj svet ?"" Znie. Birdz je tu pre mna rovnako ako je aj pre vas. Respektujme sa navzajom, lebo
-vsetci mame uz cosi odzite
- vsetci zijeme na tej istej planete
- casto sa potykame s relativne rovnakymi alebo podobnymi starostami mladych ludi
A vacsina z nas rada sa smeje Ja rad uspokojujem tuto ludsku potrebu, ktorou je smiech
@Tunidlo si inteligentny clovek, ale z nejakeho dovodu si sa rozhodol zvysovat mi krvny tlak.... je mi naozaj luto, ze sa ti to podarilo az do takej miery, aby som cloveka ktoreho nepoznam nazval blbec
Ja sa ti za to ospravedlnujem je na tebe ci mi das konecne pokoj alebo nie. Robim prvy krok.
Veľká škoda je, že ty si to ešte vždy nepochopil ...
Ja som sa ti krvný tlak zvyšovať nerozhodol ...
Ani som ti tu nič nepísal, o takýchto diskusiách nemám vysokú mienku, ale nie je to niečo, čo ma nejak zaujíma, tak to nechávam tak, ak na niečo také náhodou narazím ...
Akurát som po pozretí hnisavicovej webky skonštatoval, že mi na nej nič zlé nepripadá, naopak páči sa mi ...
Ale zasa som niečím vinný ...
Rozmýšľam, čo vlastne znamená tento tvoj postoj, keď sa už asi tretí raz tváriš úplne nekonfliktne a ublížene, pričom medzi týmito etapami si sa vytešoval "ako si ma zdrbal" a podobne ...
Každopádne, ak by som sa teraz chcel zachovať ako ty, asi by som ťa poprosil, aby si prestal opakovať "ako som sa ja rozhodol ti ublížiť" ...
Ale ja ti to predsa len neberiem a rovnako ti neberiem možnosť hovoriť iné veci
A nejak podobne si nechcem nechať zobrať možnosť ozvať sa, keď s nejakou somarinou nesúhlasím ...
Fakty su take , ze mam za sebou 7 dnovu hladovku pocas ktorej musim pracovat , a o mesiac ma caka operacia, ktorej sa bojim. Birdz je teraz fakticky moj jediny relax, som rad, ze zvladnem vstat zo stolicky tak som zoslabnuty....
Ak si niekto mysli, ze je lahke schudnut 80 kil a narychlo sa snazit dat dole pred operaciou este poslednych 5
A NEPREJAVI SA TO NA JEHO EMOCIONALNOM STAVE
tak je riadne naomyle.....
Ja som ta ziadal o jedine , co pre mna za nic na svete nie si ochotny urobit. Daj mi pokoj. Prosim.......
@hluzar ach jaj,ako ti poradit,nemas tam tancujucu ruku 1.to sa ma clovek potom rozhodnut?musis mi toho viac ukazat,aby som vedela posudit!ale inak dvojka je dobra!
@johnysheek ano tvoj zmysel pre poriadok je evidentny , myslim ze dobre robis, ked studujes pravo
Uznavam, ze som si spravil reklamu...... a kritika mi nevadi , pokial je vecna a zaobide sa bez nejakej formy psychyckeho natlaku alebo osobneho osocovania.
@johnysheek preco myslis ze nerozumiem ? Nie si tu tak casto a nemozes vediet vsetko v suvislosti s mojimi potyckami s niektorymi uzivatelmi. Objektivne by bolo nestarat sa do toho, ale mas na to pravo. To ti neberiem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja proste rad robim videa a pisem blogy vo volnom case tak chcem normalne vediet, ci sa to oplati, alebo sa mam venovat pisaniu/natacaniu niecoho ineho....
a kvalita by uz bola lepsia hento bolo mobilom uz mam kameru
Dajte mi pokoj neviem, ci o mesiac neexnem Proste mam chut robit haluze.
ale !!!
KED TO ROBIS RAD.. nepotrebujes nazor ostatnych a rob to dalej
ak POTREBUJES nazor inych.. tak ti ho snad daju pod to video..
ci cakas ze natocis dve videa a cely birdz ti bude klacat pri nohach?
pps: kolko ludi berie tvoje (seriozne) diskusie vazne ked kazde 3hod cca pridavas novu a novu diskusiu
človeče, ty si snáď masochista
Neviem, čo by na nej malo byť ...
A mimochodom, @tunidlo , na to ti máme akože teraz skočiť, že sa @hluzar odhlási a o minútu nato sem prídeš ty?!
Ale čo hanbiť, tak sa teraz stanem jedným z hrdých tupcov a hotovo!
A to ešte nesmiem zabudnúť, že som @alpynus , čo síce bolo na inom fóre, ale to nevadí ...
Tomu hovorím jednočlenná diskutérska rodina
Samozrejme, ze nepotrebujem povolenie na cinnosti ktorym sa venujem, ale nazory ludi , pre ktorych sa im venujem su smerodajne, to by si mohol chapat.
Kks ale stale tie iste mena dokola krampus, hnisavica atd..... uz ale 5 mesiacov nikto novy , len stale ti isti maju nieco proti mne
Podomnou dnes bolo pridanych asi 10 debilnych for, ktore som zaregistroval, a urcite sa uz nejake najde aj nadomnou, ale mne to tak troska pripada, ze vy sa zacnete navazat z principu, ze som tuto diskusiu zalozil ja.
Ja neviem o co vam ide..... stale sa tvarite, ze vadim vsetkym, ale ja defakto vadim len par ludom stale dokola tym istym........
A na birdzi som od jeho zalozenia, neplanujem odist koli patici typkom, ktori na mne stale hladaju nejake charakterove vady.
Ja sa za ne nehanbim. Kto je dokonaly ? Do vsetkeho idem s najlepsim vedomim a svedomim a to na kvalitne prezity zivot uplne staci.
Nepotrebujem sa zavdacit vsetkym a priazen co i len jedineho cloveka ma svoj velky vyznam. Ja mam ludi vcelku rad a neublizil by som ani tym, ktori mi neskutocne piju krv.
Pamatam si 3 generacie birdzakov , ale ziadni este neboli tak vulgarni , a vela krat aj bezcitni, ako je tu vela ludi teraz.
A v tom vidim hlavny upadok birdzu. Pomaly sa tu nic ine nerobi, len sa picuje na inych.
Neznie heslo birdzu ,,Birdz je tvoj svet ?"" Znie. Birdz je tu pre mna rovnako ako je aj pre vas. Respektujme sa navzajom, lebo
-vsetci mame uz cosi odzite
- vsetci zijeme na tej istej planete
- casto sa potykame s relativne rovnakymi alebo podobnymi starostami mladych ludi
A vacsina z nas rada sa smeje Ja rad uspokojujem tuto ludsku potrebu, ktorou je smiech
@Tunidlo si inteligentny clovek, ale z nejakeho dovodu si sa rozhodol zvysovat mi krvny tlak.... je mi naozaj luto, ze sa ti to podarilo az do takej miery, aby som cloveka ktoreho nepoznam nazval blbec
Ja sa ti za to ospravedlnujem je na tebe ci mi das konecne pokoj alebo nie. Robim prvy krok.
Dakujem za pozornost
Veľká škoda je, že ty si to ešte vždy nepochopil ...
Ja som sa ti krvný tlak zvyšovať nerozhodol ...
Ani som ti tu nič nepísal, o takýchto diskusiách nemám vysokú mienku, ale nie je to niečo, čo ma nejak zaujíma, tak to nechávam tak, ak na niečo také náhodou narazím ...
Akurát som po pozretí hnisavicovej webky skonštatoval, že mi na nej nič zlé nepripadá, naopak páči sa mi ...
Ale zasa som niečím vinný ...
Rozmýšľam, čo vlastne znamená tento tvoj postoj, keď sa už asi tretí raz tváriš úplne nekonfliktne a ublížene, pričom medzi týmito etapami si sa vytešoval "ako si ma zdrbal" a podobne ...
Každopádne, ak by som sa teraz chcel zachovať ako ty, asi by som ťa poprosil, aby si prestal opakovať "ako som sa ja rozhodol ti ublížiť" ...
Ale ja ti to predsa len neberiem a rovnako ti neberiem možnosť hovoriť iné veci
A nejak podobne si nechcem nechať zobrať možnosť ozvať sa, keď s nejakou somarinou nesúhlasím ...
Fakty su take , ze mam za sebou 7 dnovu hladovku pocas ktorej musim pracovat , a o mesiac ma caka operacia, ktorej sa bojim. Birdz je teraz fakticky moj jediny relax, som rad, ze zvladnem vstat zo stolicky tak som zoslabnuty....
Ak si niekto mysli, ze je lahke schudnut 80 kil a narychlo sa snazit dat dole pred operaciou este poslednych 5
A NEPREJAVI SA TO NA JEHO EMOCIONALNOM STAVE
tak je riadne naomyle.....
Ja som ta ziadal o jedine , co pre mna za nic na svete nie si ochotny urobit. Daj mi pokoj. Prosim.......
My sme si proste povahovo vobec nesadli. Bodka.
dalsia vec.. ako ti pride diskusia, keby sa tu teraz kazdy zacne pytat:
pisem blogy, pacia sa vam?
robim videa, pacia sa vam?
robim fotky, pacia sa vam?
vies.. tie zalozky, blogy, videoblogy, fotoalbumy su tu prave na to.. aby to tam bolo zaradene.. ludia by prisli, pozreli si a okomentovali..
preco to tahas sem..
nejde o predsudky ide o system.. proste spravil si si reklamu.. fajn.. ale znasaj potom i kritiku..
Uznavam, ze som si spravil reklamu...... a kritika mi nevadi , pokial je vecna a zaobide sa bez nejakej formy psychyckeho natlaku alebo osobneho osocovania.
Ale nehovorim, ze s @36 nesuhlasim, mas pravdu.
Pokial viem tebe som nic nevycital takze ?
Bol som zakomplexovaný ako ty. pred rokom.
Potom som zistil že takto sa správajú len tí ktorý si myslia že nikto ich nechápe, iba oni chápu všetkému.
kto ma nechapem ma chapat jednoducho nechce, lebo ja vzdy komunikujem priamo a polopate
a v porovnani s ludmi, ktori ma maju radi, je pocet ludi, ktorym vadim velmi zanedbatelne cislo na to, aby som ich bral vazne
Tvoj psychologicky posudok ti moc nevysiel.
....to ze si tu na mna namierilo jednociferny pocet ludi je proste konstatovany fakt.....
zily mi to netorha len je smiesne, ako sa ti ludia stale povazuju za vacsinovych