Potrebujem si kúpiť letenky , lenže pred nedávnom som zistil že keĎ platím inými kartami , tak je tam 12 eurový poplatok a tak potrebujem , aby niekto to zaplatil s mastercard prepaid a ja mu pošlem zaplatené peniaze + cca 20 eur za ochotu . Budem mu veľm
Lebo tvrdíš, že je to za prevod kartou. Neviem v akej Kazažskej aerolinke si to kupuješ, že poplatok za prevod by bol určovaný za osobu ale o takom niečom som ešte nepočul.
@klaudiqaaa nepotrebujem od niekoho rady do života čo by som mal ísť robiť atd samozrejme nikoho nenútim ani teba tak nechápem čo ťa to vôbec trápi ale keby ma tie administrativne vyšli 12 euro tak asi nebudem niekomu za to dávať 20 , a keď nemá niekto záujem , tak vôbec nechápem na čo tu niečo píše
@karlotiskot ale do riti žiadal ťa niekto o to aby si niekomu platil letenku , keď nemáš zaujem prečo potom toto forum otváraš a píšeš sem niečo čo je uplne od veci ako nechápem prečo by zrovna teba malo zaujímať o čo sa ja pokúšam ja sa môžem pokúšať o čokolvek a ak ma´š problem poskytnuť mi mastercard prepaid a zarobiť 20 eur tam prosim drž hubu
"Potrebujem si kúpiť letenky , lenže pred nedávnom som zistil že keĎ platím inými kartami , tak je tam 12 eurový poplatok a tak potrebujem , aby niekto to zaplatil s mastercard prepaid." Mne to znie ako žiadosť, ak si chcel len nejakých konkrétnych ľudí požiadať mal si písať ts tým ľuďom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@admin
@admin prosim ta...