@nobile moje semeno sa uz skvalitnit ani neda ..ved som to myslel zo srandy...ved kazdy masturbuje, a ten co to popiera, robi to aj dodnes
Tomu verim, a masturbacia je super na prevenciu rakoviny prostaty, a takisto vdaka nie su chlapi supernadrzane prasce, iba nadrzane ..
ale i zenam masturbacia prospieva, poznal som jednu "pannu", co ani v 18 nemasturbovala (bola zo silnej katolickej rodiny), a stacilo ju len pohladit, a uz mala v ociach taku nadrzanost, ze ani nevedela, co sa s nou deje ..jednoznacne, je treba spoznat vlastne telo, a zistit, co sa mi paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ono to nie je len tak, akoze sme hovada a prasata, preto si lestime banany
Chlap to musi robit koli zdravotnej stranke.
Bud si zasexuje zo zenou, alebo mu vyhudruje toho pelikana, alebo si to spravi sam
Ale je to treba, ked dlho nevypustis chlapcov do servitky tak ti budu casom leniviet, alebo sa ich pocet bude reedukovat.
Myslim, ze dnes maju biely muzi uz aj tak dost problemov s neplodnostou, aby si este aj pridavali na tomto probleme vlastnym pricinenim
Okolo 15 roku zivota sa dokonca aj obvodna lekarka/lekar pyta mladych muzov, ci masturbuju/natahuju predkozku...
Pretoze je to treba, pre zachovanie kvality spermii
Nic na svete nie je len tak pre srandu kralikov
Tomu verim, a masturbacia je super na prevenciu rakoviny prostaty, a takisto vdaka nie su chlapi supernadrzane prasce, iba nadrzane ..
ale i zenam masturbacia prospieva, poznal som jednu "pannu", co ani v 18 nemasturbovala (bola zo silnej katolickej rodiny), a stacilo ju len pohladit, a uz mala v ociach taku nadrzanost, ze ani nevedela, co sa s nou deje ..jednoznacne, je treba spoznat vlastne telo, a zistit, co sa mi paci
Mozme s kludnym svedomim povedat, ze je to udrzba
By si sa cudoval, su aj taky ludia, ktory napriklad vôbec nemasturbuju....