Dbajte na to, že nejde o "sex na jednu noc" a prežitie vzrúša, ale o dlhodobý vzťah, kde by ten sex (aspoň podľa mňa) mal zohrávať aj inú rolu, ako len ukojenie živočíšnych potrieb.
@1 to ako len na misionára pod paplónom pri zhasnutom svetle, sedem minút vrátane predohry, aby nás deti nepočuli, sa počíta za sex utužujúci city..?
Rozumiem, že ak druhý partner nemá korešpondujúce chúťky, nebude mu dlhodobo sex so sadistom (vrátane tvojej zátvorky z nadpisu) vyhovovať, ale myslím si, že S/M praktiky poskytujú práve viac priestoru pre emocionálne prežívanie.
@narazuvzdornaa no tak nemyslela som presne taky ako si napisala v tej prvej vete keby som mala opisat, co myslim, asi by tu vznikla eroticka poviedka
ale nie kazdy sex musi prebiehat s tahanim za vlasy, plieskanim po zadku a roznymi inymi praktikami, ktore zahrnaju aj vselijake pomocky.. sex z lasky by tak podla mna vyzerat nemal a prave preto som to zalozila, ci som jedina, kto si to mysli
akoze nehovorim, ze nie je fajn pocit, ked ta niekto poriadne vyprasi, ale je rozdiel mat to z toho chticu a z lasky..
Samozrejme sem nerátam zarytie nechtov, pohryzenie, plesknutie po zadku a podobné veci, ktoré sa občas pritrafia... Mám na mysli sadistické praktiky mimo rámec bežných sexuálnych výčinov.
@hoperpohroma ,,sex z lásky by tak podľa mňa nemal vyzerať"
Nemôžem súhlasiť a tým asi aj túto produktívnu rozpravu uzavriem Nevravím, že by práve tak mal vyzerať, ale vôbec sa to v mojich predstavách nevylučuje.
Divím sa, že toľko žien hlasovalo za variant "nevadil" to by ste sa nechali akože ja neviem zväzovať, škrtiť, plieskať, ťahať za vlasy a pod. aj drastickejšie veci?
@hoperpohroma No veď práve že sú aj horšie veci...to čo som vymenoval ja, tak to je ešte slabý čajový odvar...a to sa divím, proste že toľko žien hlasovalo pre druhý variant v ankete...hh..buď to si pletú pojem sadista a masochista alebo celkom nerozumejú o čo ide...alebo má naozaj toľko žien masochistické sklony...
@candy36 povedzme, ze som si nieco take ako "poriadne vyprasenie" prezila a nelaka ma to dalej.
praveze chcem nejakeho chlapa ktory by sa ku mne spraval s uctou a respektom, ako v normalnom zivote, tak aj v posteli. vinko, lupienky z ruze, jemne dotyky a bozky a pomaly sex, pri ktorom by si naplno citila kazdy milimeter.. vzrusenie by pramenilo z mozgu a z vychutnavania si toho momentu a nie zdola..
@firestorm no mozno maju muzi su povacsine ti viac dominantni
@whisper no proste takeho chlapa ktory rad dava najavo ze on je ten dominantny samec, ale zas nenalieva na teba horuci vosk ani ti nelame kosti. ja neviem ako inak by si to chcel povedat
@candy36 mozno z toho vyrasties, tak ako ja mozno taka zostanes. ja sa kazdopadne nechcem citit akoby ma mal chlap len kvoli sexu. samotne si sex moc neuzivam, cize pre mna vo vztahu nie je priorita
@hoperpohroma ani pre mňa, nehovorím že by som s niekym bola len kvoli sexu, a tiež nehovorím, že nechcem aby si ma chlap vážil, ale v posteli nejakú úctu alebo čo nehľadám, nevadí mi, keď ma chlap škrtí alebo bije.
@whisper nie, nechcem. a tuto v tejto ankete som aj myslela taky miernejsi odvar bolesti, cize som pouzila spravne slovo. ale pozor, nie extremnu mieru
@whisper má pravdu...ženy asi celkom nechápu, čo to vlastne sadizmus je a za sadistu považujú kohokoľvek, kto je čo i len trocha viac dominantný a nadradený...to však nie je pravda
Lebo naozaj sa mi nechce veriť, že toľko žien by sa vyžívalo vo fyzickej bolesti...nonsens...
@firestorm tiež si myslím... Niekto ju chytí, zhodní na posteľ a poriadne pretiahne a už sú to sadistické sklony... Čo je úplná blbosť, lebo žiadnu bolesť jej nespôsobil a už vôbec nie s cieľom sexuálneho vzrušenia.
@hoperpohroma a čo je to "miernejší odvar bolesti"? Daj príklad.
rezat s papierom "medziprstie" si zrovna nemusime ale myslim, ze uz aj taky spontanny vykrik/uhryznutie/poskrabanie patri k takemu lahkemu sadizmu a to ma celkom rajcuje v posteli...
@whisper tahanie za vlasy, opakovane silnejsie plieskanie po zadku (take, ze ma potom zena aj stopy), celkovo pohrdave spravanie k nej.. ja neviem, to sa uplne na picu opisuje
@night ano, take som aj myslela co uz, ratala som s tym, ze vacsina ludi vie, co sadista znamena. mozno to v buducnosti zalozim zas a budem to inak formulovat, lebo mi nepride normalne, aby sa so mnou zhodovala jedna jedina birdzacka.
ale nebola by to prva vec v ktorej nie som normalna
Podľa mňa väčšina násťročných báb, čo hlasovali tak hlasovali preto, že dnes sú medzi mladými samí emáči, čo sa rozplačú, keď ich niekto poriadne potiahne za kokot a potom tá anketa tak aj výzerá...
@hoperpohroma No lebo to si úplne odporuje. Každá žena (alebo aspoň väčšina) chce inteligentného, citlivého, pozorného, milého partnera ale na základe tejto ankety to vyzerá tak, že si ženy absolútne odporujú a nevedia čo chcú keď sa toľko z vášho pohlavia stotožňuje s myšlienkou sadistického partnera...ach bože...ženy ženy... nemám slov...Vravím...ženy hlasujúce za druhý variant tomu celkom nechápu. 90% z nich by pri sadistických praktikách cukla a pozerala na partnera že čo to robí, čo si to dovoľuje...že je to jedno necitlivé a hrubé hovädo
@44 vtedy, ked zacnu odbocovat od temy a urazat inych
@firestorm no ja ti za seba poviem, ze by som takeho chcela. a nechcem sadistu v posteli. ale ci takeho chcu aj ine baby.. iba mne to pride tak, ze dnesne baby maju uplne ine priority?
@46 nezabudnime dodat, ze ak to dotycne pochopili zle, tak nie je zla vec, ked mas chlapa, ktory sa ti venuje a je mily, ale potom z teba strhne tricko a vasnivo sa s tebou miluje.. to nemusi byt vyhradne sadisticke
@whisper ak si myslis, ze si naozaj nikoho neurazil, tak asi bude pravdivy ten moj sarkasticky komentar so znenim "pretlak inteligencie". ze sa tu taky jedinec momentalne nenachadza, to neznamena, ze si ich neurazil.
a ja vztahovacna byt nemusim, lebo pokial viem, mieril si to na chlapov, nie na zeny.
skorej ty si tu neries to, ze potrebujes niekoho urazat. tato tema nebola vytvorena na to, aby si sem chodil picovat na emakov.
@hoperpohroma samozrejme, že neurazil, lebo jediný človek (emák?), ktorý sa tu cíti byť urazený (alebo čokoľvek) si ty... To, že sú dnes chlapi zženštilí je fakt. Ak chceš byť pre nich užitočná, namiesto ochraňovania (na čo majú svoju mamu) im radšej pomôž dospieť v mužov a nie tu riešiť to, ako sa o nich vyjadrujem.
@hoperpohroma tak sme asi čudné dve, lebo ja sa s tebou zhodujem dosť často
A čo sa toho sexu týka, ak si chcela vedieť o sadizme vyslovene (spôsobovanie bolesti za účelom dosiahnutia sexuálneho vzrušenia) - to by ma nebralo určite a už po prvom pokuse by som milého pána poslala kade ľahšie . Ak myslíš veci ako pritiahnutie za vlasy, plieskanie po zadku a pod. - to by mi nevadilo, keby to bolo v správnej chvíli - vysvetlím:
Akosi mi to nezapadá do koncepcie "milovania sa", keď je to naozaj také utulkané a umaznané, ale keby to bolo v rámci poriadnej živočíšnej "jebačky" tak by sa to aj hodilo, a celkovo také dravé správanie muža ma vzrušuje - kľudne by ma mohol šmariť do postele, oprieť (trošku tvrdšie o dvere, potiahnuť za vlasy - ale len stály partner (alias niekto, komu by som už dôverovala - rozhodne nie niekto, s kým by som bola prvýkrát v posteli) a ako som napísala, keď sa to hodí.
A náhodou...dobré putá nikdy nie sú zlé Ale to je len také...soft bondage?
inak nie som si ista ci aj muzi hlasovali spravne, lebo ti co hlasovali za moznost "Vyhovoval (som muž)", vlastne hlasovali za to, ze by im nevadilo mat dominu a oni by boli ti submisivni. lol
@whisper ja sa necitim byt urazena priamo. aj ked, mam k tomuto "etniku" blizko O.o a co je zzenstily chlap? ked nesmrdi a nema pivny pupok? a nahodou sa aj ucese a oholi? PROSIM SI ZZENSTILEHO, DAKUJEM
@fleur1301 suhlasim, jemne a ked sa hodi ani tie puta nie su zle.. ale ked sa taky sex stava stereotypom, to sa mi nepaci.. potom mam pocit, ze uz o nic ine nejde, len o to aby sa chlap spravil a ma pritom pocit, ze ma nejaku moc.. proste uz som toho mala dost a bude mi trvat nejaky cas, nez sa na to budem moct zase pozriet.. a mozno uz nikdy.. uvidim raz..
@hoperpohroma By si sa divila koľko je takých mužov...Nie, to nie je môj prípad Ale skrátka dominantné a submisívne subjekty máš na oboch stranách Je však pravda, že ženy sú častejšie submisívne a muži dominantní - no nemožno to zovšeobecniť na všetkých.
@flagrantine Veď v poriadku. Ja nehovorím že kompletne všetky. Ale som si takmer istý tým, že väčšina hlasujúcich žien tomu proste nechápe NECHCE sa mi veriť, že toľko z vás by sa akože vyžívala pri sexe vo fyzickej bolesti...to je proste blbosť. Hlasujúce ženy si sadistu interpretujú ako nadradeného a dominantného macha - to však nie je sadizmus ako taký...takže hlasy v kategóriach sú rozložené nevalídne /na základe nedostatku vedomostí a poznatkov o téme, ku ktorej sa vyjadrujú a hlasujú.
@whisper lebo sa stretavam s nazormi "spravny chlap ma byt tucny a smrdiet" a nesuhlasim s nimi. a nemam odkial vediet, ci to nahodou nie je aj tvoj pripad, nedivila by som sa, keby bol.
@flagrantine no dobre, je to nefér, ale ako mám odlíšiť tú minoritnú časť, ktorá hlasovala s tým, že aj pochopili otázku? Ak riešime takúto štatistiku, môžem jedine škatuľkovať, pretože nemáš ako riešiť individuálne hlasy.
@hoperpohroma tak to je super názor, každopádne neviem, odkiaľ si ho zobrala, pretože spomedzi všetkých ľudí, ktorých poznám (či už ženy, alebo muži) by ani jeden nevybral hento ako ideál... jedine tak z recesie, ale bavíme sa vážne
A taktiež mám pocit, že tie poviedky už niektorým jedincom lezú na mozog ...
Ďalej súhlasím s @firestorm aspoň v tom čo som mala chuť dočítať ...
Zakladateľa tejto ankety úprimne obdivujem, lebo ak tu ide vyzdvihovať nejaké silné posolstvo sexu, tak je zvláštne rozvádzať to v diskusiách a anketách ... anonymita robí svoje! Mám pocit, že reálne by si mala problém riešiť to aj s vlastným partnerom, keď tu píšeš ako si bola "vyprášená" a nepáčilo sa ti to
Samozrejme sa hlboko ospravedlňujem, ak sa to niekoho dotklo ...
a budem citovať "ženy si pletú pojmy s dojmami" s menšou úpravou "VŠETCI si mýlime pojmy s dojmami" a možno sama autorka, ktorá v podstate si nie je istá o čom táto anketa má byť ..
@78 pozri, ja som to nijako neopisovala, len som napisala, ze som si niecim takym presla a proste nemam dalej zaujem. ankety su na diskutovanie, tak diskutujem. nepoviem keby si sa stazovala ze to opisujem a neviem co ale to som naozaj nerobila, myslim, ze to patri za dvere. rovnako si myslim ze viem, o com pisem.
@hoperpohroma no ako vidím nejak sa to tu zvrtlo ale ja sa vrátim späť k pôvodnej otázke a inak si myslím, že vhodnejší názov ankety by bol či by vyhovoval vzťah s človekom, ktorý má rád veľmi drsný sex a chce ho pravidelne praktizovať. lebo takto si pod pojmom mierny sadizmus predstavili všetci niečo iné. a odpoveď na otázku. mám rada ťahanie za vlasy a škrabanie, že po tom zostanú stopy ale určite nie žiadne škrtenie a pod.
@firestorm áno predstav si, niektoré sa "vyžívajú" pri predstave fyzickej bolesti ale zároveň máš pravdu niektoré to berú len ako nadradenosť. lenže tu je popísané niečo ako "jemná miera" dajme tomu
@whisper ak sa niekde ocitnú trebars múdri ľudia a okolo nich je prevaha kokotov, tak nie sú všetci kokoti, si myslím treba s tým rátať že niekto o tom niečo aj vie.
@firestorm tak napr. ja chcem milého a pozorného partnera (aj takého mám - väčšinou) ale keď ma jebne opaskom po riti tak že to ešte 2 minúty štípe tak mi to vôbec nevadí taktiež mi nevadí škrtenie, a podobné veci, a keby môj brat vedel čo sme robili s jeho jazdeckým bičíkom tak by sa so mnou asi prestal rozprávať.
@candy36 Lenže je zásadný rozdiel medzi vzťahom dominancia/submisivita a sadizmom...sadizmus je už...za určitú úroveň a limity...proste...chápeš...ide o extrémnu podobu ..to si veľakrát ľudia (v tomto prípade ženy ako vidíme na ankete) zamieňajú a zle interpretujú. Ale veď prečítaj moje predchádzajúce komentáre. Tam to je
Okey, neviem ako iné hlasujúce slečny, ale... mne by taký vzťah megavyhovoval, keďže niečo také, akožto som submisívna a masochistka, po potencionálnom partnerovi vyžadujem
som niekde medzi. viem co je sadizmus, masochizmus, ale aby som to mala nonstop sa do hrude bit nebudem. taky sex je totiz dost vycerpavajuci podla mna a neviem si predstavit, ze by som to mala mat zakazdym ked by sme mali sex. skor sa priklanam k rovine nie s moznostou nevadil obcasne.
@firestorm Ja tiež chcem citlivého a chápavého partnera, ale v posteli taký byť nemusí (a keď ho popýtam, tak ani nie je). Nejdem tu rozoberať moje sexuálne chute, tendencie a taktiky, ale keď som ich hovorila kamarátke, tak na mňa čudne pozerala.
Samozrejme, že by som to nechcela každý deň, ale zas keby bol ten sex vždy jemnučký a moja zlatá len aby som náhodou nerozbil tvoje telíčko- tak to by ma rýchlo unudilo. Nevravím, že to niekedy nepadne dobre, ale nie vždy.
@wicki Nehovorím, že také ženy neexistujú. Iba hovorím to, že neverím, že každá hlasujúca za druhý variant to naozaj aj tak chápe v pravom slova zmysle...zle si interpretujú pojem "sadizmus" ...omg šak som to už písal Xkrát...nechce sa mi to opakovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Rozumiem, že ak druhý partner nemá korešpondujúce chúťky, nebude mu dlhodobo sex so sadistom (vrátane tvojej zátvorky z nadpisu) vyhovovať, ale myslím si, že S/M praktiky poskytujú práve viac priestoru pre emocionálne prežívanie.
ale nie kazdy sex musi prebiehat s tahanim za vlasy, plieskanim po zadku a roznymi inymi praktikami, ktore zahrnaju aj vselijake pomocky.. sex z lasky by tak podla mna vyzerat nemal a prave preto som to zalozila, ci som jedina, kto si to mysli
akoze nehovorim, ze nie je fajn pocit, ked ta niekto poriadne vyprasi, ale je rozdiel mat to z toho chticu a z lasky..
Nemôžem súhlasiť a tým asi aj túto produktívnu rozpravu uzavriem Nevravím, že by práve tak mal vyzerať, ale vôbec sa to v mojich predstavách nevylučuje.
zvazovanie a skrtenie neviem ci uz nie je extremne.. teda aspon podla mna uz je
praveze chcem nejakeho chlapa ktory by sa ku mne spraval s uctou a respektom, ako v normalnom zivote, tak aj v posteli. vinko, lupienky z ruze, jemne dotyky a bozky a pomaly sex, pri ktorom by si naplno citila kazdy milimeter.. vzrusenie by pramenilo z mozgu a z vychutnavania si toho momentu a nie zdola..
ci najdem takeho jedinca vobec
@whisper no proste takeho chlapa ktory rad dava najavo ze on je ten dominantny samec, ale zas nenalieva na teba horuci vosk ani ti nelame kosti. ja neviem ako inak by si to chcel povedat
aj ja chcem dominantneho chlapa, lebo potrebujem, aby sa niekto o mna staral, aby sa mi venoval, aby mi daval najavo svoje city. ale nie sadistu.
Lebo naozaj sa mi nechce veriť, že toľko žien by sa vyžívalo vo fyzickej bolesti...nonsens...
@hoperpohroma a čo je to "miernejší odvar bolesti"? Daj príklad.
alebo ja vlastne neveim co myslis . tak ze to v @8 je ok
ale nebola by to prva vec v ktorej nie som normalna
@firestorm no ja ti za seba poviem, ze by som takeho chcela. a nechcem sadistu v posteli. ale ci takeho chcu aj ine baby.. iba mne to pride tak, ze dnesne baby maju uplne ine priority?
Vám príde vtipný Mr. Bean a Mr. T,
mne príde vtipne, keď kočku pri sexe trochu priškrtím.
♥
a ja vztahovacna byt nemusim, lebo pokial viem, mieril si to na chlapov, nie na zeny.
skorej ty si tu neries to, ze potrebujes niekoho urazat. tato tema nebola vytvorena na to, aby si sem chodil picovat na emakov.
@hoperpohroma tak sme asi čudné dve, lebo ja sa s tebou zhodujem dosť často
A čo sa toho sexu týka, ak si chcela vedieť o sadizme vyslovene (spôsobovanie bolesti za účelom dosiahnutia sexuálneho vzrušenia) - to by ma nebralo určite a už po prvom pokuse by som milého pána poslala kade ľahšie . Ak myslíš veci ako pritiahnutie za vlasy, plieskanie po zadku a pod. - to by mi nevadilo, keby to bolo v správnej chvíli - vysvetlím:
Akosi mi to nezapadá do koncepcie "milovania sa", keď je to naozaj také utulkané a umaznané, ale keby to bolo v rámci poriadnej živočíšnej "jebačky" tak by sa to aj hodilo, a celkovo také dravé správanie muža ma vzrušuje - kľudne by ma mohol šmariť do postele, oprieť (trošku tvrdšie o dvere, potiahnuť za vlasy - ale len stály partner (alias niekto, komu by som už dôverovala - rozhodne nie niekto, s kým by som bola prvýkrát v posteli) a ako som napísala, keď sa to hodí.
A náhodou...dobré putá nikdy nie sú zlé Ale to je len také...soft bondage?
to mi moc nesedi na chlapov
@whisper
nie všetky ženy si pletú pojmy s dojmami, a nie všetky ženy berú za sadizmus "zhodenie na posteľ a poriadne prirážanie" k?
@fleur1301 suhlasim, jemne a ked sa hodi ani tie puta nie su zle.. ale ked sa taky sex stava stereotypom, to sa mi nepaci.. potom mam pocit, ze uz o nic ine nejde, len o to aby sa chlap spravil a ma pritom pocit, ze ma nejaku moc.. proste uz som toho mala dost a bude mi trvat nejaky cas, nez sa na to budem moct zase pozriet.. a mozno uz nikdy.. uvidim raz..
A taktiež mám pocit, že tie poviedky už niektorým jedincom lezú na mozog ...
Ďalej súhlasím s @firestorm aspoň v tom čo som mala chuť dočítať ...
Zakladateľa tejto ankety úprimne obdivujem, lebo ak tu ide vyzdvihovať nejaké silné posolstvo sexu, tak je zvláštne rozvádzať to v diskusiách a anketách ... anonymita robí svoje! Mám pocit, že reálne by si mala problém riešiť to aj s vlastným partnerom, keď tu píšeš ako si bola "vyprášená" a nepáčilo sa ti to
Samozrejme sa hlboko ospravedlňujem, ak sa to niekoho dotklo ...
a budem citovať "ženy si pletú pojmy s dojmami" s menšou úpravou "VŠETCI si mýlime pojmy s dojmami" a možno sama autorka, ktorá v podstate si nie je istá o čom táto anketa má byť ..
Krásny deň všetkým
@whisper ak sa niekde ocitnú trebars múdri ľudia a okolo nich je prevaha kokotov, tak nie sú všetci kokoti, si myslím treba s tým rátať že niekto o tom niečo aj vie.
@nowys
ale asi to fakt je tým, že ženy nevedia čo chcú
v zadaní bolo "mierne sadistické sklony" a ty si to interpretuj ako chceš.
osobne si myslím, že veci čo sa týkajú "DS sveta" môžu byť v miernej verzii pekným spestrením klasického "živočíšneho" života
ale málokto vie o tom viac...
Samozrejme, že by som to nechcela každý deň, ale zas keby bol ten sex vždy jemnučký a moja zlatá len aby som náhodou nerozbil tvoje telíčko- tak to by ma rýchlo unudilo. Nevravím, že to niekedy nepadne dobre, ale nie vždy.
ale raz som nechal fokel
ale aj ďalšie veci