A ony su dobry ae kazdopadne na rumunov nemaju teraz ked su ush v eu idu do nemecka na vozoch s konmi a starych daciach a na parkovisku sa rozlozia a nemci iba pozeraju lool
Ja osobne velmi mam rada Skandinaviu..... podla mna su to zaujmave staty ale najradsej by som chcela ist do Finska alebo Norska lebo jedno z nich je stat tisicich jazier a to by podla mna stalo zato
Ja som bol vo Finsku, chodim tam pravidelne kazdy rok, presiel som uz asi polku finsku spodnu A cez leto je to tam fajn, tie velke jazera, chatky pri jazerach ziadny ludia dookola, krasna priroda, biele noci, proste uzasne. A hoperi su vo velmi malom zastupeni, osobne som tam videl za tie cele roky, tolko hoperov, kolko by som vedel spocitat na prstoch. A je tam vela metalovych koncertov, to by mi vyhovovalo
Obdivujem severske krajiny a hlavne norsko a švedsko....moje vysnivane a dufam že sa tam raz dostanem...nadherna priroda, skvely ludia čo viac si treba ešte priať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov