dosiahnut 100 percentne sustredenie je velmi taske...pochibujem ze to niekdo z vas dokaze..mozno po dlhom treningu...a bes tich 100% to nemas sancu uskutocnit..
@demonicbass Mierne som zabrdol do tantry, precital si nejaky uvod k tomu (par cviceni a prektik mozno). Viem aj o nejakych mnichoch co sa zaoberaju tymto od ranneho detstva a majstrovsto dosahuju az v zrelom veku. Takze nejaka minimum informacii mam.
@Ribo fajn by to možno bolo, ale toto je za prvé diskusia na trocha inú tému a za druhé, aj základ je na dosť dlhú debatu... ak niekto chce čítať kratučké drísty, nech si ich nájde na nete, ja tu nie som od toho
Určite na to netreba meditáciu a podob. Dá sa to aj silou mysle Mojé prvé onanovania boli založené čisto na tejto báze, (ehm) nepoužíval som vôbec ruky, len som ležal na posteli, zavreté oči, ruky na hrudy a myslel. Fakt netuším prečo, možno ma v mojej detskej hlave nenapadlo robiť aj niečo iné, respektíve nevedel som čo a ako robiť
Raz som to potom aj skúsil asi v 16-tich.
Ale je to nesmierne namáhavé na mozog, ujde ti jedna myšlienka vedľa a polhodina práce v riti Treba bohovskú fantáziu, maximálne sústredenie a neuveriteľne silnú nadržanosť Nemám trpezlivosť to nejak rozvíjať (a ani dôvod prečo by som to mal robiť xD)
Kedysi som čítal 1 text o jóge vnútorného tepla(patrí medzi 6 jóg Náropu, snáď najefektívnejšie metódy na ceste k osvieteniu). Myslím, že v tejto meditácii sa pracuje s viacerými energetickými centrami, jedno z nich je zodpovedné za orgazmus ktorý je zažívaný pri sexe. Viem že pri praxi tejto meditácie môže dôjsť u praktikujúceho k ejakulácii, to však znamená chybu. Cieľom praxe je dosiahnuť stav buddhu a nie urobiť sa
myslel som to tak že naprikrad deraz sa zamyslím nad sexom znejakou blondýnkou 90 60 90 a budem mat pocity ako v sne .. a sa spravím Tandra je skor o predohre nie ?
@V3nty Tantra sa rozlišuje buddhistická a hinduistická, o tej druhej ti bližšie povedať neviem, k buddhistickej toľko že sa jedná o meditácie na rôzne buddhovské formy,ktoré sa rozdeľujú do viacerých tried. V najvyššej triede tantry sa vyskytujú takmer výlučne formy v spojení.
Existujú aj praxe ktoré sa vykonávajú v spojení s partnerkou, to je však pre výrazne pokročilých praktikujúcich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ak nie, tak tu sú meditácie atď...
Ale pri sne mozno pouzivas aj ruky/osuchy a tie mozu vyvolat finalny stimul.
takže nevrav, že sa to nedá
Raz som to potom aj skúsil asi v 16-tich.
Ale je to nesmierne namáhavé na mozog, ujde ti jedna myšlienka vedľa a polhodina práce v riti Treba bohovskú fantáziu, maximálne sústredenie a neuveriteľne silnú nadržanosť Nemám trpezlivosť to nejak rozvíjať (a ani dôvod prečo by som to mal robiť xD)
@Demonicbass
@Ribo
Kedysi som čítal 1 text o jóge vnútorného tepla(patrí medzi 6 jóg Náropu, snáď najefektívnejšie metódy na ceste k osvieteniu). Myslím, že v tejto meditácii sa pracuje s viacerými energetickými centrami, jedno z nich je zodpovedné za orgazmus ktorý je zažívaný pri sexe. Viem že pri praxi tejto meditácie môže dôjsť u praktikujúceho k ejakulácii, to však znamená chybu. Cieľom praxe je dosiahnuť stav buddhu a nie urobiť sa
myslel som to tak že naprikrad deraz sa zamyslím nad sexom znejakou blondýnkou 90 60 90 a budem mat pocity ako v sne .. a sa spravím Tandra je skor o predohre nie ?
skús meditovať po opici, keď máš takú tú poopičnú prázdnu hlavu...
1. dosť rýchlo sa dostaneš tam kam chceš
2. zbavíš sa kocoviny
@demonicbass
čína/india?
Existujú aj praxe ktoré sa vykonávajú v spojení s partnerkou, to je však pre výrazne pokročilých praktikujúcich.