Sex cez krámy? To je to, keď sa na posteľ alebo kdekoľvek nanosí čokoľvek, akože také rôzne zbytočnosti, veteš, a potom sa skrz to sexuje? To musí byť nepohodlné.
Na cervenu nejazdim, je to proti predpisom, slusnosti a vobec...Raz som vystrelil uz na oranzovej, za mnou policajne auto, no co vam poviem? Tak to nie je cestnych predpisoch? :/
mili moji. velmi sa pletiete ak si myslite, ze tehotenstvo a spinava postelna bielizen su jedinymi dosledkami tohto konania. Niektorym zenam sa pri sexe cez menstruaciu uvolnuje do brusnej dutiny male mnozstvo krvi co moze mat pre nu katastrofalne nasledky. Takze si dobre rozmyslite, ci dobra hygiena, uterak a kondom zabrania vsetkemu.
no ja sex cez kramy mozem a priatelka tiez... Kramy su slabsie trvaju kratsie, mensie bolesti a okrem toho da sa to vycistit. A to nehovorim o zvysenej teplote a samozrejme ze to aj lepsie maze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale myslim, ze zalezi na dievcati, ked to nevadi vam obom, tak ok, len myslim, ze to bude take krvave jak na jatkach ale nemusi
ale komu sa ako ľúbi.. nech sa páči