mimochodom @9 nejak tu holku nesledujem ani tu to nesledujem ale napriek tomu viem , ze s tebou asi chodila a ze si z toho v pici a ani sa necudujem ze s tebou uz nechodi lebo si maximalne nechutne trapny , mozno ti ublizila mozno hocico je mi to jedno ale nezhadzuj sa pozri sa na svoj vek preboha
So ženou ktorú veeľmi dobre poznám je to v pohode. Ide o hlav ne o hygienu ale v prvých dňoch je to naozaj len pre tých silnejších jedincov. Po najväčšej intenzite krvácania bývajú ženy dokonca viac nadržané,ako ostatné dni. Viem o čom hovorím ..
inak čím ďalej tým častejšie sa stretávam s tým, že baby počas krámov sex odmietajú ... no neviem ale ja počas nich mám ešte väčšiu chuť ako inokedy a tiež súhlasím s @39
neni my to 2x prijemneee ale ked sa clovek ponadnese nas trocha krvy tak sa to daaa ... moja frajerka je trocha viac mewj namna ninfa .. a chce to aj tedy ... a daaa sa to prezit a to ze to uvolnuje tie krce je pravda maaa potom na niaky cas pokoj ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale ptm mi to neprekaza nejako
a k teme: viacmenej nevadi, ale to zalezi na dotycnej vzdy, ide o jej pohodlie
@magnetnazeny to nic nemeni na tom, ze v niektorych veciach treba drzat klapacku, ale sak zhovaduje sa sam, jeho problem.
Mne to osobne neprekáža a aj viac prežíva