Amatérske rétorické okienko:
Tvoja otázka je logicky vystavaná cca rovnocenne s vetou: Myslíte si, že pomaranče by sa mali predávať len v sieťkach, alebo máte pocit, že je bežné ponúkať voľné pomaranče na váhu?
Resp. dve alternatívy, ktoré ponúkaš, sa navzájom nevylučujú, a nesúvisia spolu tak veľmi, ako by si si mohla myslieť.
každý robí ako jemu vyhovuje... osobne by som skôr povedala že je lepšia mať jedno alebo druhé..než oboje ale zase niekomu vyhovuje práve to takže je to dosť individuálne
načo to riešiť všeobecne? je to každého vec, nech si každý šuká ako chce a čo chce, pokiaľ tým nikomu neblíži, nechápem, načo by to proste malo kohokoľvek iného zaujímať.
keď chce niekto sex len vo vzťahu, tak nech ho má len vo vzťahu.
keď chce niekto sex aj mimo vzťahu, tak nech ho má aj mimo vzťahu.
sex hocikedy dokaze mat hocikto, ak je poriadne nadrzany, a ma pri sebe adekvatny protajsok----muzi i zeny rovnako...mne uz tolko kamosiek bez frajera dalo, az ma to normalne zaraza...ale uzil som si
sex vo vztahu ma svoje caro... je to krajsie...emocionalnejsie.. teda aspon pre mna.. ale ked som single, tak si hadam nebudem drat ruky nie? a tak isto to neznamena to, ze by som vliezol do postele s kazdou..
hm ťažká otázka ... ale myslím že odpoviem asi takto ... mal by byť a bol by výnimočný len vo vzťahu ... pretože beriem sex hlavne ako niečo prirodzené a aj citové, vzťah k tomu automaticky patrí ... a občas keď nad tým premýšlam a predstavím si sex s niekým, ským nemám vybudovaný vzťah, mám zvláštny pocit že by som sa po ,,tom,, mohol do toho dievčaťa zalubiť ... neviem akú to má teraz výpovednú hodnotu o mne ...ale asi iba takú že nie som typ na sex s ludmi s ktorými nemám vybudovaný vzťah založený na niečom väčšom ako je len ,,mať rád,, ...
je mi absolutne jedno co si kto robi pokial ma to nevyrusuje a nevidim ani jeden dovod preco by ma to malo zaujimat
kazdy vratane mna si robi co uzna za vhodne
praktizujem oboje. Nestránim sa neviazanému sexu, je to moja vec a keď nepáči, tak mi zec...
samozrejme mám svoje zásady ale tak nemôžem povedať že striktne odmietam ukojenie chtíču nejakej sympatickej slečny, klamal by som a tú nezdvorilosť odmietnutia nechcem dopustiť.
som teda sexista či jak sa to volá. A som fašista, teším sa na biele vianoce :letim:
@method nedotklo, ale som už tak trochu unavená z toho, ako každý furt má potrebu rozoberať, ako majú sex iní ľudia. a s kým. a koľko ich mali predtým. a s koľkými najviac. a ako sú orientovaní. a čo si o tom myslíme.
kazdy to robi tak, ako uzna za vhodne....su ludia ktory nedokazu mat sex bez toho aby nieco citili ktomu cloveku a potom su ludia pudovejsi, ktorym nerobi problem spavat sniekym bez zavazkov...podla mna su obe varianty v pohode a akceptovatelne
@darkestangel ale zdá sa mi že to bude súvisieť s tvojim názorom ktorý sa zhodol s tým mojím a vidím že on má opačný.Ja nemám nič proti sexe mimo vzťahu ale sama by som to zrejme nespravila,aspoň teraz nie.
@floremcorde je pravda, že má opačný názor, ale všimni si že len na mňa zareagoval ja mám názor na toto aký mám, nepáči sa mi že v dnešnej dobe je to považované za niečo normálne a správne, bez ohľadu na to, čo píše Antifunebracka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
pripadne si pestovat viacej prilezitostnych vztahov, ale VZTAHY MOSAAA BYC !
Tvoja otázka je logicky vystavaná cca rovnocenne s vetou: Myslíte si, že pomaranče by sa mali predávať len v sieťkach, alebo máte pocit, že je bežné ponúkať voľné pomaranče na váhu?
Resp. dve alternatívy, ktoré ponúkaš, sa navzájom nevylučujú, a nesúvisia spolu tak veľmi, ako by si si mohla myslieť.
BOLO BY
keď chce niekto sex len vo vzťahu, tak nech ho má len vo vzťahu.
keď chce niekto sex aj mimo vzťahu, tak nech ho má aj mimo vzťahu.
NAČO?? to proste riešite?
Ak mám niekoho trtkám iba s ním "ted aj tak s kým chcem ja."
kazdy vratane mna si robi co uzna za vhodne
len teraz sa o tom viac hovori, tak preto to ludia riesia
mne osobne to je jedno, nech si kazdy robi co uzna za vhodne
praktizujem oboje. Nestránim sa neviazanému sexu, je to moja vec a keď nepáči, tak mi zec...
samozrejme mám svoje zásady ale tak nemôžem povedať že striktne odmietam ukojenie chtíču nejakej sympatickej slečny, klamal by som a tú nezdvorilosť odmietnutia nechcem dopustiť.
som teda sexista či jak sa to volá. A som fašista, teším sa na biele vianoce :letim: