a preco by ste mali mat ponorkovu chorobu? a na ako dlho idete? podla mna sa budete mat perfektne... ja so uz mesiac pri priatelovi v Irsku a zatial nemame ziadnu ponorkovu chorobu... stale sa to zlepsuje a zlepsuje... a ked to s nim myslis vazne, tak potom si aspon odkusas, ake to je, ekd s nim byvas urccitu dobu...
@10 jaj tak to si musim pockat aspon 5 rokov to je blbe ked su zeny take emancipovane mali by ony brat chlapov na dovolenky, kupovat im darceky a vozit ich domov na aute
@11 ja by som aj vozila chalana domov, ale auto má zase len on
a k téme: to ste ešte nikdy neboli celý deň spolu? Veď to je podobné, len je to viac dní za sebou A keď si už naozaj budete liezť na nervy, tak si ľahni na pláž, onedlho tam zaspíš a bude ti jedno, kto je pri tebe, lebo ho aj tak nebudeš vnímať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to skor mna chyti ta ponorka s nasimi a brachom za tie 2 tyzdne , aspon ze sa vyslnim do bronzova
a k téme: to ste ešte nikdy neboli celý deň spolu? Veď to je podobné, len je to viac dní za sebou A keď si už naozaj budete liezť na nervy, tak si ľahni na pláž, onedlho tam zaspíš a bude ti jedno, kto je pri tebe, lebo ho aj tak nebudeš vnímať