POcujte, zalozila som tuto diskusiu, lebo xcem pocut vase nazory, co si myslite, kto to viac praktizuje, ci chalani alebo baby a ci to vlastne stoji zato a preco sa to robi a celkovo... Bola by som takaaaaaaaaaaaa stastne, keby ste napisali vas nazor, pri
Myslim ze je nad slnko jasne ze to viac chcu chalani.Akoze,je to normal..tak to aj priroda zariadila.
Chlapy posudzuju sex ako taky,omnoho viac pudovo,,je to dane testosteronom,ktory v sebe mame.Takze aj preto nie je pre nas problem zasexovat si len tak na jednu noc.Vieme / aspon teda ja / rozslisit sex a milovanie.Milovanie je uz o niecom inom.
Takze sex na 1 noc.urcite viac prevazuje u chlapov..zeny sa aj na sex ako taky pozeraju viac sentimentalnejsie..chcu dotycneho aspon trochu viac poznat / cest vynimkam /
Ale chlap..ten na to vleti kludne aj po hodinke spolocnej konverzacie :o)
No a co..? ty by si nebodaj chcela skusit sex na jednu noc? hmmmm ?? :o)
hej da sa aj bez toho vina inak ked uz sme pri tom.. ak mate oproti sebe ocarujucu polovicku opacneho pohlavia, inteligentnu, galantnu... no proste jazyk az na podlahe a je tam taaa iskra tak aj pol hodka je akurat podari sa kazdemu no nie?
Mno ja som este s nikym nemal sex a ani som sa nemilowal, aj ked sa naskytla prilezitost, ale po 2 tyzdnoch wztahu je to asi moc skoro, ne? Mno a bez lasky by som to nedokazal, aspon nie prwy krat, potom uz mozno w poho...
Ja si myslim,ze jo tak na stejnako aj baby aj chalani.A neni pravda ze sme len mi nadrzany.Ja som zazil uplny opak,ked holka bola tak nadrzana na party,ze ma po hodine kecania zavolala do svjho auta aby sme si to rozdali,lebo ona to nemohla vydrzat.Takze sme len ludia ktory mame potreby aj na jednu noc.
na tomto som sa po zamysleni fest pobavila mne to tiez nevadi, stalo sa mi to len 2x. a raz dokonca s kamaratom, s ktorym sa bavime doteraz. mozno to chcu vsetci len to nikto nehovori a mne zalezi na tom aj s kym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Myslim ze je nad slnko jasne ze to viac chcu chalani.Akoze,je to normal..tak to aj priroda zariadila.
Chlapy posudzuju sex ako taky,omnoho viac pudovo,,je to dane testosteronom,ktory v sebe mame.Takze aj preto nie je pre nas problem zasexovat si len tak na jednu noc.Vieme / aspon teda ja / rozslisit sex a milovanie.Milovanie je uz o niecom inom.
Takze sex na 1 noc.urcite viac prevazuje u chlapov..zeny sa aj na sex ako taky pozeraju viac sentimentalnejsie..chcu dotycneho aspon trochu viac poznat / cest vynimkam /
Ale chlap..ten na to vleti kludne aj po hodinke spolocnej konverzacie :o)
No a co..? ty by si nebodaj chcela skusit sex na jednu noc? hmmmm ?? :o)
sex je sex a stane sa aj nam ze uletime po polhodinovej koverzacii ale to uz musi byt nieco s velkym N
na to vela záleží ako vážne to berie ten druhý
Mno ja som este s nikym nemal sex a ani som sa nemilowal, aj ked sa naskytla prilezitost, ale po 2 tyzdnoch wztahu je to asi moc skoro, ne? Mno a bez lasky by som to nedokazal, aspon nie prwy krat, potom uz mozno w poho...