@panpeterpan Mame na to podobne par veci s tvojich som neskusila ale zase niektore moje v tvojom zozname nieje ale aj sex v posteli je fajn je to romantickejsie ked je to vazny vstah je to vhodnejsie
Tak prisla chut no, tak sme si povedali, ze sa budeme vozit hore a dolu v tom 8 poschodovom cinziaku, pokym to nebude dobre. No a tak sme sa vozili hore a dole, ja som bol otoceny chrbtom ku dveram (a boli tam aj tie druhe dvierka, cize bolo malo vidno) a ked sme sli 4ty krat dole cez tretie poschodie tak babicka, co tam stala zvolala: "Oni tam snaaad jebuuu!" Este sme vysli hore a sli na party na osme
@panpeterpan toto sa mi podarilo na intrakoch, neviem ci sturak alebo mladost uz si nepamatam, tazka opilost.. a to tiez sme sa vozili, lenze sme nestiahli lebo tam zacali hulakat ludia, ze jebnuti kokoti si neviete najst izbu, tak sme museli ist prec, kazdopadne solidny adrenalin
Záchod v jednom podniku v ktorom nebola ani kľučka , čiže som si dvere pridŕžal rukou a zrazu naštvaný majitel otvoril prudko dvere a uvidelo nás asi 10 ludí ale bral som to s humorom no žena utiekla
Auta, kupaliska, zachody a ine co tu pisete uz davno nie su nezvycajne miesta. My sme si to rozdali v tatrach na lanovke, plus ta vyska, uzasny zazitok
@takemeaway Ja tiez ale na sex v bare to nemalo ide o to ze ta tam moze niekto pristihnut a kto uz skuma co sa deje v lanovka okrem toho to hromadne vyzliekanie a obliekanie bolo dost tesne
hmm mal som , len teraz neviem ci si spomeniem na vsetky ale - v kabinkach/aj damskych aj panskych/ . v aute na prednom / zadnom .asi v 4 baroch na weckach . na vodnej posteli/troska blbee to bolo / . v pivnici na zateplovacich polystirenoch. vonka /ale bolo asi 2-3 rano (to bol asi moj prvy )/ v sprche velakrat. a este take nezvycajne mi prislo umna doma na chodbe kde mame take velke zrkadlo opreti o stenu /mozno prevas nie , ale premna to bolo take ine a fajn a videli sme sa pritom vyyborne /
aha este ma napadlo , vonku na chate V ZIME v altanku pretoze caja nevedela otvorit chatu ... najprv som myslel ze mi rit odmrzne ale potom to bolo fajn , ale tiez to patri
aha este ma napadlo , vonku na chate V ZIME v altanku pretoze caja nevedela otvorit chatu ... najprv som myslel ze mi rit odmrzne ale potom to bolo fajn , ale tiez to patri ktym nezvycajnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Tak napr:
- garaz
- škôlka
- ihrisko
- cintorin
- autobus
- výťah
- kancelaria
- v skole
- v satni
- v roznych skladoch roznych veci
- na ulici (ano normalne na ulici, len bolo cca 2:00)
- v parku
- v kukurici
- na polovnickom posede
- na schodoch v panelaku
...a napriklad soferovat a popritom si uzivat oralny sex je tiez celkom fajn
Sex v posteli mi pride uz ako uplne ufo
A ked uz to tu zverejnujem tak pikoska - nikdy som to nerobil v misionarskej polohe (neratam zmenu polohy z jednej na druhu cez misionara
Tak prisla chut no, tak sme si povedali, ze sa budeme vozit hore a dolu v tom 8 poschodovom cinziaku, pokym to nebude dobre. No a tak sme sa vozili hore a dole, ja som bol otoceny chrbtom ku dveram (a boli tam aj tie druhe dvierka, cize bolo malo vidno) a ked sme sli 4ty krat dole cez tretie poschodie tak babicka, co tam stala zvolala: "Oni tam snaaad jebuuu!" Este sme vysli hore a sli na party na osme
Železničná stanica ZOHOR
Práčka
.
.
.
na luke
v miestnosti kde spi niekto iny
v miestnosti kde sexuje niekto iny
a asi najnezvycajnejsie bolo v saune.
Ráta sa to?