tak dam tu taku blbu otazku ale tak zaujima to... aky mate na to nazor a ci by ste boli schopny neco take urobit ci sa to uz stalo... ps- normalne seriozne sa pytam a ne od nudy... od 18+
@passko co chapes pod tym verejnost? rozdat si to vecer v parku? alebo na namesti? .. ja by som rada sex vonku ale moj nechce, sa boji, ze nas niekto chyti ( policajti) nie ze by nas nacapali
Ja som zažila že si to párik rozdával u nás v kine. Na rozprávke. Kolegyňa odmietla ísť tam a vyhodiť ich ...a teraz že od čoho sú tie sedadlá také bielo fľakaté...
@chevro Vďaka všetkým vyšším mocnostiam Inak, než som začala robiť v kine, tiež som to chcela skúsiť, dnes už mi je ľúto ľudí, čo by ma museli vyhodiť (a vyrušiť)
Hej, bolo to už za tmy v parku na lavičke... Ak má dievča krátku sukňu a ste na ostro, tak je to pohoda, akurát ak šiel niekto okolo, tak sme na chvíľu prestali
kto chce mat sex na zachode?!? nechapem a keby som vedela ako, tak dam grcajuceho oneho smajla.
verejnost je tiez relativny pojem...tak ako tu uz ktosi povedal, na Vaclavaku asi nie ale co ja viem, niekde v lese, mozno na zabudnutej plazi (aj ked vsetci co to zazili hovoria ze to bol najhorsi sex v zivote kvoli tomu piesku)
trochu "adrenalínu" vymeniť za pohodlie domova.. (veľká mäkká posteľ, sprcha, tekutiny, etc..) nechápem vás ľudia... aký už len musí byť sexuálny zážitok, byť skrčený niekde v aute na parkovisku, alebo na lavičke v parku.. u mňa proste pičovina
nie tak celkom plnohodnotný a nik tam nebol teda .. nik tretí .. ale nebolo to dva krát súkromné no
inak wcka ma celkom berúú (pokiaľ nie sú nechutné, a ničoho sa nedotýkate, maximálne keď chalan opre holku o dvere, tak prečo nie ...) tak spontánne .. alebo taký výťah mhhh
verejné pristranstvá v úzadí-nenápadne a diskrétne alebo na verejnosti s nenapadným divákom napriklad na pláźi alebo na lavicke na námesti pod kamerov a poartiov sediacou na vedlajsej lavicke? hehehehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
sex je od 15 pokial viem
@trdelniiiq @gratz @bojkoandy
Ale najviac bola asi tá idúca električka alebo Royko pasáž.
A to si sa nebál že niekto nastúpi?
Ja som zažila že si to párik rozdával u nás v kine. Na rozprávke. Kolegyňa odmietla ísť tam a vyhodiť ich ...a teraz že od čoho sú tie sedadlá také bielo fľakaté...
na prvú alternatívu by som nikdy nemala...
verejnost je tiez relativny pojem...tak ako tu uz ktosi povedal, na Vaclavaku asi nie ale co ja viem, niekde v lese, mozno na zabudnutej plazi (aj ked vsetci co to zazili hovoria ze to bol najhorsi sex v zivote kvoli tomu piesku)
a kde to bolo u mna, nevyjadrujem sa
a síce sa to dá charakterizovať ako verejnosť, nikto tam nebol a nevidel nás.
inak wcka ma celkom berúú (pokiaľ nie sú nechutné, a ničoho sa nedotýkate, maximálne keď chalan opre holku o dvere, tak prečo nie ...) tak spontánne .. alebo taký výťah mhhh
Tresty za sex na verejnosti
Taliansko – 300 eur pokuta a väzenie do 2 rokov
Chorvátsko – 150 eur pokuta a väzenie do 30 dní
Španielsko – pokuta až do 75-tisíc eur
Turecko – pokuta 200 eur a väzenie do 2 mesiacov
Francúzsko – pokuta 15-tisíc eur a väzenie do 1 roka
Grécko – väzenie do 2 rokov
Rumunsko – väzenie do 7 rokov
Dánsko – väzenie do 4 rokov
Egypt – väzenie do 3 rokov
Dubaj – väzenie do 6 rokov
Švédsko – pokuta 50 eur
Aj priestory jej bloku
Obcas to cloveku chyba, ked je tisic nadrzany...
Urcite je to zaujimavejsie, ako postel a misionar, no s nicim netreba prehanat