dostal som žltý kedysi od kamarátky..potom sa mi roztrhol...tak som si vygooglil, že čo teraz .. zistil som že mám dostať objatie, tak som sa objal a bolo
ja neviem.. ževraj sa to strháva nie? ja som to ešte nevidel nikdy že by to niekto niekomu strhol.. .. ale však jasné!! všetci ich noste na ruke dvadsať ako kkti.. ehm..
uz pochop dpc decko dementne, ze tie naramky nic neznamenaju, vymysleli to kua nejake podobne pridrbane deti a len im je to akurat smiesne tak dospej boha jeho
@popolcek aspoň ľudia konečne nebudú v prírode vyzerať jak nejakí retardi, veď náš pes sa stal otcom už ako jednoročný.
podľa mňa je úplne divné to že človeku trvá tak dlho než je schopný sa sám o seba postarať, a rozmnožovať sa. v porovnaní s inými druhmi sme na tom dosť zle
Bože ludia, pochopte že ja sa len pýtam čo si myslíte o nich. Ja ich nemám (ani ich nechcem) a myslím, že je to blbosť. Tak to pochopte, a nepíšte sem takéto chujoviny, akože sa mám hrajkať s bárbinami atď jak keby ich mám.
@aenrel lenže pes je pes a človek je človek.... je to dieťa, mala by žiť vo svete farebných obrázkov, dokým môže, dokým na ňu nepadne ťarcha jej doby celou svojou nepriazňou a potom môže uvažovať aj o taktomto spíjemnení života...
@popolcek ale nieje to práve človek ktorý si sám tú ťarchu doby spôsobil? zvieratá nepotrebujú žiť vo svete fantázií, sú spokojné tak ako sú, videla si niekedy neštastné zviera? ja len živé a mŕtve, hladné alebo sýte.
@aenrel az na to, ze z hladiska genetiky a biologickeho vyvoja je pre jednorocneho psa rovnako nezdrave pre jeho dalsie potomstvo rozmnozovat sa v danom veku, kedy nie je schopny odovzdat 100%-tne geny, ake je schopny v dvoch rokoch, co je minimalny vek na krytie. nikto nepodnikaniachtivy nepride na krytie k jednorocnemu psovi. navyse 1 rok u psa = 15,5 roka u cloveka, takze je dost pritiahnute za vlasy povazovat toto za argument o postarani sa sam o seba a vychovat potomstvo s minimalnym percentom mutacii na vrh.
musela som to vygooglit bo mi to zavanalo prijebanostou... (a nemylila som sa)
"
Britské deti nosia náramky rôznych farieb, ktoré sľubujú nevinné objatia, francúzsky bozk, a dokonca aj sexuálny akt. Pestré gumené náramky predávaju v britských hračkárstvach alebo obchodoch
s bižutériou za 15/20 centov. Nositelia nimi vyjadrujú svoju sexuálnu pripravenosť a strážia si ich. Ak im spolužiaci gumený náramok strhnú zo zápästia, má predložené sexuálne služby.
Každá farba znamená iný fyzický akt. Ak napríklad chlapec dievčaťu strhne ružový náramok, musí jej tiežspraviť cucflek alebo prsia. "Ak získam od baby
čierny náramok, musí so mnou sexovať, "vysvetluje desaťročný Josh. Deti, ktoré náramky nenosím, sú terčom posmechu, sexnáramky zatiaľ čo z odvážnych nositeľov čiernych náramkové sú hviezdy školy.
Proti sexnáramkom bojujú zástupy rodičov a zakazujú ich na školách
v celej Veľkej Británii.
U nás v trnave v Aquariusu ich predavaju tiež, velmi sa mi pačia ale nie pre ich význam ale Pretože sú jednoduché a pekné = D a tiež is má doma veľmi veľa= D
žltá- objatie
ružová- cucflek/ niekedy aj ukázanie pŕs
oranžová- bozk
fialová- bozk rovnakému pohlaviu
červená- zatancovať erotický tanec (striptíz)
zelená- orálny sex na dievčati
modrá- orál na chalanovi
(priesvitná) a biela -čokoľvek čo
Trblietavé-
Trblietavá žltá- bozk a obiatie
Trblietavá ružová- ukázanie časti tela kt. strhávajúci chce
Trblietavá fialová- francuzák
Trblietavá modrá- análny sex
Trblietavá zelená- sex v polohe 69
Trblietavá (priesvitná) ten, kt. ti ho strhne sa ťa môže dotknúť kde chce
nechcem byt za moralistku a je mi absolutne u p*ci co britsky zasrani (slovensky, madarsky, polsky, rumunsky ci jaky) robia, ale tak taku intergalakticku chujovinu som uz davno nevidela
.... to co uz je... a to som vytiahla z blogu dakej trinastky....
keby ten naramok aspon pekny bol ale na ruku by som to nedala ani keby neviem co to bolo
@hajzelbaba viem že rok je skoro, nebolo to plánované preskočil cez plot, ale pozri nech teória hovorí čo chce, matka sa o malé postarala, a sú z nich zdravé štence, teraz dokonca už jeden strážny pes.
a dĺžka života, predsa s tým kedy by sa mal vedieť postarať o seba nesúvisí, pozri sa na stromy.. žijú toľko čo mi niektoré tisícky rokov, a nepotrebujú už od narodenia nikoho pomoc, z hľadiska prežitia sú pre mňa asi najlepšie zariadené rastliny. a ich jednoduchosť len presviedča o jej genialite aspoň mňa. na čo mať k životu také zbytočnosti aké potrebuje človek a že ich je ...
@aenrel je to človek, a človek sa teda musí aj prispôsobiť. každý nech znáša to, čo sám urobil, alebo k čomu prispieva. nevidela. je všeobecne známe, aj aristoteles sám napísal, že zvieratá dušu nemajú, s čím síce nesúhlasím, no v tomto prípade je to iné o to, že zvieratá tú fantáziu vážne nemajú.... sú tu aby ich druh prežil, my sme tu na to tiež, no ako spoločenské tvory schopné dorozumievania s dlhšou dobou života máme čas na vývin, čas na všetko. pes si nevyberie, je hnaný pudmi. človek má rozum na to, aby tie pudy prebúdzal v správny čas a v správny čas sa nimi nechal viesť a inšpirovať.
@popolcek to je všetko pravda a s väčšinou súhlasím, ale človek neprišiel k tomu času nazvyš čo má úplne prirodzene, sú to všetko prežitky inšpirácia umenie, a tieto veci sú úplne zbytočné jediný koho to zaujíma je sám človek. a tie pudy, nie sú prebúdzané tiež úplne prirodzene, často bývali až do tejto doby potlačované.. dnes je to už trocha lepšie, ale viem čo ti vadí, to že proste na to ľudia niesú duševne ešte vyzretí.. proste to má každý zafixované že deti a sex nejde do kopy. ale to sa časom vyrieši samé.
prosiiiiiiiiiim vas! u nas doma sa tych naramkov povaluje asi dvesto a nosia to vsetky decka vratane frajerovych bratov (vek 7 a 10) a predbiehaju sa v tom, kto ich ma najviac
to len taki dementi jak briti si toto mozu vymysliet prisamvacku
btw ja mam tych naramkov asi 20 vo vsetkych farbach duhy
@aenrel mne to práveže vôbec nevadí, tak zhruba 5.-6. storočí dozadu by som ako 17ročná slobodná už bola stará dievka, no ide o to, že tieto deti a táto doba si myslí, že je na to pripravená, lenže oni si chcú len užiť a ešte ani nevedia ako na to, pretože ich tomu nenaučil nik, ako internet. tamtie dievčatá sa ako 13ročné stávali mnohonásobnýámi matkami, nie dievčinami, ktoré rástli v šľapky...
mne sa páčia minule ich mala spolužiačka asi dvadsať na ruke a sa mi to zapáčilo .. a spolužiak furt chcel strhnúť čierny náramok, ... ... vraj to predávajú v obchode "S kravinami", tak tam čím skôr zájdem a nakúpim si toho na kilá
Pravidlá tejto hry sa mi nepáčia z dôvodu toho...že to hrajú (aj) deti, ktoré si ani neuvedomujú následky. Avšak ani teenageri si ich často krát neuvedomujú. Nechápem koho mohla takáto hra napadnúť (veď jasné Británia). Poznám veľa ľudí, ktorí takéto náramky nosia, ale nejedná sa o tú hru, len módny doplnok. V podstate ten náramok je úplne obyčajný, jednofarebný a nedá sa odlíšiť, či je niekto hráč alebo len nositeľ jednofarebného náramku. Ak by sa tie pravidlá pohybovali medzi pusou a objatím nič proti tomu, ale tie sexuálne akty a pod. to sa mi zdá už veľmi prehnané...
poznám... strašná kktina až to bolí..... mam doma, nenosím jbm na to.... iba deti by sa tým riadili.... ale raz sme si s chalanom z toho robili srandu a trhali sme to ze sme sa o to prtahowali by ste newerili ake su nietore pewne
náramky nič neznamenajú, a ako tu už bolo spomenuté celé to vymysleli isté pridrbané deti. Nosím dva čierne, zelený a žltý. A čo teraz? Poserem sa kvôly jednej jebnutej hre? Mám ich kvôly takej kokotine prestať nosiť? omg.... Minule sa mi ich pokúšali strhnúť dvaja 9-ročný prefackať to..!
ako ze podla mna si to vymislely nejaki exoti ktorim sa nedari v sexualnej sfere tak si to snazi ulachcit vsetkim moznim ....topici sa kazdej slamky chita
mám ich veľa, ale nie kvoli tomu lebo "sex náramky" .. ale kvoli tomu lebo niektoré sú pekné ... a farebné veci sa mi páčia, čiže asi len kvoli tomu ich mám a aj kebyže mi niekto dáky náramok roztrhne tak, LEN roztrhne !! lebo nič iné by som nespravila možno len objala
mám doma veľa ale nenosím ich preto aby som niečo plnila aj keď spolužiak mi strhol biely a chcel ma prinútiť aby som sa bozkávala s druhým spolužiakom... čo sa skoro podarilo ... ale nejak sa mi pošťastilo ubrániť.... a keď som na nich naziapala nech mi prestanú trhať moje obľúbené náramky lebo bude zle... prestali... našťastie
@krasavica555 hovno, vsetko su len legendy. ziadna seriozna stranka o tom nikdy neinformovala. je to rovnaky blud ako napr krvava mary ci retazove listy, proste tinedzersky fenomen
@hroznak - v živote som to nekupoval .. ale predpokladam, ze ked sa prejdeš po meste, tak to kdesi nájdeš...myslím, že to nie je taký ťažko dostupný tovar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
iné skúsenosti nemám
Len hovorim, ze to vela veci vysvetluje.
za par rokov sa tu budu 7rocne deti pytat, aka poloha je najlepšia.
motherfucker WTF?
T_T
podľa mňa je úplne divné to že človeku trvá tak dlho než je schopný sa sám o seba postarať, a rozmnožovať sa. v porovnaní s inými druhmi sme na tom dosť zle
diki
ale mam strasnu chut ich strhavat tym co ich nosia..
zachvílu budu napr. ružové trička, ktoré keď niekomu ztrhneš musí ti ukázať, ako vyzerá bez trička
bla bla bla...blbosť, možno by som tie narámky aj nosila (na znak ironického protestu, ideálne 50 čiernych) keby som nemala tak tenké zápästie...
neštastné zvery som videl len v zoo.
"
Britské deti nosia náramky rôznych farieb, ktoré sľubujú nevinné objatia, francúzsky bozk, a dokonca aj sexuálny akt. Pestré gumené náramky predávaju v britských hračkárstvach alebo obchodoch
s bižutériou za 15/20 centov. Nositelia nimi vyjadrujú svoju sexuálnu pripravenosť a strážia si ich. Ak im spolužiaci gumený náramok strhnú zo zápästia, má predložené sexuálne služby.
Každá farba znamená iný fyzický akt. Ak napríklad chlapec dievčaťu strhne ružový náramok, musí jej tiežspraviť cucflek alebo prsia. "Ak získam od baby
čierny náramok, musí so mnou sexovať, "vysvetluje desaťročný Josh. Deti, ktoré náramky nenosím, sú terčom posmechu, sexnáramky zatiaľ čo z odvážnych nositeľov čiernych náramkové sú hviezdy školy.
Proti sexnáramkom bojujú zástupy rodičov a zakazujú ich na školách
v celej Veľkej Británii.
U nás v trnave v Aquariusu ich predavaju tiež, velmi sa mi pačia ale nie pre ich význam ale Pretože sú jednoduché a pekné = D a tiež is má doma veľmi veľa= D
žltá- objatie
ružová- cucflek/ niekedy aj ukázanie pŕs
oranžová- bozk
fialová- bozk rovnakému pohlaviu
červená- zatancovať erotický tanec (striptíz)
zelená- orálny sex na dievčati
modrá- orál na chalanovi
(priesvitná) a biela -čokoľvek čo
Trblietavé-
Trblietavá žltá- bozk a obiatie
Trblietavá ružová- ukázanie časti tela kt. strhávajúci chce
Trblietavá fialová- francuzák
Trblietavá modrá- análny sex
Trblietavá zelená- sex v polohe 69
Trblietavá (priesvitná) ten, kt. ti ho strhne sa ťa môže dotknúť kde chce
Zlatá, Strieborná - čo chce strhávajúci
"
.... to co uz je... a to som vytiahla z blogu dakej trinastky....
keby ten naramok aspon pekny bol ale na ruku by som to nedala ani keby neviem co to bolo
..kvak..
a dĺžka života, predsa s tým kedy by sa mal vedieť postarať o seba nesúvisí, pozri sa na stromy.. žijú toľko čo mi niektoré tisícky rokov, a nepotrebujú už od narodenia nikoho pomoc, z hľadiska prežitia sú pre mňa asi najlepšie zariadené rastliny. a ich jednoduchosť len presviedča o jej genialite aspoň mňa. na čo mať k životu také zbytočnosti aké potrebuje človek a že ich je ...
to len taki dementi jak briti si toto mozu vymysliet prisamvacku
btw ja mam tych naramkov asi 20 vo vsetkych farbach duhy
(po precitani diskusie) wtf to je co za picovina?
@15 diky, aj tvoj je cool xixi
filip
Ja som to este na nikom nevidela nastastie
veď to je blbosť kamoš si z toho srandu robí,stále sa ich snaží strhnúť a aj tak vie,že ani ho neobímem
kebyže niečo chcem tak na náramky ani nemyslím
od veci
ruzova-cucflek
oranzova-bozk
fialova-bozk rovnakemu pohlaviu
cervena-striptiz
zelena-oralny sex na dievcati
modra-oral na chalanovi
biela a priesvitna-cokolvek co
trblietavo zlta-bozk a objatie
trblietavo fialova-francuzak
trblietavo modra-analny sex
Bledsie farby-su jemnejsie
až na to .. že v Brazílii kvôli tomu znásilnili kopu báb .. nieje to stranda ... na SR aj hej .. ale v zahraničií nie ..