Ľudia, ja sa fakt musím priznať, že som závislá na sexe, neviem či som nyphomanka, ale zrejme áno. NEmám problém aj cez deň vystriedať dvoch troch mojich kamošov. Som fakt na tom tak zle? hehe...dúfam, že tu ešte niekto taký je?!
Ach, ty nymPHomanka...
No čo, keď ti to chutí.... Ale na tvojom mieste vyhľadám lekársku pomoc, keďže nymfománia je choroba. Každý chlap ti síce povie, že je to super, ale mať takú priateľku, to by nezvládali...
@Lvanka
Nymfománia alebo andrománia alebo hysterománia alebo metrománia je druh erotománie spočívajúci v nadmernej nenásytnej sexuálnej potrebe ženy, chorobná túžba žien po mužoch. Žena s touto chorobou sa označuje ako nymfomanka.
idealna zena? Nymfomanka ktora vlastni obchod s liehovinami
(joke keby daco)
k veci: na nymfomanii nie je nic zle pokial nezasahuje negativne do zdravotneho stavu a socialneho zivota, co sa tyka socialneho zivota, bude tazke najst partnera co to s tebou vydrzi, aj ked sa zda, ze by to muzi chceli stale, nadpolovica by nevydrzala byt s nymfomankou urcite
No sú dve možnosti, buď si musíš začať hľadať nových kamošov lebo takto ich čoskoro opotrebuješ alebo sa do teba rachnú pri opakovaných radovánkach alebo druhá možnosť je o čosi ....no to nechám na teba - skontaktuj sa s Dr.Cajsovou je to uznávaná sexuologička na SK ak by si chcela mám číslo kedy som s ňou nahrával rozhovory do erot. relácie....
Nic v zlom a nech kazdy robi to co mu chuti ako mu to chuti a kolko krat ale denne dvoch troch kamosov vystriedat a poveceroch sa este hrat na palculienku ?no ja by som sa bal ze ju budem mat vytahanu ako gajdy ....
Ja by som chodil skor na krvne testy a podobne vysetrenia... V takomto mnozstve take filcky chytis, ze konec... Bude z teba obchodnicka s pohlavnymi chorobami...
2-3 krat za den.... hmm to by stalo za to niekedy vyskusat... takze TN kraj?
A k veci. Pokial vies aj nejaky ten cas prezit bez sexu tak je to podla mna OK. Horsie by bolo keby si nemozes pomoct, potom by sa mozno oplatilo vyhladat odbornika nech poradi.
Ocuj ked uz takto telo rozdavas medzi kamosov...
Maloobchod so zvieratkami este nemas? ... Filcky,vsi a ine domace zvieratka za dobru cenu ???
Vies zacni stym aj podnikat nech ztoho nieco kapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
No čo, keď ti to chutí.... Ale na tvojom mieste vyhľadám lekársku pomoc, keďže nymfománia je choroba. Každý chlap ti síce povie, že je to super, ale mať takú priateľku, to by nezvládali...
Nymfománia alebo andrománia alebo hysterománia alebo metrománia je druh erotománie spočívajúci v nadmernej nenásytnej sexuálnej potrebe ženy, chorobná túžba žien po mužoch. Žena s touto chorobou sa označuje ako nymfomanka.
Žena s touto chorobou??? Tak neviem komu jebe....
(joke keby daco)
k veci: na nymfomanii nie je nic zle pokial nezasahuje negativne do zdravotneho stavu a socialneho zivota, co sa tyka socialneho zivota, bude tazke najst partnera co to s tebou vydrzi, aj ked sa zda, ze by to muzi chceli stale, nadpolovica by nevydrzala byt s nymfomankou urcite
A k veci. Pokial vies aj nejaky ten cas prezit bez sexu tak je to podla mna OK. Horsie by bolo keby si nemozes pomoct, potom by sa mozno oplatilo vyhladat odbornika nech poradi.
Maloobchod so zvieratkami este nemas? ... Filcky,vsi a ine domace zvieratka za dobru cenu ???
Vies zacni stym aj podnikat nech ztoho nieco kapne