Hahaha, vieš ma to tak napadlo podobne na seba, keď som čítal dnes fórum, kde sa pýtali, či by baby za 100 000€ mali sex s Borisom Kollárom. Ale neodvažil som sa to opýtať, nechcel som sa strápňovať a pokaziť si náladu, ak by tu na mňa boli útoční alebo by mi nejaká baba naložila, že zas by som mal sebavedomie v topánkach.. ?? Tak radšej nie, a hovoríte si: "dobre som to tentoraz spravil a postupoval!"
Ty "Ynteligent", to je tým že tu sa dajú ukladať len obrázky s príponou PNG a JPG, takže často krát treba konvektor, lebo niektoré obrázky nemaju povodnu formu PNG, JPG
Ano, tu som ja fešák. Som mal vtedy 2 čajky na 1 prste. Jaaj, to boli časy
@2rici2@23 ja myslím, že asi so mnou. Mám také tušenie, že podľa mňa by sa jej páčilo, že som taký aj romantický, vychutnával si ju a správal sa k nej ako k princeznej počas tohto aktu lásky. Ona mi to zrejme nepovie alebo sa hanbí, no občas nejaké sympatie som zachytil, že v niečom so svojimi vlastnosťami by som bol aj fajn pre ňu.
@tomas55555@26 ale to čo je za výzvu, keď mám ja ešte tej dobrovoľníčke dávať 500 alebo 1000 000€?! Ja som myslel, že to dá nejaký nezávislý sponzor ako v nejakej hre, ako v lotte alebo inej finančnej hre. To už v tom prípade môžem ísť fakt skorej do bordelu a vyberiem si tam takú čo sa mi bude páčiť a bude podľa môjho gusta a výjde ma to ešte aj lacnejšie a na viac návštev ako len jednu a nejakú slabú rýchlovku, len aby to mala z povinnosti za sebou. Ty nie si teda normálny, fakt!
A odkiaľ si pohľadal moju fotku, však ma ani nepoznáš? Pozor, lebo si môžem na ňu žiadať autorské práva, že ju zverejňuješ bez môjho oprávneného súhlasu, ktorý som ti ale nedal. ?
@tomas55555@35 ja myslím, že vzorkám báb, ktoré tu v malom počte sú, už nemám čo také dôležité stratiť. Nehovoriac o tom, koľko ešte z nich je ku mne zatrpknutých aj minulosťou, iba za to, že som to ja (Priekala alebo Kerrang). A veľa je aj zadaných, tak nie je o čom. Už čo ma chceli, by mi to povedali aj inde skôr ako tu. Ja nechcem asi žiadnu, nesedím si tu asi so žiadnou, teda nemám niečo s nejakou až tak spoločné.
Ale uverejňoval si cudzie fotky na net bez môjho dovolenia. To si kde takto videl, to ani firme nemôžeš len tak vziať obrázky z ich stránky a dať si ich na svoju, vrátane rovnakého motívu web stránky. To by asi neboli spokojní, keby to zistili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja by som to bral
Vidieť že hovoríš o sebe, čo sa šéfovi pcháš do prdele
Starý Tomáš bol lepší.
» www.tksenica.sk/index.php/zavod...
Ty "Ynteligent", to je tým že tu sa dajú ukladať len obrázky s príponou PNG a JPG, takže často krát treba konvektor, lebo niektoré obrázky nemaju povodnu formu PNG, JPG
Ano, tu som ja fešák. Som mal vtedy 2 čajky na 1 prste. Jaaj, to boli časy
@11 mi nejde zobraziť, takže to zrejme JPG byť nemože, inak by to birdz zobrazil.
može ti to byť jedno, kedže by ti dala až za 1 milion eur, a aj to len možno a myslím že tolko penazí nemáš
Navyše Ladydoga je muž... je to transvestit hrajúci sa na ženu.
U cvokara si už bol ?
Tak ono to može byť tak že ked sa ti nejaká birdzáčka bude extra páčiť, tak ju uprednostníš pred nejakou inou....
V tvojom fotoalbume máš kopu fotiek.
Na fotku nemáš autorské práva, copyright, takže si nemožeš ani len ceknúť. Vybav si najprv copyright.
btw copyright na tvoju fotku ti vznika automaticky, ked ju spravis. rovnako porusujes aj jeho pravo na podobu a podobizen
A nemal by som mu rovno zaplatiť aj finančné odškodné ?
Ale uverejňoval si cudzie fotky na net bez môjho dovolenia. To si kde takto videl, to ani firme nemôžeš len tak vziať obrázky z ich stránky a dať si ich na svoju, vrátane rovnakého motívu web stránky. To by asi neboli spokojní, keby to zistili.