ma inspirovala diskusia kusok nizsie o sexe v trojke, a chcem sa spytat preco to tolky odsudzujete a komenty mam ked niekoho mam tak sa o nho nepodelim, neije to podla vas snaha vlastnit toho druheho a aj tak trocha ta neistota vo vztahu a pochybovanie o
podla mna to do vztahu proste nepatri. preco by sme ja, alebo moj partner, mali byt zdielani s niekym inym O______o je to pre mna to iste, ako podvadzanie..
mimo vztahu kludne, aj ked mna to nelaka, ale do vztahu proste nie
ja som sa už o tom vyjadroval nižšie.....pre mňa je to okorenenie vzťahu, ale iba vo forme žena - chlap - žena, keby to malo byť chlap - žena - chlap, no nvm, tam by som si to musel rozmyslieť, ale pokiaľ by to chcela, tak.....prečo nie
@nikisweet a co je na tomto prosim ta primitivne? Alebo sa nevies vyjadrit ci sam mas strach ze by tto ta tvoja niekedy chcela tak to pre istotu oznacis ako primitivne?
@kain80 máš recht.......ale vravím, ja to beriem to ako okoronenie vzťahu.......možno je to aj tým že ja si viem selektovať sex a milovanie od seba........a trojku vnímam ako niečo medzi milovaním a sexom tzt, ale rozhodne nie ako neveru, pretože tej by som nebol schopný.....úžasná nevera, keď tam budeme obaja
@ladylolita preco je to fantazirovanie, robi to viac ludi ako si myslis, my to ale nepraktizujeme koli tomu, ze to robia iny ale preto ze sa nam to tak paci
@ladylolita hej ale dozvedel som s maximalne ze to do normalneho vztahu nepatri alebo nedokaze byt neverny, len mi to potom otvorilo dalsiu otazku ze co je normalny vztah a co je nevera
Nemá to nič s pochybovaním o samom sebe , a ani o snahe vlasniť toho druhého , Ak sa chce vyspať s niekym iným nijako jej vtom nezabránim , ale už nebude spať so mnou. Vzťah je o dvoch ľudoch a nikto tretí tam nepatrí.
@kain80 nechápem načo tieto polemizácie z tvojej strany ak to tvojej milej nevadí tak si rob čo chceš, ale neťahaj to do fóra kde s tebou väčšina súhlasiť nebude
@assasins keby tvoja priatelka chcela k vam este jedneho chalana by si jej povedal ze nie, vsak, a je to len preto ze ju skutocne nemilujes ale beries ju ako nieco naco mas vyhradne pravo len ty a tym padom ju chces vlastnit
@kain80 pretoze sa vieme uspojit aj bez dalsieho cloveka? len my dvaja, milujeme sa, lubime sa a funguje to.... nevidim v tom hlbsi zmysel, kebyze sa na nieco taketo dam, tak vo vztahu nieco nie je ok, nieco tam chyba...... aspon pre mna a z mojho pohladu to tak vidim...
@kain80 "keby tvoja priatelka chcela k vam este jedneho chalana by si jej povedal ze nie, vsak, a je to len preto ze ju skutocne nemilujes ale beries ju ako nieco naco mas vyhradne pravo len ty a tym padom ju chces vlastnit" k tomuto sa ti vyjadrim....tak potom, co sa tyka toho vlastnenia amilovania toho druheho, nemas problem povedat nie, keybze ti zena pride, ze vies, chcem mat milenca (nie do trojky).....inokedy, mimo teba....a ty, ze ju tak moc milujes, jej toho milenca doprajes....? ano?
pretoze sa mi nepaci predstava ze moj frajer dava penis do niekoho ineho a ja sa na to pozeram a ani ze mne strka penis niekam niekto iny ako on. nikdy by som to nespravila. pride mi to chore. ked niekoho lubim, nechcem mat sex s nikym inym. a bolelo by ma, keby on po tom tuzil.
@trdelniiiq uz ma v tske oboznamil s jeho (ne)skusenostami so zenami. Ale ved ked si vsimnes tak zastava skor nazor ze zena-zena-muz takze iny penis by mu asi vadil ale mozno aj nie, pamatam si jedno forko kde pisal ze ak by sa jeho zenska bozkavala s niekym inym tak pohodys. Vidno, ze nemal plnohodnotny vztah. Mozno raz sa objavi nejaka komunistka
@greyness ale zas dalej pise, ze aj keby chcela ist zenska chlap-chlap, ze by porozmyslal, ale nakoniec by mu dalsi penis pod paplonom, penetrujuci svatynu jeho mladej nevadil
neviem ale pre mna je jeden ud pri sulozi tak akurat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mimo vztahu kludne, aj ked mna to nelaka, ale do vztahu proste nie
Je super, ak ich niekto má rád, a ja mu to úprimne prajem. Len nechcem, aby ma nútil jesť ich s ním.
ale uz vidim, ako si v pohode koreni vztah, ked by mal niekde na posteli nakladat jeho milu nejaky dalsi chlapik
neviem ale pre mna je jeden ud pri sulozi tak akurat