Ahojte. potrebovala by som radu... Mam priatela, on byva v UK, ja na Slovensku. pozname sa od augusta 2012 ale prvykrat nazivo sme sa stretli v oktobri a teraz v januari pride on na slovensko. co si myslite, kedy je vhodny cas na prvy sex? som este panna.
@trdelniiiq a vies si to predstavit, niekolko mesiacov bez partnerky a stale len kontakt cez net? ja svata nie som, mna by z toho trafilo, najma v aktivnom veku keby som chcela aj ten sex
proste by na mna raz ta zufalost urcite dolahla, som typ co ma k tomu naklonnost a zufalost sa sexom riesi velmi dobre, aj ked kratkodobo
@hoperpohroma viem..aj ked sa nevidime napriklad 2 a viac tyzdnov (nie je to sice niekolko mesiacov) ale uplne v pohode..a sex v mojom rebricku hodnot nie je vyssie, ako laska k cloveku a dalsie hodnoty, takze.. to by som sam sebe potom prisiel ako uplne prizemny alebo primitivny clovek, ak by som riesil sexom zufalost alebo kvoli nejakym pudom, ktore sa daju potlacit zasiel za hranicu mojich zasad a sklamal tak seba a toho druheho..
navyse, ak som s niekym, koho lubim, tam uz vobec nepripada do uvahy, ani len pomyslenie na nieco take, toboz nie vykonanie toho aktu
@trdelniiiq ja uz som tiez bola odlucena este vtedy od vtedajsieho priatela na 2 a viac tyzdnov, kedze som casto byvala chora.. ale to ma podvadzat ani nenapadlo.. ale keby to boli mesiace.. tak nemozem povedat ze by sa to nestalo..
tebe to mozno tak nepride, lebo mas uplne ine rozmyslanie ako ja.. ale ja mam tendenciu upadat do depresie a vtedy proste nerozmyslam ako normalny clovek.. a preto nebudem hovorit ze by som vydrzala nepodvadzat ked som to nezazila..
neverim ze mas 22. Nie koli tomu ze si panna, to nieje uplne nezvycajne, su ludia aj zeny aj muzi po dvadsiatke co su panny-panici este a je ich ovela viac ako by si mozno niekto myslel.. ale koli tomu ze takuto vec riesis na birdzi, to nemas ziadne kamaratky alebo niekoho blizkeho komu viac veris ako neznamym ludom na birdzi??
@trdelniiiq suhlasim ja viacmenej s @hoperpohroma , tyzdne sa da, ale mesiace je to fakt na prdel, vlastne okrem toho cely taky vztah je podla mna nanic,
dobre, tka sa spolu vyspíte a potom čo..odíde naspäť do anglicka a dalej?? videli ste sa raz, možno chodíte spolu pol roka ale ste v podstate cudzí ludia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ako fakt si potrebuješ nechať v 22 rokoch radiť na birdzovskom fóre ohľadom takýchto vecí?
myslíš, že takýto vzťah chceš?
ale ked si na tom tak,ze o teba nezakopne ani vzduch tak to urob ak mas moznost...
Pravy cas na prvy sex nie je nieco, co by ti mal niekto poradit... sama seba sa musis spytat ci to chces.
A inak sa mi nuka presne taka ista otazka ako @2
@yoy to musis ist do ts-iek a ze "Napíš novú" a tam vytukat moj nick
proste by na mna raz ta zufalost urcite dolahla, som typ co ma k tomu naklonnost a zufalost sa sexom riesi velmi dobre, aj ked kratkodobo
navyse, ak som s niekym, koho lubim, tam uz vobec nepripada do uvahy, ani len pomyslenie na nieco take, toboz nie vykonanie toho aktu
tebe to mozno tak nepride, lebo mas uplne ine rozmyslanie ako ja.. ale ja mam tendenciu upadat do depresie a vtedy proste nerozmyslam ako normalny clovek.. a preto nebudem hovorit ze by som vydrzala nepodvadzat ked som to nezazila..
Osobne niečo také nepovažujem za vzťah, takže ak by som bol panna(panic), určite by som do toho nešiel.
a tiez o mnohych dalsich... myslis ze by to bolo v tom ze poznam puritanske zeny :/ ?
dobre, tka sa spolu vyspíte a potom čo..odíde naspäť do anglicka a dalej?? videli ste sa raz, možno chodíte spolu pol roka ale ste v podstate cudzí ludia....