Ked je vam niekto sympaticky a prve dni ked sa este zoznamujete sa s nou / nim hned vyspite alebo najskor zacinate bozkavanim prstovanim handjob lizanim a fajkou a az potom ked spolu chodite dajme tomu tyzden tak si zatrtkate?
ja mám pocit, že ľudia na birdzi berú sex ako niečo najvác a robiť niečo iné s frájkom/frájkou je o ničom lebo sex je najvác a ostatné záležistosti robia len deti alebo poprípade niečo ako @2.
mi je ľúto, že iba sexujete. správni frajeri robia kadečo spolu! :-S
@tommyhot asi bude chyba v tvojom pristupe. najdlhsie pauzu pred prvym sexom (vo vztahu) som mal 2 tyzdne. bol som este mlady a neskuseny, ale to mi uz ta holka roznymi sposobmi naznacovala ze to chce a mam byt viacej aktivny...
bozkavas sa vobec s tymi babami? u mna to funguje tak ze ked sa s holkou bozkavam tak je skoro kazda hned nadrzana.
tak jak @16tko pise
haha, tu vas niGDo nepozna tak ja ta poznam len na zaklade tvojich velmi oblubenych tem... len si si uz mohol vsimnut, ze skoro kazdemu je u pici odpovedat pravdivo a trepne prvu picovinu co si zmysli
@madtwatterphd Omg dokážeš ty vôbec myslieť a rozprávať o niečom inom? Čím ďalej tým viac mám pocit že si buď panic , čo si zachraňuje ego vymýšľaním, alebo máš tak strašne malého vtáka, že sa aspoň chváliš periodicitou
Vôbec nevidím nič zlé na tom, ak chalan čaká kľudne aj dlho na sex. A nevidím nič zlé ani na tom, ak si to dajú po týždni keď chcú. Každému vyhovuje niečo iné, tak ich tu nehejtuj za to, že asi majú dievčaťu ponúknuť aj niečo iné, lebo podľa toho čo píšeš, ty ani moc nie. :letim:
@demoniqangel ja nikoho nehejtujem len davam chlapcovi rady. aky pocit mas zo mna je mi totalne jedno, ja viem svoje keby si ma poznala nazivo vedela by si ze je to pravda.
@tomias Nemam nic proti zabave, ale baby co sa chodia ozierat kazdy vikend, smrdia od chlastu a cigariet a nevedia sa zabavit bez drog a alkoholu a potrebuju sa ozrat aby si odstranili zabrany ma vyslovene odpudzuju.
@37 neuspesni ludia na internete maju tendenciu podcenovat uspesnych. riadia sa principom podla seba sudim teba. Nechapu ze uspesni ludia si svoju realitu nepotrebuju prikraslovat lebo ziju na inom leveli ako oni. Ja ked som v niecom neuspesny tak si to priznam a nepotrebujem nikoho o nicom presviedcat je mi jedno kto si co mysli, kto ma pozna osobne vie aky som.
Keď mi prestalo byť zle z @0 tak si som si položila otázku: to odkedy je fajčenie menej intímne než sex? hlavne pre tú babu myslím prespala som dobu asik
ale take cakaju na takych darebakov co im platia chlast aby boli povolnejsie ..povacsine vsetky baby na to cakaju cely vecer a potom beru aj takych vselijakych darebakov
si bol v kniznici si nastudovat tieto vety ci ti ich uz niekto napisal? sorry, ale podla tvojich tem sudim, ze mas dajaky problem v tomto
@tomias moj problem je ze ze mam prebytok testosteronu a som zavysly na sexe. robim koli tomu strasne picoviny, ale nemam z toho vycitky, som mlady a uzivam si, zijeme len raz.
na diskoteky chodia urcite typy zien ktore rad prenecham inym. nehovoriac o tom ze balit ozrate zeny je ako pouzivat cheaty v hre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
mi je ľúto, že iba sexujete. správni frajeri robia kadečo spolu! :-S
» encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
a inak, @16 .
bozkavas sa vobec s tymi babami? u mna to funguje tak ze ked sa s holkou bozkavam tak je skoro kazda hned nadrzana.
haha, tu vas niGDo nepozna tak ja ta poznam len na zaklade tvojich velmi oblubenych tem... len si si uz mohol vsimnut, ze skoro kazdemu je u pici odpovedat pravdivo a trepne prvu picovinu co si zmysli
Vôbec nevidím nič zlé na tom, ak chalan čaká kľudne aj dlho na sex. A nevidím nič zlé ani na tom, ak si to dajú po týždni keď chcú. Každému vyhovuje niečo iné, tak ich tu nehejtuj za to, že asi majú dievčaťu ponúknuť aj niečo iné, lebo podľa toho čo píšeš, ty ani moc nie. :letim:
ta @32jka prva otazka zaujima aj mna.. ale ako sa vravi, kto mlci, ten svadci...
@37 neuspesni ludia na internete maju tendenciu podcenovat uspesnych. riadia sa principom podla seba sudim teba. Nechapu ze uspesni ludia si svoju realitu nepotrebuju prikraslovat lebo ziju na inom leveli ako oni. Ja ked som v niecom neuspesny tak si to priznam a nepotrebujem nikoho o nicom presviedcat je mi jedno kto si co mysli, kto ma pozna osobne vie aky som.
Ok idem ja uz som v praci, takze zatial howgh!
si bol v kniznici si nastudovat tieto vety ci ti ich uz niekto napisal? sorry, ale podla tvojich tem sudim, ze mas dajaky problem v tomto
@tomias moj problem je ze ze mam prebytok testosteronu a som zavysly na sexe. robim koli tomu strasne picoviny, ale nemam z toho vycitky, som mlady a uzivam si, zijeme len raz.
na diskoteky chodia urcite typy zien ktore rad prenecham inym. nehovoriac o tom ze balit ozrate zeny je ako pouzivat cheaty v hre.