S priatelkou som mal nechraneny pohlavny styk. Priatelka bola panna a pred ejakuláciou som vytiahol penis takze som ejakuloval mimo. Priatelka mala dostat na druhy den menstruaciu, ale nedostala uz jej meska 3 dni ci 4 moze byt tehotna?? Co myslite babi??
Ešte nex pačká pár dní, možno jeej len meškajúúú normalka... najlepšie je antikoncepcia, prípadne ajkondom, ale keď už idete na to zhurta tak treba pozerať aj na následky.. hmmm.. ale keď si hovytáhol skôr tak je dobre hehe bude pohoda neboj nex ešte počká, a potom nex si spraví test ....
Myslim, ze tehotna neni na 100%, lebo nemala plodne dni a tym padom otehotniet nemoze. A menstruacia zvycajne meska po prvom pohlavnom styku. Ale nabuduce radsej s ochranou
@0 fuuha, tak od teba som takuto temu necakal.. samozrejme, ze moze byt tehotna, to musi byt jasne aj tebe.. no ale dufajme, ze to len meska a ze to dojde!
ked ste pochybovali , mala si kupit tabletku PO ... postkoitalna antikoncepcia je dost svinstvo rozhadze to hormony ale nabuduce sex s kuskom rozumu ...
najlepsie je ze moznost otehotnenia POCAS menstruacie je az 30% v niektorych pripadoch ... siel by si cez cestu ked je sanca ze ta zrazi auto 1:3 ? takze tieto teorie mi skor pripominaju utechu ... vyckat tyzden, sup kupit test a potom este pre istotu k lekarovi ... a ochranu , nech si da hned aj predpisat HAK ked ste vyviazli
@17 mno ja si myslim ze adulicek01 ma v tom celkom pravdu dost som o tom cital a aj kamos mi tak hovoril...mno lenze ona menstruaciu este nemala az na druhy den mala dostat, ale vraj jej tak najviac 3 dni meska....antikoncepciu uz ma davno kupenu a chcela ju zacat brat len teraz musime cakat...ach
a zas je to tuuu ... ked máš chuť na sex tak sexuj ale s nejakou ochranou ..nejsi snad 15 rocny chalan, kt. to treba vysvetlovať ako to chodí .. Sam si si odpovedal viac menej na otázku, ejakuloval si mimo ale aj tak sa bojíš otehotnenia partnerky.. zamysli sa nad tým, dosť neskoro si si uvedomil, aké riziko môže byť sex bez ochrany.. .. To, že meškajú je normálne a môže to byť aj zo stresu... verím, že prídu a poriadne si vychutnaj ten pocit neistoty, za kt. si môžete sami ..
@Althinka to su neni len utechy, vyhladaj si o tom na nete a zistis, ze to logiku naozaj dava. Na tej prendnaske nam prednasali starsie pary, co inu ochranu nikdy nepouzivali(krestania) a nikdy sa im nestalo, ze by neplanovane otehotneli. Ale ako ty hovoris, tak som tiez na nete citala, ze niektore pary otehotneli aj cez menzes, takze mozne je asi vsetko. Preto radsej vzdy s istotou
No ved kuva si mal snou styk pred kramami a to tesne takze ti poviem jedno pockaj lebo teras si jej ich posunul najme tym ze bola panna takze cakajte!!!
podla mna nie je ale mohli ste aspon si kupiť nejaký spermicidny gel raz ked som dva mesiace nemohla brat tabletky tak sme to tak praktikovali a som tu a bez baby
@hajzelodkosti urcite moze, to ze si ho vybral pred tym, znizi sancu, no nevyluci.. v podstate pocas celeho styku moze otehotniet. Ked jej meska len jeden den to je nic este, ale je to dost velka sanca.
no to si dopadol kamarat mylsim ze ti aj tak nik nepovedal nic noeve co si u pred tym nez si to isle robit nevedel.a jej sa tiez cudujem ajma uz nervy vtebdy ked to musim robit s kondomom
tak al e asi ta lubi alebo co ked sa tak obetovala
taaa pochybujem ze ma 13 a menej ked spava s 21 rocnym
aaa osobne si myslim ze nieje tehotnaa..aj mne sa stane ze mi trochu meska...pohodka..nooo a zas nemala by som sex bez ochrany a to este prvy krat...ani za boha
bracho ja som tomal presne tak ako ti ale presne chapes?,nemas sa coho bat zenam to niekedy meska ale ked mas starosti a kup tehotenske testy v lekarni stoji to asi 150Sk a mas to na 100%
mno tak pre vsetkych ja tomu chapem v sexe nie som novacik len som potreboval vediet hlavne zenske nazory a za tie normalne dakujem ostatne jebem. S priatelkou byvalou som mal sex aj bez ochrany bez antiky a nic tak preto ma teraz tak vystrasilo no. A vcera mi povedala priatelka ze zozrala doma celu cokoladu (to ona vzdy ked na bu idu kramy) a boli ju brusko. Tak dufam, ze to bude v pohode.
@35 mno jebnuta je tvoja mater s fotrom ze ta priviedli na tento svet asi to tiez prvy krat dojebali a s 13 rocnou by si to asi zrejme robil len ty ja urcite nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Za druhe je jedno ci je panna alebo nie.
Za tretie moze a nemusi byt tehotna... ono najvacsia sanca je pred menstruaciou ale ta moze meskat.
Za stvrte prestan si robit prdel
Za druhe ja viem anto som nemieril
Za tretie jj ja som pocul, ze 4 dni pred a po ovulacii je najvacsia sanca nie den co sotva par hodine pred menstruaciou
Za stvrte mno nerobim si prdel
@8 jj aj to moze byt
By som uz neriskoval takto nabuduce .
tak al e asi ta lubi alebo co ked sa tak obetovala
aaa osobne si myslim ze nieje tehotnaa..aj mne sa stane ze mi trochu meska...pohodka..nooo a zas nemala by som sex bez ochrany a to este prvy krat...ani za boha
@35 mno jebnuta je tvoja mater s fotrom ze ta priviedli na tento svet asi to tiez prvy krat dojebali a s 13 rocnou by si to asi zrejme robil len ty ja urcite nie.
A vidite?!Ja som vedela co urcite robil,cim to asi bude..