co ma zabija na tom najaviac, ze vekovy primemer vsetkych diskusi o sexe je pod 14 rokov tusim. Dpc kam toto smeruje. Zlata moja, aky ty mozes uz len mat rada sex?
Nechcem sa tu do nikoho navážať, ale všimnite si ako to tu na Birdzi funguje.... Keby túto otázku položil užívateľ, ktorý si napíše že má 20 rokov a má status dajme tomu Hviezda Birdzu tak mu každý bez zbytočných rečí odpovie, ale ak sa opýta užívatel bez statusu s vekom 13 rokov tak každý len nadáva aká stupídna diskusia sa tu rozbehla
Nechcel som nikoho uraziť, iba som si troška zafilozofoval
A na otázku aký mám rad sex neodpoviem s osobných dôvodov
@yebo bystrý postreh a som si toho vedomí že to tu je aj bolo a aj bude... dôvod? 13 ročné decká nemajú čo zakladať takéto diskusie a okrem jedného prípadu (lenushqa) som v živote nikoho nenapadol (slovne)...
@krutafunebracka ale ani ty, ani ja s tým nič nespravíme, mám takú istú sestru tak viem o čom hovorím, milionkrát som jej dohováral a vždy sa potom dozviem že sa kurvila raz s jedným raz s druhým a týmto že sa tu len nadáva tým čo založili takúto diskusiu sa tiež nič nedosiahne.... ráno sa zobudiš a budeš tu mať anketu akú polohu pri sexe máš najradšej a založí to 14 ročné decko... nič s tým nenarobíš, taký je skratka Birdz
@malwiell - nevedel, alebo som na to zabudol to je jedno , čo bolo bolo tak ale ja som mal este 16 to je jedno určite si netrepala aspoň aký sex máš rada
mam rad tvrdsi sex pretoze pri klasike sa neurobim.. teda ak sa neurobim rukou..haha.. a in predohra nuz tak jo laskanie partnerky a prstovanie a tak..
@krutafunebracka - si si vedomá že si teraz urazila milú a SLUŠNÚ 14 ročnú babu ? Ktorá celkom určite nieje ani len trochu podobná zakladateľke tejto diskusie ...
vlastne ani nie k teme, pretoze sa mi zda hlupe delit sa o svoje skusenosti s nejakou 13rocnou malo zasrankou, co chodi na základnú školu, este sa zaiste neucili ani sustavu chemickych prvkov a ona chce toto..
@pernik No tak zjavne si, keď ma stále otravuješ s takými blbými rečami. Premňa-zamňa ty to strkaj aj do svojho fotra, ale mne s tým daj pokoj. Ja NIE som žiadna hnusná fľandra.
Do chorých sa nepatrí kopať. Do duševne chorých tiež.
Viem, že si len opisoval veci tak, ako sa majú, ale táto pacientka má neskutočné paranoje a tak každý reálny opis jej osoby a jej vlastností vníma ako kopanec.
@53 A ty si asi tiež úchyl, skúsim sa potom opýtať mamy, ako sa to presne nazýva, keď máš nutkanie starať sa do druhých. Aspoň aby si potom vedel, čo to je.
Neviem co tu riesite wek 13..wed kazdy tu ma len tak zo srandy 7-9-13 atd a to ze je tu taka anketa o sexe..sak su tu kolonky sex surodenci skola atd tak sem nechodte..dakujem za pochopenie !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Nechcel som nikoho uraziť, iba som si troška zafilozofoval
A na otázku aký mám rad sex neodpoviem s osobných dôvodov
@14 Je to slobodné fórum, každý si môže založiť tému aká ho napadne, to že sa to patrí alebo že by to skratka nemala zakladať je už iná vec....
Dievča, máš trinásť, choď na piesoček ...
Ak si tým mňa nemyslela sorry, potom si moc namýšľam
dobre ale k teme...
vlastne ani nie k teme, pretoze sa mi zda hlupe delit sa o svoje skusenosti s nejakou 13rocnou malo zasrankou, co chodi na základnú školu, este sa zaiste neucili ani sustavu chemickych prvkov a ona chce toto..
pride mi to vtipne...
Hľadám krutehofunebraka ktorý by mal záujem.
Dostal by krompáčom do genitálií. Urobila by som nový VideoBlog z toho.
Aspoň by si mala na vysvedčení 1 za videoblogy...
Pozri sa do zrkadla a na svoje komentáre a názory...
Do chorých sa nepatrí kopať. Do duševne chorých tiež.
Viem, že si len opisoval veci tak, ako sa majú, ale táto pacientka má neskutočné paranoje a tak každý reálny opis jej osoby a jej vlastností vníma ako kopanec.
Ktovie, čím to bude...
Ďakujem za ochotu, ale tvoje bludné vnímanie reality tentokrát zapríčinilo, že nedokážeš presne odhadnúť situáciu.
Ale aspoň sa cítiš dôležito a o to predsa ide, no nie? : )
no a 13rocne deti, su proste DETI.. a s detimi sa nebozkava
ale tak kazdy podla svojich schopnosti
Lenže toto je tu stále dokola a stále od detí pod 15. Takže najprv: