je normalne aby sa 14 rocny chalan spytal svojej frajerky ci to s nim chce robit?? ved to je choree........ ako ho odmietnut bez toho aby si to nevysvetlil zle ....viete aby z toho nebola hadka alebo co...
Povedz mu to tak aby si ho neranila : Nechcem sex ty jeden maly blby kokot mas 14 tak sa zmizni hupat na ihrisko a svojho maleho nepotrebneho vtaka si zober tiez
v Afrike alebo v nejakej ciganskej osade na vychode by to bolo normalne, a v afrike, by bol dokonca stary mládenec, je to strasne, ako rycho niekto dospieva ale aj rychlo zomiera....filip
Je to dosť zvláštne. Ale myslím, že sa to dá vyriešiť aj bez konfliktu. A vysvetliť mu, že na to tá baba nie je ešte pripravená a že to jednoducho nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Fakt ho tam pošli
už som počula také hlášky od starších ujov ... trinásťročnej babe, že si súca na vydaj
to ma dorazilo
ale je to totálna kravina.
máš jedno
Pokiaľ má človek rozum, kondom vo vrecku, nech pre mňa za mňa trtká aj v deviatich...
Pojde na pokec
Deti zlaté prv sa naučte veci ako chémia, fyzika, matika a potom si sexujte koľko chcete.