zlaty chalan to je skor, akoze pozorny, normalne ako hociktory clovek, nema to nic so sexy, ked to hovorim alebo len zriedka na zriedkavo detstko milu tvar a to tiez nie je uplne vyznam sexy...troska nechapem, preco zlaty ma byt sexy a zlata ma byt len mila...
Každý muž, čo je pre mňa sexy (skloňuje sa tiež podľa vzoru "pekný", nech ťa to "x" nemýli) je v určitých chvíľach aj zlatý, rozkošný a pod. Keď sa chutne usmeje, keď pohladká mačiatko a tak
musím sa silno zamysliet, ze kedy pouzivam ktore slovo. mam taky dojem, ze slvoo zlaty pouzijem vtedy, ked dotycny vyzera dobre ( ci vizualne alebo psychicky), ale nie je to pre mna, ze skorej nieco pre nejaku kamaratku alebo tak. Zlaty ale nie pre mna.... a slovo sexy hmmm. Tak to poviem na niekoho, kto sa mi len fyzicky paci a pritahuje ma, ale skor pouzivam slvone spojenie ,,henten sa mi paci,, ten vyzera dobre, alebo podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
sexy ≠ zlatý.
kombinácia je najviac pecka, ale najviac zriedkavá
sexi su ty ktorym sa hovori, "mas dnes vecer cas?" a podobne DD
Ale keď je len zlatý a neni sexy, tak to neni ono
sexi - fešný, ale na vzťah nechcem
zlatý - úplne všetko super, chcem
milý - je pozorný a tak, ale nechcem