Prečo len baby?? Ja som mal v prvom ročníku na VŠ spolužiačku, ktorá ma hoci kedy chytila za zadok, alebo mi pošepkala, že ma chce pretiahnut a mala narážky. A to som vtedy mal dlhoročnú priatelku a musel som to prežit. Alebo taká vzdialenejšia kamoška ma neraz chytila za zadok - že si to musí skúsit - a to ja by som si nikdy k žene len tak nedovolil. A niektoré teda vedeli byt brutálne otravné - a ano, aj ženy posielajú nevyžiadané polonahé fotky.
No nejakému vážnemu nie... Kolega mal sexuálne reči, ale keď som sa na tom zasmiala on sa tváril že to myslel zo srandy a dal pokoj...
On je celkom ok, skúsi nevyjde neotravuje ďalej...
Ano, u nás v robote je to jedna narážka za druhou. Najcastejsia je:
,,Erika, choď si pichnúť, ja už som na to stará." #inzulin
Tak ale u nás je to fajn, lebo sme čisto ženský kolektív (tí dvaja chlapi zapadajú), takže tieto narážky berieme skôr ako súčasť udržiavania psychickej rovnováhy pri našej stresujúcej práci.
v práci ani v škole vôbec skôr mimo toho ma stále niekto obťažoval, napr. môj bývalý asi 5rokov vkuse po tom, čo sme sa rozišli, stále mi vypisoval a chodil za mnou a chcel so mnou podvádzať svoju frajerku a vôbec som sa ho nevedela zbaviť...a potom ešte taký 40ročný chlap, furt za mnou chodil, keď ma niekde stretol, obťažoval ma svojimi blbými rečami, písal mi kraviny a stále mi rozprával, že sa rozíde so svojou ženou, a že jeho milenka bude na druhom mieste, lebo ja budem u neho vždy na prvom proste úplné psycho
v skole ma ucitel telocviku chytaval za stehno (nielen mna) alebo sa medzi nami prechadzal, ked sme sa prezliekali. sef si ku mne nedovolil, ja som ciaru dala velmi rychlo, ale viem, ze jednu kolegynu obchytkaval a na druhu mal vzdy narazky na sex (aj pred nami), co vyeskalovalo az na “zart”, ze ked ho nezoberie ku sebe na byt a nevyspi sa s nim, tak si nebude moct zobrat dovolenku v termine, kedy ju potrebuje. a este som sa tak klasicky stretla s nevyziadanym chytanim za zadok a raz mi dokonca jeden chalan strcil jazyk do ust a bol velice urazeny, ze som ho odstrcila ale aby som bola fer, tak kolega napr. si tiez uzil svoje, najma od starsich klientok, dochodkyne nemaju filter
Bolo to b ramci prace - Na prestiznej vedeckej konferencii ma typek chytil nevyberane za rit :/
Akoze vela krat ma random ludia chytili za zadok, ale medzi vedcami by som to nečakala.
Inak ze v praci nie, nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
On je celkom ok, skúsi nevyjde neotravuje ďalej...
,,Erika, choď si pichnúť, ja už som na to stará." #inzulin
Tak ale u nás je to fajn, lebo sme čisto ženský kolektív (tí dvaja chlapi zapadajú), takže tieto narážky berieme skôr ako súčasť udržiavania psychickej rovnováhy pri našej stresujúcej práci.
Nakoniec som sa tam rozplakala a on ma potom nechal tak
:/
To znie ako oxymoron teda hlavne ak dotycna dobre vyzera.
Neviem čo si mám o tom myslieť
Akoze vela krat ma random ludia chytili za zadok, ale medzi vedcami by som to nečakala.
Inak ze v praci nie, nic.