Ahojte, milujem sex a chcel by som ho s priateľkou nejak okoreniť môžete sem pridávať sex hry o ktorých viete + nejaký návod možno sa tu viacerý inšpirujeme preferujem prevažne hry pre pár ale ak pridáte aj pre viacerých tak ok.
Odporucam indicke korenia (ale samozrejme "prave" a nie tie slovenske co bezne kupis) a dobre si nimi potriet (najlepsie navlhcenou handrickou alebo rukou prislusne partie, ver tomu ze zaucinkuju do pol minuty a bude to riadna bavka. Neolutujes
mna bavi tulenie a maznanie viac nez sex to ma strasne rajcuje a potom po sexe tuzim ovela viac akoby sme mali ist rovno na vec. skoda ze ten moj to poklada za romantiku ktoru nemusi
Tvl, ja neviem, hrajte holí twister alebo s ňou na koníku podliezaj tyč za sprievodu exotickej hudby...
Ja neviem zapni radšej evu.sk tam máš určite podobných návodov na "úžasné" hry kopec, ako vidíš tu nás asi všetkých buď sex baví už sám o sebe, alebo ho vôbec nemáme...
Ja neviem poskrývajte si niekde pod oblečenie čokoládu, alebo sušienku aby sa to netopilo zaviažte si oči a ruky a pokúste sa nájsť a zjesť tu čokoládu, sušienku bez pomoci rúk a oči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mal som ho viac ako trebalo a nikdy by som sa nenudil, ale tak ja som uchylak, mne to ani vonku nevadí
film pre teba ako stvorený
Ja neviem zapni radšej evu.sk tam máš určite podobných návodov na "úžasné" hry kopec, ako vidíš tu nás asi všetkých buď sex baví už sám o sebe, alebo ho vôbec nemáme...