Používate/používali ste pri sexe niekedy sexuálne hračky/pomôcky?
Robili ste to až po čase, keď už dlhší vzťah potreboval "okoreniť", alebo bežne aj na začiatku vzťahu? (Ako na to reagoval partner? Mal s tým problém?)
hmm...nic take extra..maximalne zviazat ruky niecim, zaviazat oci a potom take veci ako kocky ladu, zmrzka a podobne ale nic specialne zo sexshopu... ak teda neratam ten vibracny kruzok, co sa da kupit v kazdej drogerii
@fleur1301 ta zmrzka, lad a zviazanie bolo take skor spontanne z oboch stran...nieco na styl toho, ze sme sa na seba pozreli a okamzite sme vedeli co a ako a ten kruzok bol po kratkom presviedcani z mojej strany
Nikdy som s nikym nic take nepouzivala. Dako ma to nenapadlo. A mozno je to naozaj preto, ze som s nikym nebola nejako extra dlho, ze by to chcelo vymysliet nieco nove.
Rozmýšľam, či má zmysel, aby som do tejto konverzácie prispievala, ale potom som si povedala, že nemám byť až tak namyslená a nemám rátať s tým, že tu o mne všetci vedia
Takže, keďže som pracovala v sexshope, jasné, že mám toho dosť vyskúšaného a veľa vecí aj pravidelne používam. Nuž... v podstate valnú väčšinu bežných vecí
lubrikanty a putá, ale to bolo dávno dávno, odvtedy nie. lubrikanty začali tak trochu ako nutnosť, a potom sa to zapáčilo , putá... kúpila z recesie v hello kitty lebo mali neodolateľný ružový plyšový poťah, a raz, po treťom použití, keď bola rozbehnutá, sme zrazu zistili že má ruky nejak podozrivo voľné, lebo retiazka nevydržala jej rozhodnutie "budem hore"
a raz na mne bol aplikovaný roztopený vosk. podivne nepríjemné.
@fleur1301 zatial nemam, ale stale sa na to chystame ... no u nas po case to trebalo ozivit, takze nas to napadlo... na zaciatku si clovek staci s rukami nohami
@martinko550 Čo je na tom úchylné? To iba ty si nudný.
@fleur1301 Mám toho mrte a využívam toho mrte Keďže mám rada BDSM, najviac/najradšej využívam pomôcky tohoto druhu plus samozrejme som dievča, takže aj vibrátory (Inak, nie, že by som si chcela robiť nutne reklamu, ale pokiaľ by si si chcela nejaký dobrý vybrať, napísala som o tom celý blog )
Reakcie... nestretla som sa s nejakými vyslovene negatívnymi. Niektorí sú nadšení, iní sa buď hanbia alebo trochu boja s odôvodnením, že to používať nevedia.
@martinko550 To je BLBOSŤ. To je ako keby si povedal, že dobrá kuchárka nepotrebuje varechu. Lebo áno - aj bez varechy sa dá v kuchyni zaobísť, ale s ňou je to všetko omnoho ľahšie a efektívnejšie...
@martinko550 že uchylacky sam po tom tuzis, aby si vyuskusal so zenskou nejake hracky....
a co ked zenskej nestaci, kolko maju sexu napr? ja sa sm ojim vidim malo, takze by sa mi nejaka hracka pocas toho ako sa cez tyzden nevidime ( kazdy v inom meste a krajine) tak by sa zisla .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Lubrikanty, vibrátor, putá, vibračné krúžky, manžety, šteklítka...a to som napísala tie konzervatívnejšie
@miaja a môžem sa opýtať, čo zvažujete?
DOKELU!
@tomias ehm, nie, ja len že odkedy tam už si ?
Ale tak co nebolo, moze byt
@tasha5 @barb95 keď niečo vyskúšate, potom kritizujte
Takže, keďže som pracovala v sexshope, jasné, že mám toho dosť vyskúšaného a veľa vecí aj pravidelne používam. Nuž... v podstate valnú väčšinu bežných vecí
a raz na mne bol aplikovaný roztopený vosk. podivne nepríjemné.
@madiska a už nepracujes?
Ak sa nehanbíš, mohla by si napísať, čo máš, čo rada využívaš a s akými reakciami chlapov si sa stretla?
@martinko550 Čo je na tom úchylné? To iba ty si nudný.
@fleur1301 Mám toho mrte a využívam toho mrte Keďže mám rada BDSM, najviac/najradšej využívam pomôcky tohoto druhu plus samozrejme som dievča, takže aj vibrátory (Inak, nie, že by som si chcela robiť nutne reklamu, ale pokiaľ by si si chcela nejaký dobrý vybrať, napísala som o tom celý blog )
Reakcie... nestretla som sa s nejakými vyslovene negatívnymi. Niektorí sú nadšení, iní sa buď hanbia alebo trochu boja s odôvodnením, že to používať nevedia.
a co ked zenskej nestaci, kolko maju sexu napr? ja sa sm ojim vidim malo, takze by sa mi nejaka hracka pocas toho ako sa cez tyzden nevidime ( kazdy v inom meste a krajine) tak by sa zisla .)