V mojom okoli su sami sexualni maniaci. kazdy jeden chlap mysli len na sex. Ja ked idem von neni mojim hlavnym cielom zatrtkat si, ale pokecat zabavit sa spoznat novych ludi. Ked sa zoznamujem s dievcatom tiez nemyslim len na to ze ju hned pretiahnem, niektorich trapi len to. Sexu som si uzil dost, skusil som uz vselico za zivot a vpodstate sex nepovazujem za nic mimoriadne. Niektori by sa koli sexu nechali aj rozkrajat a vlastne vsetko ich konanie smeruje len k sexu. Zistil som ze sex ma viac bavi s dievcatom ktore dobre poznam pomali sa spoznavame a nieco k sebe citime, aj ma to viac vzrusuje, a anejdeme hned na vec. pri zene s ktorou som predtym nic nemal a vyspime sa spolu sa len spravim a nic z toho, mal som to uz velakrat ale nema to pre mna ziadnu hodnotu. Preco su teda vsetci taki posadnuti nezaveznym sexom? Jeden kamarat nerobi nic ine len cielene bali zeny na sex. On ani nejde pokecat von len pride do podniku a rovno balit holky.Su ti chlapci este nevybureni alebo ja som asexual?
toto je o tom ze clovek je prazdny a nema co ine riesit. alebo je tak preplneny nervami a stresom ze jediny sposob ako sa vymanit z kolobehu je si zajebat a aspon nachvilu opustit ciernobiely svet. ale kazdy to ma inak a niekto je vyspely do tej miery ze vie to kompenzovat aj inak nez pudmi. a chlapi su chlapi to je jasne uz len z toho principu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov