Vysvedcenie je verejna listina a jej falsovanie je trestne.
A kedze je to verejna listina, tak ma aj ochranne prvky proti falsovaniu ktore len tak lahko neobladnes
@semhamforas to isté ako napríklad občiansky, rodný list, žiacka knižka .. a verejná je aká? to je ako nejaký oznam, čo napríklad mesto oznamuje ludom, to je verejná listina
@ridgeback verejná listina je dokument, na ktorom je odtlačok pečiatky slovenského úradu, orgánuu alebo úradnej osoby a podpis úradnej osoby. Čiže tam spadá aj občiansky preukaz, sobášny list atď. Úradná môže byť akurát tak pečať ale nie listina
Ale vďaka za pokus o opravu
Ked to treba sfalsovat len pred rodicmi, tak kup v papiernictve skicarovy papier (taky polotvrdy, len ten ma najblizsie z tvrdosti originalu). Potom uz iba zretusujes co potrebujes, vytlacis na ten polotvrdy papier a podavas v euroobale, ktory tiez kusok spravi Potom uz len dufaj, ze ho nikto nebude presvecovat a peciatku si daj vyrobit (ale u sukromnika nie u firmy...) ked das par eur navyse nikto sa nebude pytat na co ti je, pripadne dobre kopirovacie sluzby take peciatky uz maju
V skole kde pracujem som jednu dobu tlacil vysvedcenia pre stvrtakov a aj maturitne vysvedcenia a dodatky
A kazdy jeden papier je ocislovany, vedenie skoly ma urceny presny pocet papierov a aj ak sa nieco vytlaci zle tak sa musi zapisat seriove cislo papieru a potom to zoskartovat (pod dohladom)
A kludne by som mohol pozmenit neake znamky ale urcite by sa na to prislo, vysvecka idu po tom este ku triednemu ktory to kontroluje a podpisuje a riaditelovi. A to by uz bol teprv pruser. Takze na oficialny papier bez sance a neviem kde by sa ti podarilo zohnat iny s ochrannou vodotlacou...
Namocis usnu tycinku do riedidla a potries s nou neziaduci text. Pockas a zotries ho. Nechas vysusit. nameras si poziciu znamky. Vo vorde napises text v danej pozicii listu. Vlozis dokument do tlaciarne a vytlacis. Tada!
jžš kamaratke sme raz falšovali normalne sme v psku dali miesto toho čo tam je to čo sme cheli dobre upravili aby nič nebolo vidno, trebalo kupit fajny papir aby to vyzeralo ako origo a tadaa
Tak ako píšu, postav sa k tomu čelom. Nech máš akokoľvek prísnych rodičov, prežijú to. Známky neurčujú tvoju inteligenciu. P.S. určite prekusnú horšiu známku ako sfalšované vysvedčenie z ktorého môžeš mať ešte problém držim palce
@nesmies nielen polícia ale aj tajné služby si takéto "pokusy" môžu začať všímať - falšovanie či penazí alebo listín je trestné, nedoporučujem - vysvedčenie ti ajtak nikto nebude kukať - máš ho alebo nemáš. A naozaj nemá cenu klamať druhých - lebo seba neoklameš Semaforhlas mal pravdu - skutočne ide o verejnú listinu a nie úradnú Ale skutočne sa dá zohnať aj fašované od profíka - ceny su radovo v tisícoch €
Zdravim ak by mi nielto vedel spravit maturitne vysvedcenie napiste mi na mail tips61@azet.sk robotu mam potrebujem to len ukazat rodicom ze som sa nevykaslal na skolu kok.tske komentare ze si sa mal ucit a p.coviny si prosiv vas nechajtenpre svoje deti .zaplatim zato prosim len seriozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A kedze je to verejna listina, tak ma aj ochranne prvky proti falsovaniu ktore len tak lahko neobladnes
@grinder alebo rodičom normálne vysvetliť, že vysvedčenia už zrušili
Ale vďaka za pokus o opravu
A kazdy jeden papier je ocislovany, vedenie skoly ma urceny presny pocet papierov a aj ak sa nieco vytlaci zle tak sa musi zapisat seriove cislo papieru a potom to zoskartovat (pod dohladom)
A kludne by som mohol pozmenit neake znamky ale urcite by sa na to prislo, vysvecka idu po tom este ku triednemu ktory to kontroluje a podpisuje a riaditelovi. A to by uz bol teprv pruser. Takze na oficialny papier bez sance a neviem kde by sa ti podarilo zohnat iny s ochrannou vodotlacou...
to uz kde sme O___O
by som nepovedal pri pohlade na jej anjelsky fejsík