U nás sa stalo niečo podobné. 2 baby boli v lese,fotili sa a keď si znovu pozerali fotky,zbadali sa sebou na fotke ducha. Obe skončili na psychiatrii.....nakoniec sa zistilo,že v mobile bola nejaká technická chyba,kvôli ktorej sa spojili 2 fotky. Prvá bola tá,ktorú odfotili v lese a na druhej bolo jedno z dievčat fotené ako emo....Žiadny duch
A ja to viem s digitalnym kompaktom a osobou. Ked vies fotit nemusis nic nikde upravovat. Staci, aby ti osoba odbehla zo zaberu v spravny moment a fotoaparat nafoti len ducha. A to som uz prezradil vela Praxou na to pridete.
ach jaj, je to len otazka viery..som z chtelnice a milosa som poznal osobne. ked som videl tu fotku tak som dostal sok, zimomriavky, husia koza po celom tele.. je to ine ked ste dotycneho nepoznali a ked som s nim vyrastal od decka.. moj nazor je to pravda
tak toto určite pravda nie je,podobných fotiek bolo na nete neúrekom a normálnej NEfake fotky s duchom na nete ešte nebolo,takže neviem...
Ale na markíze dnes ráno spomínali,že v NR na nejakej zákrute straší ich domácky duch s menom Hafer čo Hofer,neviem,ako ho volajú.A na tej ceste sa zjavuje,a preto sa tam stávajú nehody.To sa mi zdá pravdivejšie
nooo ja neviem... nevidela som tu fotku a ani ju vydiet nechcem. rozpravala my o tom iba sestra... no ale aj z rozpravania sa bojim =/... vcera som mala taky den duchov sa da povedat... v skole na videach a este toto =/.. podla mna je to pravdive! vsade okolo nas su duchovia... uplne vsade =/ alee je len malo takych , ktorych by sme sa mali bat...
@popolcek fotoaparat dokaze zachytit aj to co ludske oko nie napriklad vlnenie na monitore tvojho pocitaca.... okom ho nezachytis ale fotakom / kamerou ano
Tato konkretna fotka je jasny fake. Velmi rad by som autorovi dal par vychovnych faciek za nedostatok ucty k mrtvemu a za zavadzanie jeho uvohej matky. Existencia duchov ale podla mna nie je nemozna praveze sam mam zopar osobnych skusenosti.....
Na prvý pohľad je ten obrázok strašne desivý, ale je tam úplne vidieť, že pozadie za tou hlavou je bledšie ako zvyšok, tá červená elipsa zakrýva tie hranice...Ja len nechápem, prečo to niekto spravil, je to dosť kruté, hlavne voči jeho rodine.
na duchov verím. a hlavne príhody čo sa stali mne alebo mojim známym. hlavne verím na to, že sa s nami prídu niektorí rozlúčiť. ale hento je krutý žart a hnusný fake !!! Ľutujem jeho maminu, ktorá to musí znášať
Ak je to fake,tak tí chalani čo to robili budú mať zrejme prúser....Ak to neni fake,tak je to záhada....Aj ja riešim dnešnú moju záhadu - dnes ráno ma zobudil môj rádiobudík - zaplo sa na ňom rádio samo od seba,na ňom treba prepnúť tlačidlo aby hralo rádio a v izbe ráno nikoho nebolo okrem mňa - ja som samozrejme spal.Bolo to ráno 4:22 hod a pritom som ho včera nenastavoval aby hralo ani nič....pre mňa je to záhada....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale fakt pošli to tam , bude sranda
Inak kvalitne avatarovsky modrý
ale konkrétne k fotkám - fake
KRISTE.
A keď si pozreš to video ako tam rodičia toho chlapca hovoria, že sa to na neho podoba
hej hej asi 3 roky mam taky mail s tym velkym duchom..len to prekopcili..
Ale na markíze dnes ráno spomínali,že v NR na nejakej zákrute straší ich domácky duch s menom Hafer čo Hofer,neviem,ako ho volajú.A na tej ceste sa zjavuje,a preto sa tam stávajú nehody.To sa mi zdá pravdivejšie
Ja mam zimomriavky z vas ze silou-mocou chcete uverit vymyslu a dost neprijemnemu vymyslu pre jeho matku a rodinu...
A ja si myslím že je to fake, aj keď čo som videla v správach včera, tak tá jeho mama hovorila že sa naňho podobá..neviem ale podľa mňa blbosť
Tato konkretna fotka je jasny fake. Velmi rad by som autorovi dal par vychovnych faciek za nedostatok ucty k mrtvemu a za zavadzanie jeho uvohej matky. Existencia duchov ale podla mna nie je nemozna praveze sam mam zopar osobnych skusenosti.....