je tu niekto z vas shemale? lebo ja som shemale jak svet.... alebo ma tu niekto napriklad zakrpateny penis? pripadne hermafrodit? mužatka atd... ? PS normalna vazna tema, nepiste p...ny
nerozumiem kam toto vsetko mieri, a co chces nejake orgie?
Shemale je proste chlap ktori sa oblieka ako zenska, ma prsia at uz hormony alebo silikony. Hermafrodit ma oboje pohlavia ale ale nefunguje to tak ako si ludia myslia, jej/jeho pohlavia sa biju o to ktori hormon ma vlastne prevladat a ohrozuje tu danu.... osobu. A to ostatne je proste chlap so zdravotnymi alebo mentalnymi problemami - -
ja som zženštilý až hrôza, na štýl tých modelov, čo síce nemajú kozy a majú chuja, ale pozreš sa im do ksichtu a povieš - môžeš fotiť pre ... okej, v značkach sa nevyznám, prosto dačo ženské som mal na ume
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Shemale je proste chlap ktori sa oblieka ako zenska, ma prsia at uz hormony alebo silikony. Hermafrodit ma oboje pohlavia ale ale nefunguje to tak ako si ludia myslia, jej/jeho pohlavia sa biju o to ktori hormon ma vlastne prevladat a ohrozuje tu danu.... osobu. A to ostatne je proste chlap so zdravotnymi alebo mentalnymi problemami - -
mňau
Ahoj, ťa téma je ešte aktuálna?