aoojte baby chcem sa vás spýtať či je možné do 4 mesiacov schudnúť aspoň tých 10-15 kíl KG neviem prečo ale stále priberám... beriem lieky na žalúdok.. možu to zapričiňovať tieto lieky??
ked mas takyto problem, skus vypnut pocitac a zacat hybat zadkom a prestat jest po 17:00 ...ak si myslis ze by to mohlo byt z liekov chod za lekarom,nie?
za zdrave chudnutie sa povazuje mesacny ubytok 2-4kg, takze nie je to nemozne..ale radim ti, aby si neskusala chudnut hladovanim alebo extremnymi dietami..sice zhodis, ale zhodene kila sa ti vratia naspat, stary znamy jojo efekt...a to co je v komente @2 ze nejeste po 17,00 je vtakovina...naposledy by clovek mal jest 2 az 3 hodiny pred spanim, samozrejme nie hocico, ale ked napr. chodievas spavat o 22,00 a naposledy budes jest 17,00 tak sa len zbytocne budes trapit hladom a spomalis si metabolizmus...o tych liekoch sa skus poradit s doktorom, ktory ti ich predpisal
@semhamforas ja nehovorím o ryži ciste kuracie maso nepocul som onikom kdo zere vlocky na noc v díéte vseci kultáci žeru nizotucný tvaroh kde je na 250g tvarohu asi 50g bielkovín (kazein) vločky sa hodia na ráno viac krát denne by som ich urcite nedával lebo odburavajú z kosti vápnik
na ráno je to najlepsie co moze byť 150g rano a clovek nemusi ani kávu v praci pit
a navecer ee.... a ktomu vo velkom mnozstve sposobujú zaludocné problémy (záhu) mám stým skusenosti
@semhamforas btw neodburavaju vapnik moja chyba odburavaju nieco iné (ousene vlocky su prave zdrojom vapniku LOL) ale tusím esencialne mastné kyseliny čítal som viacere stúdie
Minule som to tu spominal som napisal ze "tusim odburavaju vapnik" a nejak mi ostalo v hlave ze odburavajú
ale viem že je odporucané jest z ousenými vlockami orechy a kokos lebo prave orechy a kokos maju to co ousene vlocky odburavajú a intuciica ma vedie že su to esencialne mastné kazdopádne jest ousene vlocky ako posledné jedlo dna je ***-- hrozná
Taktiež nemožs provnavat denný a nocny metabolizmus , v noci je krvný obbeh pomalší samozrejme potrebuješ ziviny na regeneraciu a medzi ne sacharidy moc nepatria mozno 20-30% ostatne su bielkoviny sacharidy su vhodné hned po treningu na doplnenie glykolenu , ousene vlocky som jedaval potreningu niekedy ale maval som tu záhu tak si dam teraz radsej ryzové chlebiký ,banán ,alebo ryža +kura
No prave kvoli tomu ze by som zozral cele kura zerem tvaroh kupim si polkila jebnem domlieka rozmixujem a vypijem edysi som mal problem 250g a som sa zdrcal teraz som nezmar
no 77 kg pri výške 160cm no možno to spôsobujú tie lieky. a nedrž dietu kde nebudeš nič jesť ale sprav to tak že cez víkend budeš jesť iba ovocie a zeleninu. žiadne knedle rezne a pizze. športuj minimálne hodinu denne. udržíš si tak dobrú postavu alebo sa ti aspoň dá do normy. ale neviem ako vyzeráš lebo nemusíš byť nejak tučná môžeš mať svaly a ťažké kosti. a inak najlepšie je ísť k lekárovi.
a čo ja viem... ja nemam problem dokazat v praxi, ze ovsene vlocky su kokotina ja budem zrat kolecka salamu vecer, ty si mozes davat ovsene vlocky a uvidime, ze kto viac schudne
@semhamforas tak to si vymyslel vec na nobelovu cenu, alebo povedal megakokotinu roka
ci ty nevies jak funguje chudnutie? mensi kaloricky prijem ako vydaj=chudnes. vacsi kaloricky prijem ako vydaj=priberas. tak to funguje a fungovat bude...u mladych nackov asi inak
ehm ehm... ty si to nepochopil spravne a mne je uplne jasne, ze nie je kaloria ako kaloria, ved som napisal, ze ovsene vlocky su kokotina na schudnutie, pozri si napriklad zvieraciu risu, co davaju sviniam, sliepkam a podobnym zvieratam, ktorych ulohou je co najviac pribrat? šrot, čo je vlastne zomlete nejake zrno... ovsene vlocky su len postlacane zrno
dieta praveho fetaka? ojoj... a este mi aj do humanistov nadava zle si trafil, az velmi zle
a vidno, ze si velmi hlupy. THC moze zastavovat aj radiaciu, ale problem je, ze clovek po nom zozerie cely dom aj so zarubnami a armaturou
@semhamforas to mas asi nejaku zazitu predstavu o "fetakoch" pozri si nick malcharek. ten ma odhulene viac jak ty odsedene a teda ideal hulica podla teba teda nejako nesplna
a sorry s tym nackom... ale lubis kotlebu tak je jasne, ze si ta ludia zaradia ako nacka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a môže to byť aj z liekov, ktovie..poraď sa s nejakým odborníkom, tu ti len ťažko poradia
ale ja vo veku co sa nejviac pribera ja najviac chudnem ..a to sa ani nejak nesnazim :/
na noc skor malo sacharidov a viac bielkovin/tukov.
sacharidy jedine rano a naobed.
asi tolko co ja o jadrovej energii
ovsene vlocky su pure carb. to si rovno moze hodit horalku a zapit ju mliekom
Ak ce navecer jedlo tak bielkoviny kuracie prsia ,tvaroh ziadne sachre
na ráno je to najlepsie co moze byť 150g rano a clovek nemusi ani kávu v praci pit
a navecer ee.... a ktomu vo velkom mnozstve sposobujú zaludocné problémy (záhu) mám stým skusenosti
» www.birdz.sk/webka/v3nty/blo...
Minule som to tu spominal som napisal ze "tusim odburavaju vapnik" a nejak mi ostalo v hlave ze odburavajú
ale viem že je odporucané jest z ousenými vlockami orechy a kokos lebo prave orechy a kokos maju to co ousene vlocky odburavajú a intuciica ma vedie že su to esencialne mastné kazdopádne jest ousene vlocky ako posledné jedlo dna je ***-- hrozná
Taktiež nemožs provnavat denný a nocny metabolizmus , v noci je krvný obbeh pomalší samozrejme potrebuješ ziviny na regeneraciu a medzi ne sacharidy moc nepatria mozno 20-30% ostatne su bielkoviny sacharidy su vhodné hned po treningu na doplnenie glykolenu , ousene vlocky som jedaval potreningu niekedy ale maval som tu záhu tak si dam teraz radsej ryzové chlebiký ,banán ,alebo ryža +kura
No prave kvoli tomu ze by som zozral cele kura zerem tvaroh kupim si polkila jebnem domlieka rozmixujem a vypijem edysi som mal problem 250g a som sa zdrcal teraz som nezmar
Btw este pri nich treba davat pozor aj na GI
Idem spať čaute
ale povedzme, že je celkom vtipné, ako si hlúpy
a čo ja viem... ja nemam problem dokazat v praxi, ze ovsene vlocky su kokotina ja budem zrat kolecka salamu vecer, ty si mozes davat ovsene vlocky a uvidime, ze kto viac schudne
Zapricini to jeden zázrak ktorý sa volá inzulínová citlivost
Kým vlocky ju maju navecer pomerne vysoku 40-70 GI sunka ju ma minimálnu
@mezomus ak ta to bude nahodov zaujimat nastuduj si inzulinovú citlivost dosť hustá téma Otvorila mi dosť oci
ci ty nevies jak funguje chudnutie? mensi kaloricky prijem ako vydaj=chudnes. vacsi kaloricky prijem ako vydaj=priberas. tak to funguje a fungovat bude...u mladych nackov asi inak
ehm ehm... ty si to nepochopil spravne a mne je uplne jasne, ze nie je kaloria ako kaloria, ved som napisal, ze ovsene vlocky su kokotina na schudnutie, pozri si napriklad zvieraciu risu, co davaju sviniam, sliepkam a podobnym zvieratam, ktorych ulohou je co najviac pribrat? šrot, čo je vlastne zomlete nejake zrno... ovsene vlocky su len postlacane zrno
dieta praveho fetaka? ojoj... a este mi aj do humanistov nadava zle si trafil, az velmi zle
a vidno, ze si velmi hlupy. THC moze zastavovat aj radiaciu, ale problem je, ze clovek po nom zozerie cely dom aj so zarubnami a armaturou
a s chlastom... ja nepijem
a sorry s tym nackom... ale lubis kotlebu tak je jasne, ze si ta ludia zaradia ako nacka