ale aj keď robím bordel, každý má svoje miesto a veci ukladám na kôpky a keď ma chytí rapel, tak všetko musí byť do puntičky upratané a hneď ako sa použije, ukladať na to isté miesto
@americanbeauty - bordelár a puntičkár zároveň, totiž to čo si napísala nie sú protiklady, protiklad ku slovu bordelár je niečo v zmysle poriadkumilovný, a protiklad k puntičkárovi neviem, ale to slovo bude znamenať ľahostajnosť k detailom. čiže zle položená otázka
som dokonalá bordelárka.tak organizovaný chaos..všetko je vonku nič nemusím hľadať,všetko viem a vidím že kde je.akonáhle to odložím o hodinu zabudnem kam som to odložila a nenájdem to bárz aj mesiac či dva.
Ak upratujem, musí byť všetko dokonalé. Ak začnem upratovať ráno, skončím niekedy nadránom a to rovno odpadnem do postele. Ale keď ma niečo bolí, tak aj keby som mala nasrané v strede izby, idem si ľahnúť.
az perfekcionista by som povedal.. vsetko musi byt presne na svojom mieste, a dokonalo a uhladne upratane ale tak, ked sa mi nechce, necham aj 3 dni hodene trenky pred postelou
aj ja.. v mojej izbe mám napríklad neuveriteľný bordel, ale veci na stole v obývačke musia byť perfektne uložené, kopy papiera musia byť zarovnané, kamene v hre Rummikub musia byť zarovnané..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale aj keď robím bordel, každý má svoje miesto a veci ukladám na kôpky a keď ma chytí rapel, tak všetko musí byť do puntičky upratané a hneď ako sa použije, ukladať na to isté miesto
Len mi niekedy robí problém nájsť krabičku v ktorej sú cigarety keďže všetky za posledné dva mesiace mám rozhádzané po stolíku
ale keď sa už náhodou dostanem do stavu upratovacieho tak puntičkárka jak hovado
Inteligent sa vyzná aj v bordeli
ale volá sa tak aj jedno čučo ... ta pretoo ma to štve
síce mojej babke to meno aj celkom pasuje
v sekírovaní druhých som puntičkár a keď ja sama mám niečo spraviť tak som bordelár