Ja si myslím, že tá možnosť je výstižná a je určená pre baby, ktoré sa nepotrebujú každý týždeň stretávať a diskutovať o tom ako ovládnu svet, ale keď ich niekto podceňuje len preto, že sú ženy tak ich to prirodzene naštve ...
@11 najprv mi po prečítaní tej možnosti napadlo niečo podobné, ale to že sa každá normálna žena nasere keď ju chlap podceňuje alebo jej ublíži je bežná reakcia a tak isto je to aj naopak...
@12 no ano, lenze pravy feminizmus je o niecom inom... kazda zena je z casti feministka, ale nie uplne.. teda, niektore su ale to je uz moc podla mna... poznala som jednu, co ked jej siblo a stala sa takou zarytou feministkou, odmietala spavat s chlapmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja si myslím, že tá možnosť je výstižná a je určená pre baby, ktoré sa nepotrebujú každý týždeň stretávať a diskutovať o tom ako ovládnu svet, ale keď ich niekto podceňuje len preto, že sú ženy tak ich to prirodzene naštve ...
No aj tak sa dá povedať ... Záleží na predstave (prípadne definícii ak je nejaká) feminizmu ...
PYGMALION
Ženské telo, biely mramor,
hmota sladká, boľavá.
Všetko možno vytesať do nej
dlátom mužského pohlavia.
Vytesať tvar a vdýchnuť dušu
do bielej sochy, medzi klenbu nôh.
Jedine muž vie stvoriť ženu.
Jedine muž je naozaj boh.