K tomu aby sa clovek vedel zaradit do jednej z tychto dvoch kategorii musi toho o nich vediet ovela viac ako sa o nich len hovori. Je to ovela viac ako nejake spravanie sa v spolocnosti. Preto ti odporucam nikomu velmi neverit ci je extro/introvert a takisto ked teba bude niekto zaradovat do tychto kategorii tak sa podla toho absolutne neriadit. Ludia maju totiz o introverzii a extroverzii v drvivej vacsine malo poznatkov a samy seba a aj inych zaraduju vacsinou zle...
Na extrovertných introvertov, či introvertných extrovertov existuje pojem ambivert ^^ ...čo som vlastne ja, niekedy som life of the party a niekedy si čučím v rohu a čítam komixy na mobile, "leave me alone" style
Som introvert, moc nehovorím, ťažko nadväzujem kontakty, po tom čo idem von s partiou sa cítim z toho unavený a 2 dni s nikým po tom nechcem hovoriť atď Často som vo svojej hlave, aj keď nič cez deň nepoviem, v hlave vediem konverzácie
Som introvert, ak tak som radsej v malej skupinke alebo sama.s.niekym a najradsej uplne sama s maskrtami a knihou v posteli spolocnost niekoho ma vie unavit a najhorsie ked mam.dakam ist medzi ludi... ale zase v praci niektore baby lubim az moc a tam ako introvert obcas vuubec nevyzeram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale môžme teda povedať, že si exteovertný introvert, a budeme spoko obaja