som extrovert, ale nedá sa povedať, že o mne vie každý všetko skôr je to tak, že nemám problém hovoriť o hocičom, poukázať na svoje prednosti, ale i chyby, no dokonale ma pozná len veľmi málo ľudí ( dá sa povedať, že len tí, ktorým som schopná povedať úplne všetko, lebo im verím...
lebo je to tak, ako sa hovorí "dôveruj, ale preveruj"
Pol na pol...v širšiej spoločnosti som skôr introvertný a medzi priateľmi extrovert. Ale skôr ten extrovert, nerobí mi problém sa z ľudmi baviť ale na druhú stranu komunikáciu nevyhľadávam.
@zimme to co si napisal je pravda, lebo su tichi, rozvazni, ale to s tym problemom bolo priliz konkretne, akoby sa introverzia tykala len tohp a nechapem, co je na tom typicky chlapske? ja tiez neriesim vlastne problemy s ludmi a nemusim byt chlap ani intovert a taktiez extrovertna povaha je skor muzska crta, ved staci si pozriest znaky femininity a maskulinity a introverzia prislucha femininite
kedy ako, keďže moja nálada sa mení každú sekundu .. ale väčšinou cez deň introvert , večer extrovert a niekedy zas úplne naopak , to záleží u mňa od veľa faktorov
Ako kedy ,ale dávnejšie som bola skôr extrovetrnejšia teraz radšej intro. zaobídem sa aj sama bez nikoho a niekedy mi je lepšie ako v hlúpej spoločnosti ,ktorú si väčšinou nevyberáme ak nejdeme s kamarátmi.
myslim ze mne sa ten introvertizmus formuje do dusevnej poruchy...chvilami uplne nenavidim ludstvo a chcem aby zmizlo z tejto planety...neznasam extrovertov,ale len tych ktori si myslia ze su cool a pupok sveta...:/
Hmm,myslím,že skôr introvert ... ale hovorím veľa a od veci ... a rýchlo a ešte aby som nezabudla,smejem sa na všetkom a všetkých,takže tak pol na pol,dajme tomu v skratke,som super
Záleži od toho s kým som...ak sa nachádzam vo veľkej spoločnosti,kde sa necítim veľmi dobre alebo s ľudmi,ktorých veľmi nemusím skôr introvert...ak som medzi svojími dobrými známymi,kamošmi potom je zo mňa extrovert
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ja si o sebe myslím že som viac introvert.
lebo je to tak, ako sa hovorí "dôveruj, ale preveruj"
@ladyfox fakt neviem imho si trochu viac introvertnejšia
som introvert, dievčatá nehľadám
Extroverti sú v niektorých situáciách super, v priveľkých dávkach však vedia liezť na nervy.