no jasne.. viem kopu tuctovych veci, ako obracat jazyk dolava aj doprava, zvacsovat nosne dierky, robit grimasy ktore ostatni nedokazu, dvihnut sa na rukach, dat nohu za hlavu, prevalit dozadu kolena, natiahnut od seba ukazovak a palec tak aby vytvarali uhol 180°, na klaviri dociahnem 10 tonov, mam dobry hudobny sluch aj logicke uvazovanie.. a bla bla
neberte ma vazne kopa tuctovych veci, ale niekto nevie taku kombinaciu ako ja
Každý je iný, a výnimočný sám o sebe, to je jasné nikdy sa nenájdu dvaja taký istý, dokonca ani dvojčatá, každý sme výnimočný a bla, bla, bla.. veď jasné, to hej
ale myslím že táto otázka bola položená tak trochu inak, a zas to mnohí z vás nepochopili...
a tak ako som tú otázku pochopila, tak som aj hlasovala..
som ... som na okolitych ludi moc dobry . vzdy rad pomozem . a stare zname : za dobrotu na zobrotu . ale som v tom vynimozny ze aj tak pomozem tomu cloveku ...
podla mne je naozaj kazdy original,len dnes uz niektory jakkeby ani nechceli...niesu sami sebou a vo vsetkom sa prisposobuju ostatnym,myslia si ze budu in ked zapadnu...cest vynimkam....ja si nemyslim ze som jak ostatni,uz len preto ze sa tak citim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
Iný som asi vo všetkom ako iní ludia,veď niesom klon.
neberte ma vazne kopa tuctovych veci, ale niekto nevie taku kombinaciu ako ja
Na jednej strane zastávam názor, že každý človek je jedinečný, nikde na svete nie sú dvaja úplne rovnakí...
Na strane druhej mám pocit že som "človek-milión", nie som výnimočná ničím konkrétnym...
ale myslím že táto otázka bola položená tak trochu inak, a zas to mnohí z vás nepochopili...
a tak ako som tú otázku pochopila, tak som aj hlasovala..
rovnaká ako všetci ostatní v tom, že sme vlastne odlišní. takže si nemyslím, že som iná inak ako ostatní.
to iste robim aj ja, od narodenia !!!!!!!!
Túto vetu si veľmi vážim.