ja som pravacka, ale prvykrat som chytila pero do lavej ruky.. potom som si ho prehodila, lebo som si vsimla, ze ostatni ho drzia v inej ruke jak ja, ale myslim, ze keby som teraz len tak z fleku zacala pisat lavou rukou vysledok je rovnako hrozny
btw vedeli ste, ze ludom, ktori sa preucaju sa moze stat, ze im vypadne nejake pismenko alebo zacnu koktat, lebo oni maju nejake tieto veci v mozgu zoradene inak ci co.. aspon nieco take nam vravela nasa profesorka
praváčka, ale zvládla by som napísať aj ľavou, síce nie v takom množstve a s úpravou ako keby som písala pravou :p Ale keď má človek zlomenú pravú ruku, prinúti sa naučiť písať aj ľavou :p
par slavnych lavakov v dejinach ludstva :
G.J. Caesar, W.A. Mozart, Napoleon Bonaparte, I. Newton, par americkych rpezidentov, B. Gates, Paul McCartney... Filip Tubler(fellipe13 .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Akože krutá realita
"Dedo ako vojak pluku, keďže odtrhlo mu ruku...."
A kde je možnosť pre vojnových veteránov a ľudí, čo si neprečítali upozornenia na zábavnej pyrotechnike?
btw vedeli ste, ze ludom, ktori sa preucaju sa moze stat, ze im vypadne nejake pismenko alebo zacnu koktat, lebo oni maju nejake tieto veci v mozgu zoradene inak ci co.. aspon nieco take nam vravela nasa profesorka
Ale zvládnem veci oboma rukami
Ale píšem a väčšinu vecí robím pravou rukou už skoro 17 rokov
A ako inak rodený ľavák - možno preto píšem tak škaredo
G.J. Caesar, W.A. Mozart, Napoleon Bonaparte, I. Newton, par americkych rpezidentov, B. Gates, Paul McCartney... Filip Tubler(fellipe13 .
Akoby si tým ľavák musel ventilovať komplex tak ukáže, aha, aj toto boli ľaváci ...
A ten čo to vyššie písal si neventiloval nič.. pochybujem že tunidko už ten zoznam videl.
Ďakujem ti za racionálne ozrejmenie situácie, napravenie mojej chyby a ukázanie skutočného riešenia ...
Ty raz budeš ďaľšou ľaváckou osobnosťou, ktorú budú ostatní všade vypisovať ako diví, verím ti