Poviem si čo si myslím,nemám problém ísť s názorom proti väčšine,dokážem argumentovať svoje názory a takisto si priznať chybu. Čiže zdravo s reálnym pohladom.
@where To ja pôsobím strašne namyslene ,to mi hovorí každý po čase ,že "najprv som myslel/a,že si namyslený". Minule dokonca som bol vonku s kamošom a došli 2 jeho kamošky a kedže som nemal chut sa zoznamovat,úplne som ich odignoroval a išiel domov.Potom mu hovorili,aký som namyslený
Skor nie , zalezi od situacie, v kruhu super ludi je to pecka ale v niektorych situaciach som tak nesebavedoma ze fuuu ! Ale snazim sa to zlepsovat... I.ked to ide len velmi tazko
Strasne ma vycerpavaju realne vztahy. Najviac take s hlucnymi ludmi ktori sa urazaju ked im nezakricim naspat ahoooooooj cez celu chodbu tak aby ma pocul hocikto. Mnohi si ma pre take veci skatúkuju ako arogantnu. Alebo casto odmietam pohostenie, lebo proste mam komplexy z jedenia pred ludmi a neviem o tom hovorit. Nie som prosto typ prijemny pre spol
Niekedy veľmi a oprávnene,
niekedy veľmi a pritom nemám byť prečo,
niekedy málo a neoprávnene, mohla by som si viac veriť, niekedy málo a aj je prečo.
Sínusoida s nepredvídateľným priebehom
Viac nie ako áno, hoci niektorým prídem ako sebavedomá, a je to čisté divadielko, väčšinou. Ale väčšinou sa tvárim ako debil, takže je to jedno, či mám alebo nemám sebavedomie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Moja analýza sebavedomia ... áno som, s reálnym pohľadom na svet.
potrebovala by som to tvoje sebavedomie
ale ja ho nerozdavam
ja si vezmem aj bez opýtania
niekedy veľmi a pritom nemám byť prečo,
niekedy málo a neoprávnene, mohla by som si viac veriť, niekedy málo a aj je prečo.
Sínusoida s nepredvídateľným priebehom