ja by som ich nedávala všetky do jednej ankety... sú tam rôzne úrovne priorít. na začiatok potrebuje mať človek nejaké základné materiálne zabezpečenie a tak, nesmie byť v existenčnej kríze, chorý alebo na úteku pred režimom. až potom prichádzajú v pyramíde tie vyššie levely, kam patrí napríklad láska alebo kariérny úspech.
mne napríklad prvá napadne tá láska, hoci si uvedomujem, že zvyknem prehliadať zdravie a brať ho ako samozrejmé (lebo je to proste niečo základnejšie, primárnejšie - láska je nadstavba, bonus)
a ten špecialny sen je zoskupením väčšiny možností...
a mimochodom som si povedala že získam nobelovku 8) nemám žiadne špecialne schopnosti ani vedomosti ale získam a je jedno či po smrti alebo pred smrťou alebo počas
Zdravie a rodina, zdravie rodiny, priatelia, zdravie priateľov, to sú základy.. bez ktorých človek ťažko existuje (výnimky kedy dieťa nenávidí svojich rodičov či naopak) jednoducho V živote sú rodičia rodina najdoležitejší a ich šťastie, zdravie je s tým spaté, bohatstvo je len pocit šťastia fyzická a pominutelná ako aj z chudobného sa može stať bohatý láska je v živote podstatná ktorá potom vlastne patrí pod rodinu tak že faktory sú tie isté zdravie a šťastie. Kým je človek mladý mal by si užívať v rámci možností, kým si nepovie že stačí trebalo by sa usadiť Nájsť si stabilnú prácu a usadiť sa
ja nemám jednu najvyššiu prioritu. mám ich viac... samozrejme zdravie je dôležité...ale aj dobrý partnerský vzťah a istá životná úroveň.... a prečoby som mala len jedno postaviť na prvé miesto. môžem ich tam postaviť aj viac
a ešte dodám že si myslím... že tieto veci dokopy (nie všetky ale pre každeho niektoré iné) tvoria šťastný život človeka... preto je dôležité viac než jedno
proste úspechy v škole, na skúškach a pri zadaniach mi prinášajú neskutočné sebauspokojenie. je to akoby som niečo dokázala, pocit že som lepšia než tí ktorí to vzdávajú alebo sa im nijak nedarí a sú pozadu, to ma poháňa vpred..
Inak neviem si vybrať či rodina alebo láska. Však veď s úžasným partnerom budeme mať úžasné deti, to je aj aj. V rodine mi nesedí to usadenie sa. Pokojne by som behala z jednej krajiny do druhej so super rodinkou
to je strašné ťažké, ja som perfekcionista a tak je u mňa asi všetko z tých možností na prvom mieste. a uvedomila som si to vďaka tomuto fóru. normálne som v depresii teraz
@takata nemas zarucene ze s uzasnym partnerom budes mat uzasne deti. pokojne sa moze stat ze jedno dieta sa narodi ochrnute, druhe slepe, potom za sebou par krat potratis, tretie bude autista a tak.
hmm az mi pride divne kolki ludia stavaju na prve miesto lasku :/
@janehonda deti budú úžasné, lebo ich budem milovať. Nezáleží to od ich schopností. Potrat tiež nie je prekážkou. Nevravím, že po ničom inom ako po deťoch a rodine netúžim, to isto nie, ale myslím, že je veľmi dôležité dávať a prijímať lásku.
Chcem to, čo nemám. Predstava pokojného rodinného života je úplne krásna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
je ešte super, mať rodinu kde sa budeme všetci ľúbiť, ale kebyže mám bývať pod mostom, tiež to asi nebude najšťastnejšie
mne napríklad prvá napadne tá láska, hoci si uvedomujem, že zvyknem prehliadať zdravie a brať ho ako samozrejmé (lebo je to proste niečo základnejšie, primárnejšie - láska je nadstavba, bonus)
a mimochodom som si povedala že získam nobelovku 8) nemám žiadne špecialne schopnosti ani vedomosti ale získam a je jedno či po smrti alebo pred smrťou alebo počas
aj láska, aj vzdelanie, aj ten osobný sen..
Nedávno som mala prioritu žúrkovanie, potom karieru a teraz vyrovnaný vzťah...
proste úspechy v škole, na skúškach a pri zadaniach mi prinášajú neskutočné sebauspokojenie. je to akoby som niečo dokázala, pocit že som lepšia než tí ktorí to vzdávajú alebo sa im nijak nedarí a sú pozadu, to ma poháňa vpred..
moze, nemusi ...
okrem toho vela ludi tu este nemusi vobec tuzit po rodine, ale po laske ano
(vzhladom na vek ludi co sem chodia)
2. Vzťah
3. Peniaze
A tie peniaze tiež len preto, lebo nič nie je zadarmo, takže ich je treba.
Inak neviem si vybrať či rodina alebo láska. Však veď s úžasným partnerom budeme mať úžasné deti, to je aj aj. V rodine mi nesedí to usadenie sa. Pokojne by som behala z jednej krajiny do druhej so super rodinkou
A nie je to potom skôr nutný predpoklad, ako vyslovene priorita?
hmm az mi pride divne kolki ludia stavaju na prve miesto lasku :/
Chcem to, čo nemám. Predstava pokojného rodinného života je úplne krásna.