inak ja chcem schudnúť tých 5 kilo čo som pribrala cez zimu dala som si na to 3 mesiace a čosi dúfam, že to dám lebo som dneska navážila 63 a toľko som v živote nemala
nie uplne, ale mam snahu to zlepsit. snazim sa stravovat sa zdravsie a trochu cvicit. nechcem ziadne divoke zhadzovanie kg, skor na oko, nech to vyzera pevnejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
akým spôsobom?
proste som nejedol strukoviny, ryžu, zemiaky, chlieb, pečivo, bravčové mäso, sladké, ovocie... nič
len kuracie/morčacie prsia poprípade rybu a zeleninové šaláty, ráno beh, po škole posilka po posilke beh a plávanie..
cvicim aby som schudla, ale niektore veci su proste dane geneticky a kostrovo a s tym nic nespravim ani keby som chcela
napriklad nikdy nebudem zaroven aj chuda aj mat prsia
človek keď má 157 cm, musí sa zmieriť s tým, že asi dokonalú postavu nebude mať, holt krátke nohy
vyzeram ako spageta a stve ma to, dlavim tvaroh aj ked ho nemam rad, ryzu a kraviny, cvicit sa snazim