Ak by som ho mal porovnať napr. s Kotlebom tak je super... Ak by som ho mal porovnať s ideálnym premiérom podľa môjho gusta tak už na tom tak super nie je.
smola tejto vlády je že prišla v tom "najlepšom" čase a hned od začiatku museli riešiť velký prúser ale tiež si nemyslím že Matovič má výbavu na to aby bol premiér ale to nemal ani Fico s Pellem(akurat vedeli asi lepšie po anglicky)
NIE
v tomto štáte sú porušované ľudské práva
nedodržuje sa Ústava
plagiatorstvo
neplatenie daní
krátenie dôhodkov
chce stavať ľudí k múru a strielať
predvolebné sľuby - zabudnite
vyhrážanie občanom krajiny
žiadne výberové konania
vyhodnotenie:
ako povedal Dr. Harabin, za zločiny, ktoré doteraz spáchal, by bol odsúdený na doživotie...
Vzhľadom k iným možnostiam, aké Slovensko malo, určite áno. Oveľa lepšie ako Fico/Pelle (a Babiš). Sulíkovi nedôverujem, Kiska z politiky odišiel a Truban by bol podľa mňa tiež horšia voľba.
Odhliadnuc od toho, že nikto nie je a nikdy ani nebude ideálny. No zvlášť v tejto dobe je podľa mňa Matovič to najlepšie, čo sme si mohli priať (koná dlhodobo tak, že uprednostňuje zdravie občanov pred popularitou). To, čo dopustila česká vláda na čele s Babišom kvôli populizmu, svojej neschopnosti a ľahostajnosti je podľa mňa na obžalobu. ČR je kvôli nim najhoršia krajina na svete v počte nových prípadov covid aj v úmrtnosti (a je to vraj už teraz druhá najčastejšia príčina smrti v ČR, ale túto info nemám overenú, vravel mi to otec). Zdravotníctvo začína kolabovať. A bude ešte omnoho horšie :/ Slovensko má stále podľa mňa malú nádej (napriek omnoho horšiemu stavu zdravotníctva), ale v Česku je obrovská katastrofa istá žiaľ a dalo sa to čakať.
@optimuslapis
a kto mu to dokázal, Harabin požadoval náhravky zverejniť a nikto ich nezverejnil, prečo asi?
a napokon, Harabin strči volakde všetkých sudcov, je perfekným znalcomn trestného práva a Európskeho a norimberského...kde sa hrabe na neho nejaký tajtrlík matelko...
a nakoniec prečo ho NAKA ešte neprivrela?...
by sa len opovážili, nemajú na neho ani make f...
no a z tých komentov vyšše sa mi chce blejt velebniosti...
..
Tak už mu z toho aj lepí, a je už z toho aj domotaný zrejme a má chaos v hlave z toho asi ...ale kto by nebol, ja by som na jeho mieste teda určite nechcel byť a aby mi nadávali a sa večne sťažovala a bola nespokojná táto debilná slovač
Ani nie, ale so stranou OĽaNO ako takou a jej plánom celkom áno, lebo lepšiu vládu asi momentálne nepostavíme. Alternatívou voči nej by bol iba Pellegriniho hlas, ktorý však nemá koaličný potenciál, prípadne Sulíkova SaS, ktorej zas chýbajú percentá. Zvyšné strany sú buď príliš nevýrazné, poznačené škandálmi alebo extrémistické.
Čo ja viem, ľudia tu budú furt nespokojný. Akože nezávidím im situáciu do ktorej sa dostali Určite má dáke prestrely v tomto, ale kto by nemal. Nemyslím si, že koná zlo, ale zas mám niekedy z neho pocit, že nevie na čom presne stojí.
Ale nepríde mi, že urobil zle rozhodnutie. Dal Slovači možnosť ukázať, že sú zodpovední a dal milníky, kedy začne konať. A koná, lebo Slováč bola nezodpovedná, takže vlastne dodržuje, čo sľúbil. Asi trochu iným spôsobom, ale zas myslím si, že je to lepšie, ako všetkých zatvoriť doma, keď nám dá možnosť ísť na ten poondený test. Ako keď počúvam, čo zamestnávatelia vymýšľajú, že budete mať neplatené voľno, ak na to nepôjdete je pre mňa nepochopiteľné. Ako si to môžu zamestnávatelia dovoliť. Chápem, že je v ich záujme, aby ste chodili do práce, ale v ich záujme má byť aj vaše zdravie. Mentálne a fyzické. Keby ľudia na Slovensku zarábali po minulé roky viac, tak by boli na takúto krízu lepšie pripravení, žiaľ... chyba vznikla veľmi dávno. Matovič a korona nerozbili systém, len sa ukazuje, že ten systém, čo tu bol nie je vôbec funkčný.
A myslím si, že aj preto ľudia sú tak namosúrení na súčasnú situáciu, lebo sú v extrémnej neistote.
Povedal by som, ze hej. Lepsie ako smeraci predtym .. ale jeho vyjadrovanie a menenie nazorov je otras. Ked si pozriem vyjadrenia prezidentky tak to ma myslienku a normalne povedane zatialco Matovic je ako ovca.
našťastie sa ma to v podstate netýka, ale inak urcite nie... tento clovek nema co robit na poste premiera. Nastupil sice do funkcie vo velmi tazkom obdobi ale to, co predvadza, to az tak s aktualnou situaciou priamo nesuvisi... jeho infantilne statusy na FB, komunikacia cez FB s politikmi a dokonca s prezidentkou krajiny, vyjadrenia na urovni Pinocheta, v pripade akejkolvek chyby a zlyhania si nedokazat priznat ziadnu vinu a okamzite to zvalovat na inych, neschopnost vyjadrovat sa pred verejnostou ako dospely clovek a vrcholovy politik, nedokázat zjednotit narod, naopak ho proti sebe stvat, zavadzat a dokonca vyslovene klamat narod a vyhrazat sa mu, casto vodu kazat ale vino piť... takyto clovek nema v politike co robit... ani len v nejakej regionalnej ci lokalnej, nie to este na čele štátu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale aj tak som vzdy chcel mat za premiera toto individuum
v tomto štáte sú porušované ľudské práva
nedodržuje sa Ústava
plagiatorstvo
neplatenie daní
krátenie dôhodkov
chce stavať ľudí k múru a strielať
predvolebné sľuby - zabudnite
vyhrážanie občanom krajiny
žiadne výberové konania
vyhodnotenie:
ako povedal Dr. Harabin, za zločiny, ktoré doteraz spáchal, by bol odsúdený na doživotie...
Odhliadnuc od toho, že nikto nie je a nikdy ani nebude ideálny. No zvlášť v tejto dobe je podľa mňa Matovič to najlepšie, čo sme si mohli priať (koná dlhodobo tak, že uprednostňuje zdravie občanov pred popularitou). To, čo dopustila česká vláda na čele s Babišom kvôli populizmu, svojej neschopnosti a ľahostajnosti je podľa mňa na obžalobu. ČR je kvôli nim najhoršia krajina na svete v počte nových prípadov covid aj v úmrtnosti (a je to vraj už teraz druhá najčastejšia príčina smrti v ČR, ale túto info nemám overenú, vravel mi to otec). Zdravotníctvo začína kolabovať. A bude ešte omnoho horšie :/ Slovensko má stále podľa mňa malú nádej (napriek omnoho horšiemu stavu zdravotníctva), ale v Česku je obrovská katastrofa istá žiaľ a dalo sa to čakať.
a kto mu to dokázal, Harabin požadoval náhravky zverejniť a nikto ich nezverejnil, prečo asi?
a napokon, Harabin strči volakde všetkých sudcov, je perfekným znalcomn trestného práva a Európskeho a norimberského...kde sa hrabe na neho nejaký tajtrlík matelko...
a nakoniec prečo ho NAKA ešte neprivrela?...
by sa len opovážili, nemajú na neho ani make f...
no a z tých komentov vyšše sa mi chce blejt velebniosti...
..
Ale nepríde mi, že urobil zle rozhodnutie. Dal Slovači možnosť ukázať, že sú zodpovední a dal milníky, kedy začne konať. A koná, lebo Slováč bola nezodpovedná, takže vlastne dodržuje, čo sľúbil. Asi trochu iným spôsobom, ale zas myslím si, že je to lepšie, ako všetkých zatvoriť doma, keď nám dá možnosť ísť na ten poondený test. Ako keď počúvam, čo zamestnávatelia vymýšľajú, že budete mať neplatené voľno, ak na to nepôjdete je pre mňa nepochopiteľné. Ako si to môžu zamestnávatelia dovoliť. Chápem, že je v ich záujme, aby ste chodili do práce, ale v ich záujme má byť aj vaše zdravie. Mentálne a fyzické. Keby ľudia na Slovensku zarábali po minulé roky viac, tak by boli na takúto krízu lepšie pripravení, žiaľ... chyba vznikla veľmi dávno. Matovič a korona nerozbili systém, len sa ukazuje, že ten systém, čo tu bol nie je vôbec funkčný.
A myslím si, že aj preto ľudia sú tak namosúrení na súčasnú situáciu, lebo sú v extrémnej neistote.