Spravodlivosť je dokonalosť ku ktorej sa môžme snažiť priblížiť ale v reálnom svete ani neexistuje takže je to cieľ nedosiahnuteľný. Spravodlivosť je relatívna teda o spravodlivosti sa dá hovoriť len z určitého uhla nie vo všeobecnosti.
Spravodlivá .. pchá to tak ... snažím sa zariadiť skôr tak, ako to vyhovuje mne a čo je najlepšie pre mňa. Načo budem spravodlivá ja, keď ostatní nejsú?...
nikto nieje uplne spravodlivý =D ved predsa kto si nikdy v zivote nenapisal taha do skoly? a to tiez nieje spravodlive voči ostatnym =D tak ptm ja niesom spravodliváá =D=D
Som spravodlivá vo veciach, kde dotiahnu moje chápadla a niekedy ich v rámci spravodlivosti naťahujem ešte ďalej Sama som zažila kopu nespravodlivosti, preto chcem byť iná a to je dovodom mojej spravodlivosti... Viem aká krutá vie byť nespravodlivost Takže preto a koniec bodky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Snažím sa byť, ale niekedy to na 100% nejde, keď som zaujatá.
Takže podľa niekoho som, podľa iného zas nie. Ťažko povedať...,