Zialbohu hej, strasne sa ma vedia dotknut niektore srandicky
aj ked vacsinou sa snazim tvarit ze mi to nevadi a robit si z toho srandu tiez..
lenze niekedy sa nepodari a odujem sa
pripadne este lepsie rozrevem
a citim sa za seba hrozne trapne, ale neviem to ovladnut
@1@2 myslím to všeobecne, považujem za sympatické, keď si druhý vie spraviť srandu aj zo seba a neberie sa príliš vážne. Samozrejme, nemám na mysli urážky a poznámky s cieľom zraniť, len také v dobrom myslené doťahovačky
Vadí mi ak si zo mňa robia srandu ľudia, ktorých takmer nepoznám. Inak sa väčšinou zasmejem s nimi a robím si srandu aj sama zo seba
A s priateľom si večne zo seba robíme srandu. Niekedy až neprimerane krutú
denne niekto na mňa zaútočí myslím tu na birdzi, ale je to už môj údel, taká je daň za vieru v Boha, pravda bola je a bude vždy ubíjana hlavne v dnešných časoch...
odpúšťam všetkým, nikoho neprenasledujem, nikomu nechcem ublížiť...
"Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa haniť, prenasledovať a všetko zlé na vás lživo hovoriť. "
robíme si s kamošmi navzájom zo seba srandu a problém je jedine v tom, že sa o vážnych veciach už vôbec nevieme rozprávať resp. robíme si srandu aj z vážnych vecí
rád si robím z ľudí srandu a rád si ju robím aj zo seba a som rád aj keď si zo mňa ľudia uťahujú .. a samozrejme mám rád aj také ostrejšie sarkastické vtipy v tejto kombinácii a najlepšie je keď sa nikto na nič neurazí a dokaže to vziať s humorom, nadhladom a aj s takou sebakritikou trochu
no jako... vždycky sa nechám uraziť alebo zahanbiť len od ľudí, ktorí sú viac kúl než ja, ale keď sa mi sa mi napríklad nejaký tuctový nezaujímavý dementík posmieva za to, čo mám oblečené tak sa na tom akurát úprimne zasmejem.
viem si zo seba robiť srandu a nevadí mi, ak aj druhí si zo mňa spravia.....ale môže sa stať, že by sa to už prepísklo a začalo by mi to vadiť... neviem no
Urážam sa, aj keď som si mal už dávno zvyknúť. Na druhú stranu, ja si robím srandu z druhých ľudí vždy, občas aj veľmi nevhodnú... Aké je to slovo? Pokrytectvo?
podľa toho či to z čoho si robia srandu je aj naozaj pravda, ktorá ma trápi alebo len také klasické dojebávanie človeka.. ak je to ten 1. prípad, tak sa hrám, že som nad vecou dokým som s nimi a potom prídem domov a rozplačkám sa ak 2. tak pohodička
Ako decko som bol dosť urážlivý, priam netýkavka. Veľká vďaka všetkým tým, ktorí od toho neupustili a napokon ma odnaučili od toho, aby som to tak zle bral
Keď som bola mladšia, veľmi som si to brala k srdcu, ale časom som sa naučila brať to s nadhľadom a robiť si zo seba srandu. Ľudia, ktorí si berú veci príliš k srdcu mám pocit, že skôr podnecujú ostatných k tomu, aby im dávali uštipačné poznámky. Teda aspoň v škole čo som zachytila. Niekedy však aj mňa vie niečo uraziť, keď niečo povie človek, od ktorého by som to nečakala alebo tak.
zle zvolené odpovede v ankete, "nepríjemné poznámky" a "robia si zo mňa srandu" sú dve rôzne veci, niekedy je poznámka oboje naraz, ale ani zďaleka nie vždy.
vtipkovanie na môj úkor? v pohode, vtipkujem tak sám aj na ostatných aj sám na seba, tak prečo by na mňa nemohli iní?
hnusné poznámky ktoré sa kamuflujú ako vtipy aby sa tým ich tvorca uchránil pred škaredou odozvou? neakceptujem.
poznámky ktoré sú mi nepríjemné? asi na nich bude dačo pravdy, keď sú mi nepríjemné, a v tom prípade ak sú podané formou vtipu, obvykle to oceňujem keďže sa na ne v tej forme ľahšie reaguje nejak elegantne.
Záleží najviac od toho, či sú tie poznámky myslené len rámci srandy alebo už ako urážka, ale hlavne záleží od koho tie poznámky sú. A aj tak si ja najviac robím srandu z ostatných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
blizki nech si kludne robia srandu, ale vo velkej miere to prekaza asi kazdemu? teda aspon mne
lebo ked jedine, co vie niekto robit, je hovorit blbe "vtipy", ale nevie povedat nic pozitivne, potom je to KUS otravne
aj ked vacsinou sa snazim tvarit ze mi to nevadi a robit si z toho srandu tiez..
lenze niekedy sa nepodari a odujem sa
pripadne este lepsie rozrevem
a citim sa za seba hrozne trapne, ale neviem to ovladnut
A s priateľom si večne zo seba robíme srandu. Niekedy až neprimerane krutú
odpúšťam všetkým, nikoho neprenasledujem, nikomu nechcem ublížiť...
"Blahoslavení ste, keď vás budú pre mňa haniť, prenasledovať a všetko zlé na vás lživo hovoriť. "
vtipkovanie na môj úkor? v pohode, vtipkujem tak sám aj na ostatných aj sám na seba, tak prečo by na mňa nemohli iní?
hnusné poznámky ktoré sa kamuflujú ako vtipy aby sa tým ich tvorca uchránil pred škaredou odozvou? neakceptujem.
poznámky ktoré sú mi nepríjemné? asi na nich bude dačo pravdy, keď sú mi nepríjemné, a v tom prípade ak sú podané formou vtipu, obvykle to oceňujem keďže sa na ne v tej forme ľahšie reaguje nejak elegantne.