Máme tu večernú hodinu a k tomu zodpovedajúcu tému : každý poznáme klasický spooning kedy muž zastupuje "veľkú lyžičku", ale aký máte názor keď je to naopak a tejto role sa zmocní žena? Muži užívate si túto polohu? Ženy príde vám to divné ?
A k téme - mne nerobí problém byť "veľkou lyžičkou" a nikto z exov sa na to nesťažoval, skôr to mali radi niektorí dokonca vraveli, že predtým to nikdy nezažili, že vždy boli oni tá veľká lyžica
@darkestangel tak ono nejde o to, že iba ležíte vedľa seba na jednotlivých bokoch skôr ide o to, že máte doslova zadok-na-rozkrok k sebe úplne "prilepený".
A aj v @14 vidíš, že v niektorých prípadoch to nie je úplne bežná vec.
Tiež som sa stretla s tým, že mužovi rola malej lyžičky vôbec nebola príjemná... aj keď to bola skôr výnimka ale samozrejme nadpis treba brať skôr ako srandu s nadsádzkou.
@mayben@13 jak v zlom však bud je zenska velka lyzickas tym padom je vzadu alebo je ma tak je v predu cl iné by žena robila vzadu keby nechce jebst chlapa straponom
@superpinkhero@19 no veď tak som to aj myslela, tesné objatie telo na telo to som pochopila, príde mi to úplne normálne v oboch veriách a preferujem obidve a môj muž tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teraz keď som sám mi to tak neuveriteľne chýba, že dakedy aspoň vankúš postískam.
A aj v @14 vidíš, že v niektorých prípadoch to nie je úplne bežná vec.
Tiež som sa stretla s tým, že mužovi rola malej lyžičky vôbec nebola príjemná... aj keď to bola skôr výnimka ale samozrejme nadpis treba brať skôr ako srandu s nadsádzkou.