pre zaciatocnikov, ktori si nemozu dovolit kvalitnejsiu gitaru, je to tak akurat... ked som zacinal, tez som nemal take gitary ako dnes... proste som na to nemal prachy a druha vec... skoda je kupovat drahu gitaru, ked neviem ci ma to o mesiac neprestane bavit..
Takžte Mojími rukami prešli stroje od Epiphone cez Ibanez, Ltd, Gibson až po ESP.. a hral som aj na tých vaších úžasných Cortoch a BC Rich a Stagg.. a to len kazí meno hudbe.. BC Rich stojí 10 krát viac než by si za kvalitu zaslúžili.. chceš lacnú dobrú gitaru ? Tak si kup Epiphone LP100.. ale ne nejaké hentaké kktiny.. sa spamätajte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw napriklad moj ucitel hraval na sx a aj kokotom by zahral tisickrat lepsie jak ty na hocicom co by si si vybral
a keby prve gitary zacinali na sume cez 200 eur tak to by bola potom bohovska ponuka a zaciatocnici by si normalne od radosti nevedeli vybrat -.-